Той е Царят, а ние..?

• 27 904
  • 386
  •   1
Отговори
# 285
Само да вметна, че без акт за раждане, в който неминуемо фигурира ЕГН на детето, няма да изпишат бебето и майката от болницата.
Какъв акт за раждане с изписването от болница.Той се издава по постоянен адрес и е готов след около 20 дена след раждането на детето.От болница изписват единствено с епикриза и с данните на детето като тегло и ваксина.Иначе всичко е пълен абсурд,но няма смисъл да се ядосваме,защото на авторката явно не и пука даже и темата не посещава.

Бъркаш акта за раждане с удостоверението. Тарталета е права.

# 286
Може ,извинявам се ако е така!Вече минаха 3 години и съм забравила.

# 287
  • Варна
Е тогава излиза, че има нещо гнило в писанията на авторката. Как така е седяло без ЕГН детето? И изобщо всичките и постове на тая тема са толкова абсурдни, че не знам и аз вече... Възможно ли е всичко това да е истина?

# 288
Понякога истината е по-безумна и абсурдна от роман на Ст. Кинг..Авторката не е анонимен гост, който да ни забавлява със страшни истории в петък вечер. На моменти и на мен ми изглеждаше несвързано, но мисля, че тя се опитва да замазва положението от криво разбрана любов. Малко ли са малтретираните жени, които неистово се опитват да оневинят тираните си и представят поне пред очите на света една "мила семейна картинка"?

# 289
  • Варна
Права си.

# 290
  • София
Нещо не е истина тук, но не разбирам кое.
Прочетох стари коментари на авторката. Нищо в тях не загатва за възпитаничка на амер. колеж. Имам контакти с завършила там преди 1-2 год и с учаща в момента. Не пишат и не говорят така като Бебз.
От друга страна - грижовни родители, осигурявали я на висока сума. Много добре, но ако разберат всичко това - не биха ли се намесили. Аз поне ако видя, че дъщерята и внучето живеят така - няма да седя безучастно.
Като бременна - не се ли прави преглед за диабет? Как тогава не са открили хипогликемията?

# 291
  • Варна
Ами тя пише, че майка и е живяла с тях и го е видяла, коментарът и бил, че той просто не се сеща Shocked За майчинството не ми е ясно и на мен как става номерът с осигуряването и вземането на толкова пари. Тя излиза, че ще ги взема има-няма половин година. Как ще и излязат сметките, не знам - осигуровките и данъкът върху заплата, даваща право на такова обезщетение са към 470 лева месечно.

# 292
Нещо не е истина тук, но не разбирам кое.
...

Е, няма да е първата.
В повечето истории тук има несъответствия.
Важното е дали детето е добре, тези двамата няма какво толкова да ги мислим.

# 293
Като бременна - не се ли прави преглед за диабет? Как тогава не са открили хипогликемията?

Хипогликимията е състояние на рязко спадане нивото на захар в кръвта (под 4 ммол/л.) То не е перманентно състояние. Напротив.
Получава се, когато е сложен повече инсулин или не приемане на достатъчно храна. Храненето при диабетно болните е от съществено значение за тяхното здравословно състояние, както и стриктното спазване на диета, която включва определени храни, необходими за поддържане нормалното ниво на захар в кръвта. Режимът на хранене (точно в определени часове и преди приема на инсулин) също е от съществено значение. Нещо, което ми се струва, че при нашата авторка не се спазва изобщо, защото в доста от коментарите й срещнах думата глад.  #Crazy

# 294
Ева в асансьора - пощата ти е препълнена... исках да ти пратя ЛС

А за хипогликимията - аз получих такава през първата си бременност . Нямам диабет. Откриха ми я в 7 ми месец с изледвания. Не ядях нищо по цели дни и ми казваха, че имам липса на захар в организма. Пристъпи не съм правила но ако нашата авторка седи така гладна както аз тогава, то тя определено има нужда от помощ.

