Той е Царят, а ние..?

• 27 814
  • 386
  •   1
Отговори
# 315
  • София
Акъл е късно да и даваме. Кой каквото си направи.....
Но още в началото на темата писах, че нещо не ми се вързва - все пак девойката е завършила Американския колеж. Даже в друга тема даваше мнения за преподавателите. Имам познати момичета от там, не правят такива работи. Някак си всичко при съученичките и е различно. Предполага се, че и родителите и не са глупави бедняци.
Не бих позволила на  дъщеря си и внучето да попаднат в подобна ситуация.

# 316
Абе леле,какво като е учила в Американски колеж..това критерий за инелигентност ли е??. Или и вие като през соц-а ,който е с висше значи е умник  ooooh! Какво общо има това,мазохизмът няма общо с образованието,хора  Whistling

# 317
  • Бургас
Aisha , това, че е завършила американския просто означава, че родителите й са имали възможнот да й плащат доста скъпото образование там, нищо повече. Тя не ми звучи глупаво, просто е нямала житейски опит и не си е отваряла очите при избор на партьор според мен.

# 318
  • София
А как съученичките и си продължават напред в живота и не правят такива простотии?
Ако беше от  шивашкия  или квартална гимназия - ясно, там са си такива, простовати. Целта им е да се оженят и да родят. После мъжо ще им дава изкараното  за да храни децата. Ще остава и за каширане нещо.
Като чета темата за кандидатстване в колежа - с такива амбициозни родители едва ли ще тръгнат да раждат след бала. Все пак и обучението там, и средата не предполагат да се лепеш за първото срещнато лошо момче и да мураждаш всяка година.
но след като го прави значи и харесва така.

# 319
Изчетох цялата тема и  doh doh doh Не разбрах авторката защо ще ражда второ?

първо ще и се моли да се върне. Ще я убеждава че се е променил, че вече е друг човек! Ще мъкне цветя за даже за съседките. Тя ще се върне 100% като я чета. Ще е много хубаво около 2-3 дни, но той ще си седи в къщи и ще излизат заедно за по-романтично! После...после ще стане по-лошо от преди защото тя веднъж е бягала и той вече ще е на щрек! Тя не е оправдала доверието му!
Към авторката- посяга ли ти?
Тя е типична жертва на домашно насилие, то не е само физическо, а и психическо. Той я кара тя да се чувства непълноценна като човек, че му е длъжна за всичко, че без него е загубена и тя и детето и т.н.
Подкрепям  so what?.Това е типична тактика за насилниците.Ама докато има глупачки да им вярват... Close

Много умно. Да нацвъка 4 деца и да се предаде.Нали не очакваме нашата авторка да изпадне до такава ситуация.
Или пък.... все отнякъде се започва.
Знаток,явно си била лош пророк. Confused Вече е започнала. Close

Прочетох всичко,след моя коментар.При всички случаи разводът е неизбежен,само въпрос на време е .И колкото по-бързо,толкова по-добре.Такива разглезени пубери,като "таткото" ,и на 50 години са си същите боклуци.На мацката просто ще й писне да я правят на две и половина и ще му бие шута.Още го раздава влюбена,но то ще е за кратко.
И то бая "влюбена"  Close щом се е навила за второ. Close

# 320
Насилието не е присъщо само на  слабоинтелигентните.  В много случаи се оказва, че известен доктор, адвокат, бизнесмен, е насилник. Всички са шокирани.
Авторката е приела, че е така. Той не й помага за нищо. Тя е млада, здрава , права - може да се справи.  Учудва ме реалистичното й разбиране.  И отношението на родителите.

# 321
Темата е потресаваща,но искам да попитам нещо (ако е ставало въпрос по напред,извинявам се) Hug
Видях че са писали "гости" ,как пишат като гости,като не може?

# 322
Маргало, мисля, че преди можеше...

# 323
Оооо,тя тази тема била стара!
Извинявам се,да преди знам че можеше,съжалявам,не съм догледала Hug

# 324
Дааа,всеки си носи кръста!
За съжаление,по-често жените...

# 325
Дааа,всеки си носи кръста!
За съжаление,по-често жените...

Не  Naughty,това е просто примиряване със ситуацията. Въпросното момиче явно така и е добре,иначе аз обяснения за това което се случва просто нямам. Едно 20 годишно момиче,на път да роди второто си дете от мъж,който я заключва гладна с малко бебе и дето се вика я ревнува от въздуха,който диша  ooooh!.  НИКОГА,АМА НИКОГА не бих позволила който и да било да се държи така с мен,пък да не говорим за това че детето няма какво да суче....  Един ден,когато "тати" остави не само теб,ами и децата ти гладни и когато те молят за малко храна,не те виждам просто  с кои очи ще ги погледнеш и какво ще им кажеш?????   Но щом играта на такова семейство ти допада-живей си я,ок,но моля те не пускай такива теми с които да шокираш всички ни тук.  Искренно съжалявам детето ви и това което е на път да се роди. Още от сега започнал да ви заключва,след 5,6 години дори не сикам да си помислям какво ви очаква .  Явно не си пораснала достатъчно и нямаш никакви принципи,щом този начин на живот те устройва.   

# 326
  • София
Вярно, че е стара темата, учудих се, че някой я повдига. Обаче, пълен шаш за мен като научих, че момичето пак е бременно. Щото тоя номер със заключването... и да не се сещаш, че жена ти може да огладнее!? Не знам!!!

# 327
На мен ми е трудно да повярвам че има такива хора.

# 328
 Shocked ...мадамата да си носи кръста,достатъчно съвети е получила!!!!!
 Mr. Greenима доста майки на нейните години,но едва ли търпят и мислят така. newsm78луда работа!!!
 #Crazyмале и второ....

# 329
Хич не я жалете тази пикла,тя и детегледачка си търси!Горкото детенце!

Общи условия

Активация на акаунт