Той е Царят, а ние..?

• 27 896
  • 386
  •   1
Отговори
# 270
И при всички случаи не е нормална ситуация.

# 271
  • Варна
Следя темата от самото начало, но не се намесих досега, защото просто ме остави без думи. Но това, което искам да отбележа е, че никой не напада Бебзз от злоба, а напротив, от всички постове личи изключителна загриженост за нея. И тонът стана по-остър едва когато девойката взе недвусмислено да защитава и да търси оправдание на меко казано безумното поведение на този... тип, с когото живее. Тя със сигурност не е малоумна, но е заслепена и това личи от километри. Какво има да чака положението да станело непоносимо, то Е непоносимо, абсурдно. Освен всичко друго точно от такива нездрави семейни отношения страдат децата, които тепърва ще изграждат психика и светоусещане. И с голяма вероятност в зрелите си години ще следват същия модел. Защото това са видели. И след 20 години дъщерята на някоя от нас ще попадне на мъж, израснал в такова семейство. И историята ще се повтори.

# 272
  • София
Хайде стига сте коментирали защо получава толкова. Това си е нейна работа. Най-вероятно родителите й са я осигурявали на повече пари, за да взима голямо майчинство. Но не това е важното.

Уверявам те, че не се интересувам от чисто любопитство. Значи някой го е грижа за тези деца.  Защото останах с мпечатление, че мизерстват.

Прочетох всички постове на авторката и оставам с впечатление, че просто не си разпределят правилно бюджета. За каква мизерия говорим, когато се ходи на почивка, когато се поддържат две коли, когато част от парите отиват за цигари...
Страшно ме е яд, яд ме е за безхаберието на тези двама.../ не намирам думи/, яд ме е, че едно дете се гледа и ще се възпитава в такава среда.
Ако бяхме в нормална държава , на тези двамата отдавна щяха да са отнети родителските права Tired

# 273
Какво да си помислиш про постовете за заключената гладна кърмачка и детето без вода.

# 274
  • София
Преувеличаваме, разбира се! - като не ни заключват и не ни е спирала от глад кърмата, остава ни да преувеличаваме!

И темата ние я пуснахме - фактите няма как да не са преднамерено изопачени!

И нека дадем време на "децата" да се наобичат и наревнуват едно хубаво, ама дано бебето на децата преживее физически и надживее психически процесите на зеленоглавите му биологични създатели!

Гади ми се от тая тема! Заради бебето - те да си правят житейските избори със здраве!

# 275
Прочетох цялата тема от самото начало и не мога да повярвам наистина, че могат да бъдат толкова безотговорни!!
Явно и двамата възприемат това дете като някаква кукла или като кученце, което ако (недай си боже) умре, ще си вземат друго.....
Той не мисли, че това дете трябва да яде, че има нужда от вода, от лекар, от чист въздух, нито пък, че жена му има някакви нужди!!
Тя току що родила, кой знае колко грижи и страхове и хормони и всичко и е на главата, а той 0 внимание!!!
Тоя бих го разстреляла на място - съвсем сериозно!! Такива хора (силно казано) не трябва да се възпроизвеждат и не трябва да са около други хора.  Тъп комплексар!!  Мила Бебзз - този мъж, който толкова обичаш, след няколко години ще започне да те бие, а после и какво ли още не! Освен това ако синът ти израства в такава среда - бъди сигурна, че е много вероятно да възприеме този модел на поведение!!
Как може хем да учат и двамата в Американския колеж, да имат и двамата коли и тя щяла да взима не знам си колко майчинство - ама седи цял ден гладна и е станала 40 кг, и го чакала до вечерта да се прибере - да и донесе нещо да хапне (тя изтощената млада майка, която не спи и кърми), че дотолкова е гладувала, че даже и е спряла и кърмата --  как може да имат пари за колежи и не знам си какво, а тя да няма какво да яде, а той ИДИОТЪТ да не се сеща, че на тази жена и трябва храна и грижи и подкрепа!
Направо съм потресена!!
Мила Бебзз, само за твоя информация - 99% от мъжете са по-добри и грижовни и внимателни от твоя... Т.е. ако го напуснеш, имаш 99% шанс да си намериш по-добър.
Срещнала си го и понеже ти е 1ви и си решила, че е върха, а той е абсолютна отрепка!!  Зле възпитан и силно комплексиран егоист!!
 #Crazy #2gunfire #Cussing out

