Той е Царят, а ние..?

• 27 875
  • 386
  •   1
Отговори
# 150
Felina ,много добре казано Peace
Дано наистина чете тОзИ.....,че да вземе и да "закачи" малко от написаното.
Цял ден я мисля Бебзз Sad

най вероятно чете гада! Щом и влиза в профила... а дали и не пише тук таме, от уж нейно име...??? Twisted Evil

И а я мисля  Praynig

# 151
  • Be realistic - plan for a miracle.
И аз съм от масйските мами и знам за случая на Бебз.
Струва ми се че някои от тук коментиращите се поувлякоха и започнаха да се забавляват с коментарите си.
Наистина и двамата са много младички и точно в тази възраст едно младо влюбено момиче се манипулира и моделира много лесно.Явно той е по-силния характер от двамата. Много ми замириса че под ГОСТ младежа се е опитал да се изкаже в темата.
Аз на него искам да кажа защото очевидно следи темата - Моето момче без значение кой е виновен или невинен в тази ситуация ако това е представата ти за щастлив семеен живот продължавай в същия дух. Накрая ще останеш един крив , неудовлетворен и озлобен самотник , който цял живот ще разправя пред хората как оная кучка била такава и онакава.
Най-вероятно ще почнеш и да посягаш на жена си за да я държиш зависима и уплашена. В крайна сметка тя рано или късно ще те напусне - въпросът е колко ще успееш да травмираш живота и докато и уври главата че няма да се оправиш.
Според мен ти наистина няма да се промениш. Такива като теб не се променят - просто си зодия кретен киселяк.Кой те знае и на теб какъв ти е ши...ания проблем...
Просто ако имаш малко доблест кажи и да си спретне багажа и я изпрати при родителите и да те преболедува за една година и да си вземе живота в ръце за да ти гледа детето на спокойствие.
А ти откъде си ги видял тия нацистки техники - глад и под ключ не те знам/ Сигурно тати така е правил на мама ...
Както и да е по-добре се замисли дали случайно не ти е твърде първобитна представата за живота за стандартите на 21 век. Вече май хората не отвличат жените в тяхната си пещера .
Че не си читав не си ама поне дано имаш достатъчен интелект да го осъзнаеш.
Моя мъж е компютърен специалист - е не ми е бъркал нито в пощите нито в акаунтите никога. Ти думата доверие знаеш ли какво означава?Ако не можеш да вярваш на една жена , какво правиш с нея...?
 Ако съм на нейно място ще те отровя да знаеш ...тарикатче си ти  май - душче ,парфюмче ,жената под ключ и айде по шляйба ... дали пък не и вярваш щото ти си миткаш по пички напред назад. Я остави на хората детето, вземи се наживей и след 10тина 15 години се замисли за семейство, че и дивака в пещерТа си е хранил жената и е ходил на лов да си храни чеветата...
Уф аре че ми е писнало от такива тарикати като теб.........
Какъв цар си... всеки гей е по-мъж от теб ....

bouquet  Hug

# 152
  • София
Четох, четох......... четох......от днес на обяд, та досега и ............ просто нямам думи  Shocked.

Момиче, Бебз, не знам какво чакаш?! Нещата няма да станат по-добри /ако има някакво подобрение, то ще бъде съвсем, ама съвсем временно/, по лошо ще става  Sad

Повярвай ми, виждала съм го с очите си - такива хора не се променят никога, само използват любовта на близките си, като им подвърлят по някоя трошичка надежда, колкото да замажат ситуацията ..... и после пак наново и с пълна сила продължават да мачкат.

