Той е Царят, а ние..?

• 27 889
  • 386
  •   1
Отговори
# 165
  • Насред хаоса
Поразрових се малко из интернет и го намерих този герой, ето да го видите и вие. А от снимката с пистолета ме побиха тръпки...

Този ли мишок бил "царят"?! Ега ти нещастника, на тоя ако някоя по-ербап жена му тропне с крак, ще напълни памперса.  ooooh! Бебз, няма какво да му се плашиш, нито да му търпиш тиранията. Разкарай го.

# 166
  • София
 Shocked
Уау!
Т'ва е няк'ъв дечко, бе!

Мога да го разпердушиня за 10 секунди.
Ама съм на 33.
За жалост авторката е далеч по-малка.

# 167
Авторката може да е малка, но се чудя ако чувството й за самосъхранение не се обажда, поне майчинският инстинкт няма ли да си свърши работата... Представям си някой да ми лишава детето от основни неща от келешлък... а аз да си го обичкам въпреки това.

# 168
  • Варна
[ малкият седи без вода, без ЕГН (а то и там има потребителска такса как да го взема..) и без преглед, а аз тая нощ повече от 60мл кърма не съм успявала да изкарам.. Те така, .[/b]

Само на мен ли ми се струва, че тук въобще не става дума кой крив, кой прав в тази идиотска драма на двама тийнове?! Тук става въпрос за това,че едно бебе явно не може да бъде обгрижено както трябва. Дали ще се разделят или не времето може да покаже, но няма време що се отнася за бебето. Момиче, идвай да си гледаш детето във Варна,където има кой да ти помогне да му осигуриш редовно прегледи, вода, храна и разходки - с мъжа си ще се оправяте после. Какво, за Бога, значи 40-килограмова кърмачка да няма какво да яде?! И новородено да стои без преглед?

# 169
  • при моите деца .....

Ето я точната дума! - описваща "бащата"

Само на мен ли ми се струва, че тук въобще не става дума кой крив, кой прав в тази идиотска драма на двама тийнове?! Тук става въпрос за това,че едно бебе явно не може да бъде обгрижено както трябва. Дали ще се разделят или не времето може да покаже, но няма време що се отнася за бебето. Момиче, идвай да си гледаш детето във Варна,където има кой да ти помогне да му осигуриш редовно прегледи, вода, храна и разходки - с мъжа си ще се оправяте после. Какво, за Бога, значи 40-килограмова кърмачка да няма какво да яде?! И новородено да стои без преглед?

Peace
Според мен още не са дорасли до мисълта за това. Едно дете освен безкрайна радост е и отговорност и не на последно място са необходими финанси.

# 170
Абе тоя нещастник няма ли родители или е те са като него?Сигурно живеят в негов апартамент и те са от София.

# 171
Трябва да се вземат мерки - било то Агенция защита на детето или полиция за една елементарна проверка за да се разбере състоянието на това дете. 

# 172
Хвани единия, удари другия,
а родителите им не очаквам да са по различни.

А ти се обаждаш все като някое "рядко щастие"...покрай теб във всичките ти постове намирисва.

# 173
Трябва да се вземат мерки - било то Агенция защита на детето или полиция за една елементарна проверка за да се разбере състоянието на това дете. 
Определено. Голямото му его е оставило запис на именцата му, предполагам, се знае горе-долу къде живеят? Полицията има впечатляващо добра база данни и бързо и лесно се откриват координатите на хората. Дали ще вземат мерки, не знам, ама ако поне кварталния иде да му скръцне със зъби, може пък да има ефект и пикльото да понапълни памперса?

# 174
  • София
Не, вижте, за заключването може би аз не съм се изразила правилно - това не е всеки ден. А и аз не си поплювам и всеки път когато се случи после вдигам скандали, после разговаряме и уж всичко е наред и пак е разбрал колко е глупаво и след седмица пак му хрумне да ме заключи.. Ако седнем и си поговорим - ясно му е кое е правилно и кое не, но после го обземат някакви луди ревности и или не ме пуска да изляза, или излиза от работа, за да дойде и да излезем заедно, и не се връща докато не ме прибере вкъщи - от друга страна си е грижовно, ако не знаех, че го прави, за да е сигурен, че не съм навън без него..
Родителите му са разведени и голяма част от живота си е живял все едно няма баща, чак преди 2г някъде той започва да навлиза обратно в живота му. Въпросът е, че знам, очевидно е, че има мозък и разбиране в главата му. Бивши много са му изневерявали и не може да се абстрахира още може би. Просто смятам, че му трябва помощ, за да израсте тия детинщини, и тогава ще стане добър баща и съпруг, защото малко или много сам ни издържа и наистина ни обича. Ужасен егоист е и никога не се сеща, че и жена му има нужда от нови дрехи или храна, стига той да си има. Наистина никога не мисли за другите, но майка му го учеше така да се държи, особено с баща си..
Искам една терапия, която да го оправи, да осъзнае всичко, което понякога му идва на ум, и да забрави изцепките.. И една за мен след това за да му простя, защото и аз вече се афектирам от най-малкото и не мога  да му помогна.. Знаете ли телефони и тарифи на подходящи хора/организации?

# 175
Грижовно е да те заключва сама с детето в къщи, без пари и храна... Нямам думи.  ooooh!
Май ти имаш нужда от специализирана помощ от близки хора или някоя организация, не само той.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 12:15 от Ulia

# 176
Детска ви работа Бебз.
ТЕрапията не е магия. Не очаквай чудеса.
А и самотни мами така възпитават принцове. "Ти си ни МЪЖЪТ в къщата сега"....
Време ви трябва. Иначе, смятам, че взаимно ще си помогнете и ще се изгладите.
Поздравления за АК!
И той ли него е завършил?
Ще се справите.

пп/ за ревността - съветът ми е да се пригодиш. Никога няма да спре да те ревнува.

# 177
Мисля че това е човек който няма да се промени. Така е възпитаван, така е расъл. Това е видял това и ще прави. От личен опит казвам хората не се променят. Помисли добре за сина си. Днес или утре нещо ще му стане и ще те удари...теб или недай си боже детето. МНОГО ДОБРЕ ПОМИСЛИ НА КАКВО ПОДЛАГАШ СИНА СИ. Все още не е късно да оправиш нещата . Най-малкото за да му дадеш време да поживее без вас. Момиче не се подлагак на това. Зад гърба ти сме. ОСЪЗНАЙ СЕ!

# 178
Бебз, съвсем правилно те разбрах поне аз..Четох доста от коментарите ти във форума. Ако си решила да го оневиняваш, да търсиш доброто у него, да чакаш усмивката му и благоразположението му-лично мое мение- грешиш и то много. Това, което ти причинява сега ще ескалира с времето, егоизма му няма да намалее, агресията и лошото отношение ще се увеличат. Не сте двойка без деца, за да мислиш само за собствените си преживявания-имате дете. Какво би му причинил дори като емоционално страдание недораслия на години и акъл татко, даже не ми се мисли.
   Извинявай, ако съм била рязка-така чувствам нещата. Не знам дали забеляза какъв фронт се надигна тук за твоето спасение. Щях да ти предложа дори да говоря с родителите ти, които са от моя град, ако нямаш сили да им признаеш какво се случва с теб и детето ти..

# 179
  • София
Ех деца, деца!
Как ви хрумва да създавате семейства и бебета на тия години и с тоя акъл!
 ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт