Много съм ядосана!!!

• 41 058
  • 525
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Четох наскоро из НЕТ-а за устройства които издават шум на честоти които се чуват само от кучетата и ги карат да се крият - "Кучегон" се наричаше.

Това куче е в двор, няма къде да избяга. Обаче от кучегона може да се наплаши и да вдигне още повече шум, или още по-лошо, да се озлоби.

# 106
Само едно не мога да разбера,защо детето се страхува толкова много?
Сигурно  често е било сплашвано с думи от рода на:"Слушай,или голямото куче ще те....".
Не може просто така да го е страх,само от чуването на лая на кучето.Повечето деца обичат кучета,освен ако не са преживели нещо негативно свързано с тях.
А за "саламчето"-това само много злобен човек може да го направи.

# 107
хахахаха
Тук стана нещо като "за и против салама" или "докъде сме стигнали в цивилизоваността си". Според мен - до под кривата круша. Водим се от инстинкти - да унищожим това, което пречи, да се нахвърлим върху по-слабия, да разкъсаме съфорумци, съседи, животни, коли и прочие.
Децата са уникални за родителите си, кучетата са уникални за осиновителите си, всеки е уникален за някого. Айде, пийс - без саламчета, киселини в лицето, тояги, въздушни пушки и прочие екстри. Възпитанието в цивилизованост започва от вкъщи...

# 108
На който му харесва да се примирява. Аз лично не търпя на тормоз, понякога не подбирам средствата, особено ако става въпрос за детето ми.
Както казах, мястото на кучетата не е в междублоковите пространства. Виновни са стопаните - да и щом не са взели мерки след направена им забележка, значи не им пука за собствеността им, щом на тях не им пука, на мен защо трябва да ми пука за тяхната собственост, която при това причинява тормоз на околните?  newsm78
Хората си позволяват подобно поведение, защото има такива, които ги търпят и позволяват това.  Peace
Хубаво ще е, ако съответните инстанции си мръднат пръста и решават подобни проблеми, така няма да се стига до крайни мерки.  Peace
Напълно подкрепям мнението.

# 109
Истински съм възмутена!!!Що за човек може да посегне на животно???Разбирам,че е гадно и изнервящо,защото и ние имаме проблеми с кучето на комшиите,но дори и за миг не ми е минало през ума да му хвърлям саламчета с отрова или нещо подобно.Трябва да те е срам дори само от това,че ти минава през акъла!Никаква духовност,никакво възпитание.На това ли ще учиш и детето си?Та света не се върти около теб и твоето семейство.И после се чудим как се навъдиха толкова престъпници,убийци и всякакви ненормалници.Търси други начини да се справиш с проблема,който не смятам,че е толкова голям,че да отнемеш нечий живот!И какво значи детето се стресира???Всичко това е част от ежедневието,в което винаги има дразнители.По тая логика един ден трябва да убиваш и хора,защото все някой ще бъде на въпреки със синчето ти или пък ще го стресира и тормози по някакъв начин!

# 110
Днес саламче на кучето, утре саламче на съседчето тинейджър...после саламчета на тия дето пеят под душа  ooooh!
Вдига ли се шум в забранените часове - от 14 до 16 и след 22 звъниш в полицията. Длъжни са да идват, да предупреждават, глобяват и прочие. Просто се обаждай всеки път.
Макар че това трябва да го правят хората от другата кооперация...

# 111
За тези които предлагат салама:
Удушете бебетата си за да няма кой да се плаши от песа. Ако неможете да го направите, помолете изнервения съсед, на който му е писнало да слуша "лая" на бебето ви да свърши това добро дело вместо вас.

# 112
Удушете бебетата си за да няма кой да се плаши от песа. Ако неможете да го направите, помолете изнервения съсед, на който му е писнало да слуша "лая" на бебето ви да свърши това добро дело вместо вас.

ooooh!
И ти упрекваш тези,които нападат кучета?А колко по-зле си ТИ от тях?!Имаш ли акъл въобще да напишеш този пост или като гост е много лесно,защо не влезеш с ника си?
 newsm11

# 113

Ти не си добре, що за човек си, въобще да изречеш подобно нещо, боклук.... #Crazy

# 114
е като отровите кучето проблема на детето няма да се реши, сигурно имате и други квартални кучета които лаят по цяла нощ, и тях ли ще отровите. По добре е да се говори с детето, явно майка му има проблем с кучето и си пренася негатива на детето. Децата не се раждат със страх от животните, а този страх им се насажда, от какво да се страхува, куче лае, еми то така си говори, защо ще го е страх освем ако не му е говорено колко са страшни кучетата, как хапат и тн.
Ами като почнат съседите ви ремонт и вдигат шум с месеци и тях ли ще отровите, просто трябва да се приспособяваме към не добре възпитаните си съседи които живеят сякаш са само те, но какво да се прави ако не можем отиваме на село.

# 115
Защо не си купите къща на село, с голям двор. Ще чувате само собственото си дишане. Забравих - за да не ви безпокоят прелитащи птици, си купувате пушка и дебнете в засада.

# 116
Тъжно, жалко, тъпо и безчовечно!
Толкова ли не разбирате, че жестокостта към животните и жестокостта към хората е все една- жестокост! Че страданието и болката са страдание и болка независимо дали го изпитва човек или друго живо същество. Че агресията и злото, водят до по-голяма агресия и зло.
Разбира се, че децата са висш дар и въобще-животът, но с какво трябва това да противоречи на човешкото отношение към заобикалящия ни свят.
Месечинка виторога, Вие сте страхотен човек и аз подкрепям всеки Ваш пост в тази тема. (А и не само Simple Smile )

# 117
То пък на село да не би да е тихо... Петли пеят, животни мучат, дворни кучета лаят. Laughing

Авторке, детето ти не е центърът на света.

Тези със саламчетата да се лекуват. Нещата са сериозни.

# 118
 newsm78Колко много спорове.. жената просто поиска съвет..Имам опит с жалбите  ..резултата е доста краткотраен...

# 119
  • Варна
Linkata75,
не съм чак толкова страхотна, но ти благодаря Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт