Коя част от раждането боли най-много?

• 37 165
  • 312
  •   1
Отговори
# 180
И при мен бяха контракциите. Имах чувството, че няма да издържа.

# 181
  • София близо до Витоша
Макар , че отидох в болницата с 7 см. разкритие - четири часа и половина се мъчих до пълно разкритие.Да боли доста / поне при мен, макар че издържам на болка/ , самото раждане не го усетих, но после ме поцепиха отдолу доста и ме шиха с пълна упойка. При самото "рязане" са ми засегнали нерв и самото възстановяване после беше трудно. Вече минаха 25 дни и нямам спомен какво беше

# 182
Контракциите болят най-много. Като сложат окситоцин и се засилват, и не ти остава време за почивка между тях, защото следват бързо една след друга.
Аз тези дето бяха през по-голям интервал от време ги проспах и като се събудих имах контакции на 6-7-8 минути, които леко боляха. После като ме приеха в болницата и ми сложиха разни системи се усилиха,но с една епидурална се понасяха по- добре. Simple Smile
Но не се притеснявай. Като се роди бебето и всичко забравяш  Grinning

# 183
  • Някъде по Дунава
И аз гласувах за контракциите,защото при мен те бяха доста продължителни и болезнени.Бебка излезе за 20-25 мин. и въобще не боля,имах късмет и да не ми правят епизиотомия.

# 184
Контракциите ми разказаха играта, 8часа имах контракции през 4 мин и не ми обръщаха внимание... Бебчо излезе с две напъвания и усетих само като ме боцна за едното ми шевче. А как излезе малката не усетих  Grinning

# 185
  • На морето!
Котракциите при мен, контракции в комбинация с окситоцин е страшничко, въпреки че и туширането си е ....бррррр

# 186
аз бях секцио и упойката ми беше най-болезнена. После нищо не усещах.

# 187
Котракциите

# 188
Леле,като чета и ми призлява,първа бременност ми е и изобщо не знам как ще издържа #CrazyОбщо взето всичко май ще боли нечовешки...Успех на всички и леко раждане!

# 189
Аз раждах без никаква упойка.  Веднага щом пристигнах в болницата ми сложиха окситоцина. Първият един час болките от контракциите бяха слаби, но вторият час след 6 см разкритие бяха доста силни. За щастие това бяха всички болки - общо 1 час.  Но най-много ме болеше проверките за разкритие.
Иначе като започнаха напъните и като излезе бебка не усещах никаква болка.

# 190
Контракциите.

# 191
Аз раждах нормално, без упойка. Изтърпях си контракциите, които боляха, но не беше толкова страшно. Раждането мина бързо, но шевовете ми разказаха играта. Имах доста разкъсвания и докато ме зашият мина доста време и мноооого беше гадно.

# 192
  • София
100% контракциите. Напъните са си напъни,но те са по време на отново контракции-болезнени,така че те са си просто напъни. Шиха ме под пълна упойка, а контракциите си ги търпях без упойка, сложиха ми само бусколизин.

# 193
  • София / Перник
Мен лично контракциите ме боляха най-много. Излизането на бебчо го усетих, но не беше болезнено изобщо Simple Smile

# 194
  • Кърджали
На първо място най-болезнени ми бяха контракциите, после туширането (по- скоро е неприятно),но ако докторката е с маникюри както беше в моя случай си е мани мани...
и при гадните шевове също ме болеше, а аз търпя на болка
Но като си видиш бебчето и забравяш за всичко

Общи условия

Активация на акаунт