Той е Царят, а ние..?

• 27 849
  • 386
  •   1
Отговори
# 195
Егати филмите, чудя се как някоя от вас още не е звъннала на социалните  Mr. Green

# 196
Вeрона ме е изпреварила. И аз това щях да попитам - защо изобщо го клепаш, ако после ще го оправдаваш??? Наистина се държите недорасло. Разбирам те, че го обичаш, че искаш да имаш семейство и детето ти да расте с баща, а не само с майка. Но семейството не може да е самоцел!!! Осъзнай се и оправи живота си в полза на детето!!!

# 197
Аз ви казах, че временно са се поскарали и всичко ще отшуми.  Simple Smile

# 198
  • София
Добре, де - възможно ли е тая жена да не осъзнава какво причинява на детето си?

За какво его става дума, ако бебето е изложено на риск и глад?! - да заминава при майка си и да не погубва психиката и здравето на невинната душица, която е създала! Майка и била студена - ми, тоя идиот топъл ли и се струва??!

# 199
Момичето е с промит мозък, то просто не може да погледне нещата отстрани.
Аз не бих търпяла да ме заключат и един път, дори и да ме заплашат с такова нещо! Не да се оправдавам, че това се случва САМО! веднъж в седмицата. Това не е ревност, това е патология, стремеж към пълен контрол. И какви "бивши"?! Бивши съпруги, може би? Въобще, тия две големи деца женени ли са официално или само живеят заедно?
"УЖасен егоист" и - "истински ни обича"? Не той има нужда от помощ, а тя. На тая възраст все още вярата, че някой може да се промени и стремежът да бъде спасен са живи, но нереални работи. И как този пубертет издържа семейство? Майка му не знае ли какво става, та като е с такъв авторитет, поне тя да вземе мерки?

# 200
Леле, момиче, ако почне да те бие, макар и веднъж в седмицата, да знаеш, че не е нормално.

# 201
  • София
Леле, момиче, ако почне да те бие, макар и веднъж в седмицата, да знаеш, че не е нормално.

Имам усещането, че тормоза не е само психически. Но сигурно и тук лекенцето е оправдано, защото го прави от любов. Tired

# 202
  • София

Имам усещането, че тормоза не е само психически. Но сигурно и тук лекенцето е оправдано, защото го прави от любов. Tired

"Аз го предизвиках", знаете...

# 203
  • София
идея си нямате колко родители подкрепят подобно държание у децата си

просто ще дам пример от опитът ми с моя бивш
според него, аз трябваше да пера на ръка и да не се оплаквам и да мрънкам за пералня, защото цял живот майкаму така е правила
да, в този век, преди десет години, в София
майка му пък, ме е учила, никога да не споря с него и да не казвам, че не е прав, защото /видите ли/ една съпруга винаги трябва да подкрепя мъжът си, дори когато знае, че той не е прав
същата жена издържаше здравият си и дебел мъж с десетчасови смени в един цех
той си седеше вкъщи и събираше приятели

та така
преживяла съм доста подобна на авторката история, за щастие се осъзнах овреме и си събрах детето и се изнесох с тримесечно бебе и два сака дрехи
затова и знам, че е нужно време, за да се превъзмогне надеждата за промяна и да се примириш, че от това човек не става

# 204
Много кофти ми стана като прочетох това. Cry
Не можеш ли да се обърнеш към родителите си за помощ или да живееш временно при тях докато си стъпиш на краката?
Детето ти е още малко, но ще порасне - ако ще напускаш мъжът си - направи го СЕГА!
Желая ти успех и сили! newsm17

# 205
  • Mediterraneo
Наистина няма смисъл... Едно си баба знае, едно си бае.

# 206
Царят е пикльо. Всъщност не съм убедена че и 20 години има, изглежда съвсем пубер. Но очичките му са зли и това означава че надежда няма. А ти не си принцеса. И домашен любимец дори не си. Домашните любимци са обичани. А теб твоя цар-пикльо те презира.

Колко пъти в седмицата трябва да започне да те заключва за да осъзнаеш какво ти се случва? Трябва ли да избухне пожар в блока за да разбереш на какъв риск си изложена ти и детето ти? Изобщо какво трябва да стане за да осъзнаеш сериозността на положението?

Не мисля че полицията или социалните имат шанс в случая. Абсолютно загубена кауза докато момичето само не разбере в какво е затънало. Ако някога разбере де, защото след още малко време мозъкът и ще е абсолютно промит и ще и се струва нормално и на каишка да я разхожда "царят" а тя да вика "Бау-бау".

И между другото какво е АК за непросветените като мене? Кое е това училище по което всички толкова въздишате? Там не ви ли казаха че сексът не е за деца. А ако все пак го правят би трябвало да използват предпазни средстава след като не са в състояние да гледат бебета. Потресена съм от беzотговорността и на двама ви, и дори повече от твоята.

# 207
  • София
Ще разкажа случка с моето бебе дано те стресне, защото се случват и такива неща.  Когато беше на 7 месеца се задави от храна обръщане надолу с главата и тупане по плешките не помогна. Тогава видях,че посиняването на устните, коуето съм гледала по филмите как бързо става и съм си мислела за измислица е факт и реалност. За секунди около устата му посиняваше и синината растеше. Изживах най-големия си ужас,че детето ми умира в ръцете. Представи си (пу пу) да ти се случи и да си заключена какво ще правиш ти ??? Съвземи се и порастни детето не е вещ,която можеш да захвърлиш или върнеш в магазина. Само да ти кажа,че ние станахве родители на по 21 с мъжът ми сме набори. Никога не е бил безотговорен и никога не е правил нищо от описаното от теб ( той също ме ревнуваше в началото). Това твоето не се оправдава по никакъв начин

# 208
  • София
Аз бях у дома с няколко месечния ми син, когато удари земетресение и бързо избягахме навън.

Веднъж вдигна много висока температура и веднага извиках лекар.

Хайде кажи ми какво ще правиш заключена в тези два случая?

# 209
В началото ми беше жално за това момиче, на какъв пикльо е попаднала. Сега обаче толкова ме е яд на нея, че се чудя, защо има толкова много интелигенти и зрели хора, с добри доходи и всички възможности, които са им необходими, за да осигурят нормален живот на едно дете, а не могат да имат деца. За сметка на това, такива недорасли идиотчета, като авторката на темата зачеват без да осъзнават отговорността си.

Нямам думи и за статията, която току-що прочетох в Интернет и ми навя спомен за този случай на Безз-ка:

3-годишно момченце почина от свръхдоза метадон
Наркозависимата му майка оставила разтвора без надзор

3-годишното дете почина, след като отпи от разтвор с метадон, съобщиха от МВР.

В 8,35 часа тази сутрин в СДВР е постъпил сигнал от 27-годишната Г. Х, че към 4,00 часа е намерила тригодишното си дете мъртво.

На място веднага са изпратени оперативна група, съдебен лекар и криминалисти от 9-о РПУ.

По първоначални данни на майката, която е наркозависима и на метадоново лечение, в сряда тя и тригодишният й син отишли в Центъра за лечение на наркомании, където получила 4 кубика метадон.

На място разредила част от препарата в чаша с вода. За момент оставила чашата с разтвора без надзор, а когато погледнала към детето, видяла, че момченцето отпива от нея.

По-късно се прибрали у дома си, а на сутринта открила детето мъртво в стаята му.

На място е направен оглед, разпитан е и бащата на детето, който пък е криминално проявен за кражби.

По момченцето няма видими следи от насилие. Предстои съдебномедицинска експертиза.

Общи условия

Активация на акаунт