Много съм ядосана!!!

• 41 085
  • 525
  •   1
Отговори
# 90
Влизам като гост, да не ме натровите и мен и след това да ме изядете.... но в тая държава е най - добре да си или циганин или куче...всичките им права са абсолютно защитени. Но тези които са изпохапани от кучета, включвам и себе си и то от съседския домашен любимец какво да правим, аман от помияри по улиците, а като искат да си гледат куче ок, но да не пречи на останалите...Много съм крайна но си има причина, а и не може да се сравни живота на кучето с този на човека, що за глупост е това.... Naughty

# 91
  • Варна
И що да не може? И кой говори тук за сравняване на живот? Кучето нападнало ли е някого? Застрашило ли е нечий живот? Абе ланкате си тука глупости, ей тъй време да минава. И не виждам някой от нас да е тръгнал да трови някого. Също така не се крием като си казваме мнението!

# 92
Хах, какви са тези приказки за саморазправа, за убийство на куче и т.н.?! Не сме в Дивия запад (макар че много се доближаваме).
Единственото нормално решение е полицията и институциите.
Някой ще каже, че нищо не правели...
Те ще заработят тогава, когато всеки отнася проблемите си директно към тях и упорства достатъчно.

А има и още нещо - ако живеехте до натоварен булевард и не можехте да спите от минаващите коли цяла нощ, щяхте ли да пръскате габърчета по асфалта, че да стихнат?!
Или имате къща в близост до влакова линия, например?!
Тогава мерките какви щяха да бъдат?
А живеещите в централните части на градовете, където са концентрирани заведенията. Как процедирате с пияниците, които в малките часове минават и подвикват нещо под прозорците?
Тях предполагам ги гърмите от раз!
(То затова имаше едни такива случаи на убити момчета, защото някой е решил да се прави на Господ и да раздава правосъдие сам.)
А колко по-лесно е да се обадиш на полицията, дори и няколко пъти!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 12:37 от Servallan

# 93
OF.... В темата не става въпрос за бездомни кучета... хубаво е да четете от време на време. Също така можеше и да прочетеш, че никой не сравнява кучешкия с човешкия живот - има 10 поста сигурно за това  Crossing Arms

Оформи се безсмислен скандал...по-добре да се спазват законите и хората да търсят справедливост от съответните органи. А не да се хвърлят колбаси наляво -  надясно.

# 94
Влизам като гост, да не ме натровите и мен и след това да ме изядете.... но в тая държава е най - добре да си или циганин или куче...всичките им права са абсолютно защитени. Но тези които са изпохапани от кучета, включвам и себе си и то от съседския домашен любимец какво да правим, аман от помияри по улиците, а като искат да си гледат куче ок, но да не пречи на останалите...Много съм крайна но си има причина, а и не може да се сравни живота на кучето с този на човека, що за глупост е това.... Naughty

Тези, които са изпохапани от съседското куче да си търсят правата и наказанието за стопанина мила! Вина за помиярите по улицата имат безотговорните и зли хора- те май са по-големите помияри.

# 95
Както винаги,тук проблемите се решават кардинално и със замах.  Mr. Green

mrstraetz

# 96
Точно така животните не са виновни,хората са злобни.Подай оплакване в съответната община или в някоя медия

# 97
АлЕкС-като ти гледам агресията,се чудя само за красота ли ги внасяш тези емотикони  "Peace Hug" Има доста от тях,а тона ти издава,че ако можеш и на нас ще хвърлиш саламче. Tired ooooh!

Моята агресия...?  Joy Тука като гледам задминахте по джафкане и градския кучкарник.  Laughing На вас никой нищо няма смисъл да ви хвърля, целите сте проядени от отровна злоба.
Оставям ви да си излеете на воля насъбрана злост в тази тема..., пък дано ви олекне и спите малко по-спойконо тази вечер.  Hug  bouquet

# 98
Кучетата не са ни виновни,а безхаберието и немарливостта

# 99
АлЕкС-като ти гледам агресията,се чудя само за красота ли ги внасяш тези емотикони  "Peace Hug" Има доста от тях,а тона ти издава,че ако можеш и на нас ще хвърлиш саламче. Tired ooooh!

Моята агресия...?  Joy Тука като гледам задминахте по джафкане и градския кучкарник.  Laughing На вас никой нищо няма смисъл да ви хвърля, целите сте проядени от отровна злоба.
Оставям ви да си излеете на воля насъбрана злост в тази тема..., пък дано ви олекне и спите малко по-спойконо тази вечер.  Hug  bouquet

Абе не знам кой е агресивен, но на мен не би ми минало и през ума да възпитавам у детето си чувство на всемогъщие и неуважение към природата и околните. Фактът, че през ума ти минава идеята да отнемеш живот, било то и на "едно псе", не говори добре за теб. Лишена си от морал, а това е много страшно. И за твоя информация кучето спада към групата на дребните домашни животни. С години е опитомявано и одомашнявано от човека, за да достигне до етап, в който да бъде компаньон на човека, а следователно...познай...да живее с него- вкъщи.

# 100

TiredНяма смисъл даже да отговоря на това.Тъй и тъй НИЕ сме проядени от злоба,върви убий някое куче и барем тогава ти спиш спокойно. Peace Hug Laughing

# 101
Аз ти предлагам да съберете подписка от вашата и съседната кооперация,сигурно има и други които не са съгласни с пускането на кучето,другото което е щом е навън само извикай да го приберат като бездомно ,за тровенето е доста крайно но ако нищо не помогне бих направила същото.

# 102
  • Варна
Не е бездомно, разхожда се във вътрешен двор.

# 103

Ti si qrak primer za degradacia

# 104
Четох наскоро из НЕТ-а за устройства които издават шум на честоти които се чуват само от кучетата и ги карат да се крият - "Кучегон" се наричаше.

Общи условия

Активация на акаунт