# 295
Така е, може и без диабет да се появи. Аз останах с впечатление, че Бебс има диабет, но ако няма - то тогава на какъв глад трябва да се подложи човек, за да изпада толкова често (защото четох и други нейни коментари, в които говори за това) в хипогликимия.  ooooh!

# 296
Прочетох всичко,след моя коментар.При всички случаи разводът е неизбежен,само въпрос на време е .И колкото по-бързо,толкова по-добре.Такива разглезени пубери,като "таткото" ,и на 50 години са си същите боклуци.На мацката просто ще й писне да я правят на две и половина и ще му бие шута.Още го раздава влюбена,но то ще е за кратко.

# 297
 за хипогликемията по време на бременност не е задължително да си гладувал. Аз имах такива пристъпи без да гладувам. Среща се при бременни особено до 4-ти месец.Научих се да си нося ябълка в чантата.
За темата, изглежда ми съвсем истинска, просто авторката е доста объркана и влюбена.

# 298

Мен в историята в крайна сметка ме интересува детето. И  сега ако имаше кой да влезе да им го вземе на тия пикльовци нйедни, да го даде на семейство, което ще го обичат и ще му дават вода и храна за начало, щях да пиша историята с щастлив край.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2009, 20:44 от 10cent's

# 299
Мъжът ми се държи леко господарски вкъщи. Смятах го за личен проблем, доакто не прочетох статия за домашния тормоз и не открих, че e истински, назован проблем. Излизането без него е забранено. Откак се е родило детето съм излязла 5-6 пъти сама с него, иначе не ми е разрешен ода разхождам детето, ако него го няма. Понякога ни заключва вкъщи без ключ, просто ей така. Твърди, че иначе може да му изневеря. Питам го кога съм му дала основание за съмнение - никога. Но все пак.. Този месец пък сме без пари. След повече от седмица молби ми даде 40лв за мен и детето. Откак свършиха също мина повече от седмица.. Добре че майка му намина преди няколко дни и донесе храна, той иначе не купува. Когато съм без пари и с празен хладилник го чакам да се прибере от работа (5 следобед), за да хапна най-после нещо. При един скандал той не се прибра и кърмата ми спря, а може би и слава Богу, защото и без да кърмя съм вече 40кг и как да ги променя с едно хранене на ден? Вече нямам приятели в града. Имах една, но ми забрани да се виждам с нея, защото изневери на приятеля си. Имах няколко пъти срещи със стари приятелки, да си побъбрим по женски, той каза, че ще дойде "за малко". И така и не останахме и за минутка насаме с момичетата, а започнех ли и аз да говоря женски простотийки ме срязваше да престана. В крайна сметка през повечето време той си говореше с тях, а аз слушах.. За помощта вкъщи толкова пъти съм се оплаквала, че не ми се пише. Дори когато имаше опасност бебето да тръгне по-рано и уж трябваше да лежа непрекъснато той не си помръдна пръста вкъщи. Препоръчват йога за отпускане или психиатри, само че как да отида, като не мога да изляза от къщи дори?
Жена,личен проблем е когато касае само теб и никой друг.Ама да си лишаваш детето от разходки и финанси,и да го наричаш личен проблем newsm78....Явно не си в час.Съжелявам за ситуацията.Бягай.Не е нормално да се отнасят с теб като с домашен любимец.Помисли и за детето си ....И това,че стоиш гладна докато се прибере #CrazyНе знам,що за човек би търпял.И поради каква причина?Струва ли си?А? Не на мен отговаряй,а на себе си.Заслужава ли си да го търпиш?Наистина?                    

Ако занеш колко си права!  Hug
Имам наблюдение, че такива хора са нерешителни и са готови да изкарат така до края на дните си.Вградено им е , като чип.  Ако беше силна, тя нямаше да се оплаква тука от него, а щеше да си дигне такъмите и да бяга далече от ЦАРЯ.  Sick ЦиРЕЙ е тоя!

Общи условия

Активация на акаунт