# 276
а той ИДИОТЪТ да не се сеща, че на тази жена и трябва храна и грижи и подкрепа!
Направо съм потресена!!
Мила Бебзз, само за твоя информация - 99% от мъжете са по-добри и грижовни и внимателни от твоя... Т.е. ако го напуснеш, имаш 99% шанс да си намериш по-добър.
Срещнала си го и понеже ти е 1ви и си решила, че е върха, а той е абсолютна отрепка!!  Зле възпитан и силно комплексиран егоист!!
 #Crazy #2gunfire #Cussing out
newsm10

# 277
Къде се случва всичко това? Няма ли начин да бъдат уведомени родителите какво се случва с децата и внучето им? Няма ли кой да се погрижи за цялата тази извратена, па ако щете да е детска история?! Детски стаи, педагози, полиция, социални - все ми е едно. Гладно дете, жадна майка и келеш с пистолет.
И се очаква да проявим разбиране?!?

# 278
Бебз, ако си готова за промяна и наистина търсиш помощ, излез от там, затвори вратата и никога повече не поглеждай назад.
Поведението на т.нар."мъж" до теб е на откровен социопат. Зная, че го обичаш и си привързана, но детето е много по-важно от вас двамата.

# 279
Прочетох всички постове на Бебз, но съм пропуснала за пистолета. Бащата ги заплашва с пистолет ли?

# 280
Снимал се е с пистолет.

# 281
Момичета, разцъках старите коментари на Бебз. Ако това на някой се струва безобидно и не чак толкова зле, колкото се представя в темата.... не знам. Предполагам, че става дума за хипоглекимия, което ще рече, че най-вероятно има диабет. Това може да доведе  до изпадане в безсъзнание, а дори и смърт ако прекалено дълго остане така. Баба ми е с диабет и изпитвам ужас от тези й пристъпи. Какво да кажем за една млада майка, която не се храни и е заключена самата с бебето си? Нека се замисли Бебз след като знае, че нехраненето не я прави просто гладна, а може да я направи и мъртва (Не дай Боже!!! Praynig) - може ли да позволи още такова отношение към себе си.  #Crazy
"Имам хипобликемия. С други думи: пропусна ли да вечерям, на сутринта (или още през нощта) се събуждам, ръцете ми треперят, нямам сили.. При един от по-тежките пристъпи като малка след много съсреодоточаване лазих до вратата на нашите, където блъсках с рамо, защото всичко друго беше твърде трудно, нямах сили дори да повиша тон, та да ги събудя. Решението: спешно шоколад (най-бързо разграждаща се захар). Ако ям друго пак се оправям, но по-бавно. Ако е твърде късно - няколко дни на глюкоза и яко хранене. (Това става и ако не ям цял ден, не е само за през нощта.)
Откак съм бременна имах 2 такива съвсем леки пристъпа, но и още 3 съвсем различни и за жалост не съвсем леки. Веднъж в автобус, едва слязох и се строполих на тротоара на спирката. Другите два пъти в автобус по пътя за и от Варна. И в трите случая започват да ме обливат изведнъж ту адски горещи ту още по-силни студени вълни и до 2мин съм на земята без капка сила. И трите пъти за 30тина минути се оправям. Докторът ми твърди, че не съм поемала достатъчно течности преди това и затова е станало всичко, но вече имам причини да не му се доверявам напълно и не съм сигурна, че е прав, тъй като в никой от случаите не съм била жадна нито преди нито по време.."

# 282
Чудесно!!!!!

Полудях.
НАИСТИНА ли се предполага да сме безучастни и да чакаме да пораснат горките, объркани деца?
Ама сериозно ли искате ей сега да си легна и да забравя?
По-скоро ще се метна на самолета и ще дойда. Все някоя медия ще търси сензация.

Добре, де, за 1 път изпускам нервите си тук - няма да дойда, не би имало и смисъл, но, за Бога - може ли да се направи нещо или да приема, че сме в ролята на онлайн версия на в-к "Лична Драма''?

# 283
  • Mediterraneo
Само да вметна, че без акт за раждане, в който неминуемо фигурира ЕГН на детето, няма да изпишат бебето и майката от болницата.

# 284
Само да вметна, че без акт за раждане, в който неминуемо фигурира ЕГН на детето, няма да изпишат бебето и майката от болницата.
Какъв акт за раждане с изписването от болница.Той се издава по постоянен адрес и е готов след около 20 дена след раждането на детето.От болница изписват единствено с епикриза и с данните на детето като тегло и ваксина.Иначе всичко е пълен абсурд,но няма смисъл да се ядосваме,защото на авторката явно не и пука даже и темата не посещава.

Общи условия

Активация на акаунт