Той е Царят, а ние..?

• 27 819
  • 386
  •   1
Отговори
# 60
 Мога само да кажа,  че си абсолютна жертва! За каква грижовност ми говориш и стабилност заключена и без храна и пари! Ти какво танцуваш цял живот за да заслужиш усмивка? Ти си точно като заложниците, които съчувстват на похитителите си! И на въпросати колко да търпиш ще отговоря- отдавна трябваше да си се омела от там!
мога да ти разкажа дори и ако го напуснеш как ще се развие всичко. Целия сценарий мога да ти разкажа!

# 61
Енира - сподели, аз мисля че ще я заплашва и може би ще я малтретира Sad

# 62
Не знам какво да кажа  Shocked Нищо не би ме задържало при такъв човек. Close

# 63
  • Насред хаоса
Той да не е турчин или зодия скорпион?

Айде сега - не пораждайте тема за произхода, а пък съпругът ми е скорпион, но гладни не ни е оставял   Thinking

И моят е така. А пък да седне да ми преравя нещата и да ми държи сметка защо съм погледнала някого или този някой бил погледнал мен - абсурд!

# 64
Девойко, ако тази тема е ИСТИНА-то ти страдаш от стокхолмски синдром!!!!

Ох, като прочета някои неща из Д и С, просто се кръстя и си казвам, че АЗ нямам НИКАКВИ проблеми. Или по-скоро понякога сама си ги създавам. ooooh!

# 65
  • E-CLM & CH-VD
Нямам думи.  Crazy Не знам кой от двамата има по-спешна нужда от психолог/психиатър.

# 66
 първо ще и се моли да се върне. Ще я убеждава че се е променил, че вече е друг човек! Ще мъкне цветя за даже за съседките. Тя ще се върне 100% като я чета. Ще е много хубаво около 2-3 дни, но той ще си седи в къщи и ще излизат заедно за по-романтично! После...после ще стане по-лошо от преди защото тя веднъж е бягала и той вече ще е на щрек! Тя не е оправдала доверието му!
Към авторката- посяга ли ти?
Тя е типична жертва на домашно насилие, то не е само физическо, а и психическо. Той я кара тя да се чувства непълноценна като човек, че му е длъжна за всичко, че без него е загубена и тя и детето и т.н.

# 67
А пък да седне да ми преравя нещата и да ми държи сметка защо съм погледнала някого или този някой бил погледнал мен - абсурд!

Лелеее, аз си мислех, че само аз не съм ревнувана  Simple Smile, в началото на връзката ни бяхме млади и зелени, тая приятелка и се обажда гаджето да я "провери", оная идва с нейния, на трета и се скарали че закъсняла, моят скорпион грам забележка, аз почнах да си мисля че не ме обича  newsm78, и след време при един разговор той беше много кратък и ясен: "аз ти имам доверие" и това така ми се е запечатило и до днес, аз съм Дева и признавам си - ревнувах го, ама аз съм си една обсебваща  Wink

enira аз много съкратено го написах - така написаното звучи направо страшно и доста истинско, а също така и често срещано. Дано сме лоши пророци и да се оправят нещата помежду им, въпреки че ревността не се лекува

# 68
Девойко, ако тази тема е ИСТИНА-то ти страдаш от стокхолмски синдром!!!!

Ох, като прочета някои неща из Д и С, просто се кръстя и си казвам, че АЗ нямам НИКАКВИ проблеми. Или по-скоро понякога сама си ги създавам. ooooh!

Направо се чудя на кой свят живея. И започвам да се оглеждам. Не мога да си представя, че съществува такова нещо, за мое щастие.
А ако стане пожар?
Явно ще търпиш още, но най-добре е да превъзмогнеш себе си и да кажеш на родителите си. Когато си готова. Млада си, направила си грешка, не е толкова страшно. Но това, което описваш, е страшно.

# 69
Мисля, че авторката обича да се държат с нея като парцал.

# 70
тя едва ли го иска, и едва ли така й харесва, по-скоро й е вкарано чувството за малоценност в повече и просто не е сигурна в себе си

# 71
Струва ми се достатъчно интелигентна за да допуска подобна гавра със нея и детето. Но може би греша за интелекта и ....

# 72
Само не разбрах защо се жалва авторката като го защитава после. newsm78

# 73
Трещи, тя е не само млада, тя е на 20 години!!!
Сравнително скоро завършила АК (по нейни думи).Ами....извинете, ама ....някакси не ми се връзват нещата. Това би следвало да е човек НАД средното ниво, който ДА СИ ЗНАЕ цената.
Не знам, не знам, няма повече да следя темата, ужасно се натоварих.
Единствено я оправдавам с младостта и. ooooh!

# 74
Това е същата дето мъжът и я ревнува от онзи дето е срещнала на село . Няма начин просто да не е .
Такива животни нема.
И също смятам, че това е някоя доста стара потребителка, която пързаля съфорумките си яко.

Общи условия

Активация на акаунт