Той е Царят, а ние..?

• 27 842
  • 386
  •   1
Отговори
# 210
  • София
В началото ми беше жално за това момиче, на какъв пикльо е попаднала. Сега обаче толкова ме е яд на нея, че се чудя, защо има толкова много интелигенти и зрели хора, с добри доходи и всички възможности, които са им необходими, за да осигурят нормален живот на едно дете, а не могат да имат деца. За сметка на това, такива недорасли идиотчета, като авторката на темата зачеват без да осъзнават отговорността си.

Това е един от въпросите, които много често си задавам и никога не съм намерила логичен отговор...

# 211
АК= Американски колеж

# 212
авторката, а преди да се роди детенце какво беше положението, пак ли така? направо не ми го побира ума как търпиш  Shocked

# 213
авторката, а преди да се роди детенце какво беше положението, пак ли така? направо не ми го побира ума как търпиш  Shocked

Ами как търпи - тръпка ... а хората за много по-малки неща си викат как съм търпяла ... вижте в темата за Муньовците. Един кратък цитат - няма значение авторката:

Идва да ме взима от работа, не помня по какъв повод (щото то за това трябва специален повод да има). Работех в Орландовци тогава, трамвая минава покрай гробищата и покрай мноооого магазини за цветя с изложени погребални венци пред тях. Муньо, знаейки, че обожавам цветя, решава да блесне: "Обещавам като взема заплата да ти поръчам един такъв венец и да ти подаря"  Хахааааа, че и достатъчно силно го каза, та околните хора чуха великата реплика. Е не можах да си сдържа смеха и като спрях да се хиля идиотската му обясни, аджеба, всъщност тези венци с каква цел се произвеждат 

Общо взето човекът си падаше по малоумни величаещи го  реплики. Ама малоумни ви казвам...и показвам. У нас сме, зяпаме нещо по ТВ и в един момент токът спира. Паля аз някаква свещ и излизам на балкона да видя дали само при нас е проблемът. Целият квартал е тъмен, значи не е. Казвам аз, че всичко живо наоколо е тъмно, а той вика "усетих аз, че е голяма авария". Пак умрях от смях...е викам "ти съобщение от голямата глава ли получи, к`во"  Обиди ми се, че му накърнявам достойнството
През цялото време...

И те така ...

# 214
  • София
Немо, това как се връзва с темата  newsm78

# 215

Може би трябваше да цитирам целия пост - там се казваше - " Не знам как съм го търпяла цели 5 години ... "

Извинете  Embarassed

# 216
  • София

Муньовци се срещат, но във вашите ръце е да бЕгате далече, когато усетите жегата зад ъгъла.

Не, че съм Немо...

# 217

Муньовци се срещат, но във вашите ръце е да бЕгате далече, когато усетите жегата зад ъгъла.

Не, че съм Немо...

Точно !  Peace

# 218
  • София
А, определено съм съгласна.
В тази ситуация виня само мацката, че си седи на Д-то и го защитава.

# 219
Не, вижте, за заключването може би аз не съм се изразила правилно - това не е всеки ден. А и аз не си поплювам и всеки път когато се случи после вдигам скандали, после разговаряме и уж всичко е наред и пак е разбрал колко е глупаво и след седмица пак му хрумне да ме заключи.. Ако седнем и си поговорим - ясно му е кое е правилно и кое не, но после го обземат някакви луди ревности и или не ме пуска да изляза, или излиза от работа, за да дойде и да излезем заедно, и не се връща докато не ме прибере вкъщи - от друга страна си е грижовно, ако не знаех, че го прави, за да е сигурен, че не съм навън без него..
Родителите му са разведени и голяма част от живота си е живял все едно няма баща, чак преди 2г някъде той започва да навлиза обратно в живота му. Въпросът е, че знам, очевидно е, че има мозък и разбиране в главата му. Бивши много са му изневерявали и не може да се абстрахира още може би. Просто смятам, че му трябва помощ, за да израсте тия детинщини, и тогава ще стане добър баща и съпруг, защото малко или много сам ни издържа и наистина ни обича. Ужасен егоист е и никога не се сеща, че и жена му има нужда от нови дрехи или храна, стига той да си има. Наистина никога не мисли за другите, но майка му го учеше така да се държи, особено с баща си..
Искам една терапия, която да го оправи, да осъзнае всичко, което понякога му идва на ум, и да забрави изцепките.. И една за мен след това за да му простя, защото и аз вече се афектирам от най-малкото и не мога  да му помогна.. Знаете ли телефони и тарифи на подходящи хора/организации?
В тази тема има телефони и адреси на разни организации.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=226355.0

Не е зле да се обадиш, желая ти успех. Очевидно е, че се нуждаеш от помощ.

# 220
  • E-CLM & CH-VD
И такива неща се случват Confused, когато виждаш, че има проблем, а не реагираш адекватно.

# 221
И такива:

http://dnes.dir.bg/2009/09/10/news5047722.html

15-годишното момиче убито, защото чакало бебе
10 септември 2009 / Nеws.dir.bg
15-годишната Румяна Тодорова от Елхово, която бе убита от приятеля си, а трупът й бе намерен близо до коритото на река Тунджа вчера, е била бременна. Това е и мотивът за зверското убийство.
...

# 222
 Той е Царят, а ние... по- точно ти си малка, недорасла, супербезмозъчна щом позволяваш всичко това. Мазохистка, защото  го причиняваш го на себе си, безотговорна и садистична майка, защото го причиняваш на детето си.
Никакви институции и социални служби нама да оправят ситуацията. Отначало посъветвах девойката да бяга от тая гад, но като чета последните и постове/ а и по- старички/ си мисля, че са си лика - прилика. Всъщност социалните могат да свършат едно добро- да изведат детето от тази абсурдна среда и да пратят младежите отново на училище в 1 клас.

# 223
  • София
Помня моя приятелка, която бе третирана по подобен начин.
Не всеки ден, а само понякога, така, за назидание.
Роди две деца, те пораснаха до възраст за градина и тя реши да започне работа.
За съжаление, в представите на нейния съпруг не влизаше подобна форма на свобода и тя внезапно забременя с трето дете, напусна работа и пак се озова в къщи.
От време на време, както казах, когато имаха някакви ндоразумения в семейството, той я оставяше в къщи, заключена, без пари и без храна с децата, за да поразсъждава на спокойствие.
Тя все пак роди и третото дете.
След това се виждахме все по-рядко, а при последната ни среща тя беше бременна с четвърто дете.
Просто това беше начина на нейния съпруг да я държи в тотоална зависимост и подчинение.
Но тя, все пак намери изход.
Хвърли се от 8-мия етаж. Поне такава е официалната версия.

# 224
  • София

Но тя, все пак намери изход.
Хвърли се от 8-мия етаж. Поне такава е официалната версия.

Azzy  Shocked Shocked Shocked

Общи условия

Активация на акаунт