# 153
  • Бургас
Момичета, наистина е притеснително, че Бебззз не пише!!! Дендринна, когато беше случаят с водата, ти беше предложила да й закараш - тя даде ли си телефона? Спомням си, че тогава всички май-ки й предложиха помощ, тя пак така изчезна, а след няколко дни написа, че ще попътуват по роднини и даже ще идват до Варна. Но на никоя от нас варненките не е звъняла и споменавала във форума. Проблемът наистина е сериозен - и аз имах момент в живота, в който бях като омагьосана от един пикльо, от 15 годишна, до 21 ме държеше. Добре, че пиех хапчета и се пазех, иначе щеше да се опита да ме върже с бебче и после още по-страшно щеше да е. Това не е Царско поведение, това е много тънка манипулация, в която системно и всекидневно насилникът те убеждава, че ти си нищо без него, че друг няма да те погледне, че няма да си щастлива без него - никога. И всичко това е защото знае много добре колко е нищожен и как това му е единствения шанс да има кой да му събира чорапите и да се радва на редките му усмивки и милувки. Няма да описвам моя проблем, само ще спомена, че този тип хора се стараят да те скарат и с близките ти - половин година не говорих с майка си - тя беше против да живеем заедно - само и само да няма кой да ти помогне и той да е единственият ти свят. Бебззз, миличка, ако четеш, намери сили в себе си да издебнеш момента и да избягаш. Варианти имаш много - ако се страхуваш, че вашите няма да те подкрепят (което ме съмнява - ти вече имаш дете, знаеш каква е любовта към него), обади се на телефона, който го даде една от потребителките по-нагоре. Обади се на някоя от софийските мами, ако имаш нужда от помощ. Ако имаш нужда от това, да ти помогне мъж - моите близки и роднини са в София, винаги мога да пратя някого при теб - за пари, да те закарат до гара/автогара, да се измъкнеш. НЕ ЧАКАЙ, ЗА БОГА, ДА СЕ ОПРАВЯТ НЕЩАТА! ТЕ НЯМА ДА СЕ ОПРАВЯТ.измъквай се, докато Дани е малък. ще излекуваш раните си - нужно е време за това, ще сънуваш кошмари, ще се чудиш правилно ли е решението ти, ще ти липсва физически, но знай, ТРЯБВА ДА СКЪСАШ С НЕГО! ще намериш достоен човек, който ще обича и теб, и детето ти, и ЩЕ СЕ ГРИЖИ ЗА ВАС. Миличка, аз съм от варненките, и тук, във Варна можеш да рачзиташ на мен. но ще идвам в София след 20-и и мога да помогна, ако се решиш! само се реши! а ако ти, мъж на Бебззз, четеш, то знай - дори и ние да не можем да те накажем, властите, близките на Бебззз, то знай, че Бог вижда всичко. а такива жестокости се наказват - може да забави, но не забравя! как не те е срам така да се отнасяш към твоята плът и кръв и да мъчиш детето си - майка му явно си я отписал. пусни я да си ходи, ти не си готов за баща - хем няма да си вързан и ще си хойкаш където, когато, както си искаш. иначе рискуваш синът ти като порасне да те намрази така, че да не иска да те види до края на живота си и да се откаже от името ти. познавам такива случаи. пусни я с добро!

# 154
Не и е спрял нета. Това го написа преди няколко часа в Майската ни тема:
МАдленка, не знам защо звъня, но не можех да говоря, нямам време и да чета сега, утре ще звънна..
Имаме и телефона по принцип. Мадленка и звъняла, но тя не отговори... може би утре ще научим нещо повече.

# 155
Поразрових се малко из интернет и го намерих този герой, ето да го видите и вие. А от снимката с пистолета ме побиха тръпки...

# 156
  • Бургас
Да, мила, извинявай. прочетох току-що. дано утре разберем нещо...

# 157
  • Германия
Поразрових се малко из интернет и го намерих този герой, ето да го видите и вие. А от снимката с пистолета ме побиха тръпки...

От къде знаеш, че е той?  newsm78

# 158
  • Плевен

От къде знаеш, че е той?  newsm78
Сигурно е някоя от майските майки,която го е виждала наживо.

# 159
Той е. Бебс беше пуснала снимки на двамата в наща темичка с коремчето.Даже беше супер сладка снимка с надпис на тумабака че тати много обича бабо.Много ми бяха сладки двамцата на тази снимка а то кво стана Дани излезе егати кривото парче.
Като го гледам колко е малък ... А за колко голяяяям се мисли....
Мноооого му е рано да е татко. И на мен ми иде да му събера чорапките на детето ... душичка .... че и пистолетче си има  smile3501
Бебси е сладуранка голяма и тя е мъничка милата . Егати как и тръгва живота. Ако беше изчакала едно 5 години къде къде по-зряла щеше да е . Жалко.

# 160
Фелина искам да те поздравя за постовете ти... особено предишния.  Hands Clap По-добре от теб нямаше как да го кажа. Направо ми иде да си сейвна постинга ти в "Любими".
 Иначе на снимките действително е той - малкия, повярвал си диктатор...
 Много ми се иска да чете тук, та да види какъв "юнак" е  в нашите очи. Посредствено момченце... Ех, как е имал късмет, че не съм му попаднала аз или Фелинка.  Mr. Green
Той има и профил в бг-мамма между другото - направи си го по едно време и влизаше да се похвали със сина си, докато Бебз се възстановяваше от секциото. http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=194295
И аз си я спомням тази снимка на аватара, но колкото и да беше симпатична, още тогава ми изгледаше като момченце, което си играе и хич не му е ясно, че това не е игра.

# 161
Този ли пикльо се мисли за мъж? Laughing Той ли бил царя?
Мъж не се държи така, но пък явно момченцето не знае какво означава мъж, та за това.
Ясно е, че момичето няма да си тръгне, мисля всеки го разбира. Обаче да подлага бебето си на това - глад, жажда и затворнически живот, е такава майка няма просто. Честно казано, келеша се държи така, защото тя му позволява, причинява това на бебето си, защото тя му позволява. Ами струва ми се, че започва да ме набира яд на момичето и да ми става много жално за бебето. Сега бебето е малко, държат го гладно и жадно понякога, но когато порасне малко? Горкото дете.

# 162
Bebz, прочетох всичко по темата, извинявай, че ще съм по-рязка, но мисля, че виновната оттук нататък след като си видяла това отношение си ти. ТИ трябва да си събереш багажа. ТИ оставаш отговорна за детето ти, след като баща му е такъв, ТИ трябва да се стегнеш и да се махнеш. Горкото ти дете, то не е виновно, че се е появило на бял свят с такива родители. Не ми говори, че майка ти е студена, щото тя поне без храна и вода няма да ви остави заключени в къщи! Това е човешки живот, това не е игра и ТИ отговаряш за него! За приятелят ти няма да говоря - те преди мен достатъчно са писали, но не той пуска темата. Събирай си багажчето и се обаждай на вашите, докато не е станала някоя беля, момиче!

# 163
Хвани единия, удари другия,
а родителите им не очаквам да са по различни.

# 164
  • при моите деца .....
Следя темата от началото.
Имам теория, че в България глезят децата си (включително и аз) и един 18-20 год младеж (не мъж) не е готов за родител. Малко по-късно съзряват (някои никога) мъжете, та това момче не е осъзнало още, че е баща. До сега е живяло, както казва народът - "тате носи, а мама меси", не е поемал отговорност за нищо. Дори за себе си не се е научил да се грижи - чорапи навсякъде, където яде, там оставя чиния, опаковки..... Досега го е дондуркала мама, а сега очаква това да прави съпругата......Но нищо не оправдава заключването и оставането без вода.
Момичето не искам да го оправдавам, но явно е по-слабохарактерна (аз също не мога да вземам решения бързо, особено такива за голяма промяна), вижда недостатъците му и се ядосва, а в моментите когато е добър с нея - живее живота, който иска (малко илюзорен - какъвто иска да е).
Просто съм без думи.
Ще следя развитието.

Общи условия

Активация на акаунт