Тортено предизвикателство Октомври 2009

• 50 062
  • 856
  •   1
Отговори
# 30
 Нали затова се промениха и правилата - записването е почти фиктивно . Който направи и качи торта" участва"  Wink .
Аз засега съм "пас" . Вдъхновението ми е далеч от този вид торти , но пък има 2 месеца дотогава . Знае ли човек  Wink

# 31
  • Vaudreuil Canada
Ооо аз идеи имам поне 10 нямам време и няма кой да ги яде - нещо сме се наситили на торти май....

# 32
Аз даже си мисля,че цветята с тел изискват още повече време от едно мече торта например.Но това си е мое мнение(то сигурно защото аз не мога цветята)
 Sick

# 33
Добре бе хора!!! Щом на никой не му се ядат торти, не можете ли да направите мини-тортЕ! Та дори и да е по х`американски. БГ кекс, превърнат в 3D торта. Честно да ви кажа, очаквах че тази тема ще е голям фурор и ще има най-много участници.
Точно затова си задавам и въпроса?!?!?!  newsm78
КОЙ ГЛАСУВА ЗА ТАЗИ ТЕМА И КАК ТАКА, ТЯ СПЕЧЕЛИ ПЪРВЕНСТВО???  А сега.... половината сте без музи, и без настройки!!! То така стана и с бебешките.... гласувах.... гласувах..... и накрая.... айде да прегласуваме...... И после пак ще се пита - Как се правят тия торти?!?! Ами така!!! Ей, сега е момента да се научите!!!! Щото ще обявя бойкот, ще спра снимките стъпка по стъпка и няма да отговарям на въпроси - как става това или онова!!!!!!
Оооооо, ама я се стегнете малко......  Naughty Нещо на глезотия го ударихте!!!  Аааааааа, маха!!!  #Cussing out #Cussing out #Cussing out
/сериозно ли звуча, или се хилите тихичко, а???/  hahaha

# 34
Щото ще обявя бойкот, ще спра снимките стъпка по стъпка и няма да отговарям на въпроси - как става това или онова!!!!!!

Ванче, що ли не ти вярвам  hahaha. Ще ни помагаш, то се е видяло, трябва ни ГУРО в тортените дебри и то не едно.  chef

А другите, дето се ошумоляват, да не се спотавайват newsm43, ами да я намират въпросната ми ти Муза и да я хващат на тясно...

# 35
/сериозно ли звуча, или се хилите тихичко, а???/  hahaha
Даже не и тихичко  Joy Joy Joy

Аз хич , ама хич не се спотайвам ,а и не казвам че няма да участвам , но кой знае какво няма да направя .
 Виж даже имах мерак за един Йода ( ха сега тъй ли се казва онуй зеленото от междузвездни войни нито една серия не съм гледала  Mr. Green ) , ама ми мина понеже няма как да го замъкна на 250 км  Mr. Green

Другата ми идея е нещо правено от доста хора , но пък и нещо което искам да роб вам ...
Яденето на мен ми е последния проблем ...тъкмо дойде още едно Бг подкрепление  Joy Mr. Green

# 36
................ но пък и нещо което искам да роб вам ..=
роб вам..... роб нам.......  hahaha
Айде, мноУ ти сЪ мол`!!! Няма нужда да си ничий РОБ..... Просто направи торта.....  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 37
едва сега видях че има нова тема , аз имам идея надявам се да успея да я реализирам, желание имам огромно да участвам дано не се случи нещо непредвидено защото има такава вероятност

# 38
  • Plovdiv->Toronto
Ех сега, всички в началото са така, ами не знам, ами може би Peace ...
Ванче, ти този път първа си направи тортата и взе да вдигаш пара  Laughing ...
Спокойно, всички ще участват, аз с три торти, Антоан с пет и готово,
ще запълним липсите  Joy ...
Нямам време напоследък, но хвърлям по едно око, ако стане някой бойкот
или се смени темата  Rolling Eyes, драснете ми бИлеШка  Mr. Green  Hug ...

# 39
  • Vaudreuil Canada
van444eto голям смях в залата предизвика с това изказване   hahaha
Аз до тук преброих към 4-5 готови торти - така че ти се стягай ама първо пусни китките на щерката да ги видим пък и да почерпиш по едно парче ...
Рая много ми е интересно какво ще е твоето "нищо особено"
Ели няма да бойкотираме темата споко.

# 40
Ванче хич не ми сЪ  хили , ами почерпи едно торте виртуално за здраве на щерката  Mr. Green
Шемет определено няма да е нещо "особено" . Тук вече Антоан ще чакаме ...мен не ме бива при Д -тата

# 41
Ванче, ти този път първа си направи тортата и взе да вдигаш пара  Laughing ...
Naughty - Тцъ!!! Не съм. Нали казах че няма да е тая торта. Нищо не съм направила. Имам около милион идеи, ама какво ще е.... съвсем незнам. На 14 Октомври имам годишнина от сватбата и вероятно ще сътворя нещо за тогава. Ама ще видим какво.То и аз съм в творчески застой, к`во си мислите вие.... ама не рИвЪ!!!!
За почерпка.... ще почакате до неделя. Тортата е на 7 части в хладилника.  Rolling Eyes  Довечера ще се сглобява. Купона е утре вечер, така че....
Айде, МИР ВАМ!!!!  bishop   
hahaha

# 42
Аз само с двечки ще участвам.
Няма да досаждам. Peace

# 43
  • варненка от София
Аз съм съгласна някой да направи нещо от мое име  Flutter На този етап съм в тотално неведение ще участвам ли и с какво  newsm78

# 44
  • Plovdiv->Toronto
Мии, нещо дето те вдъхновява или го гледаш всеки ден  Mr. Green. Едно триизмерно бебе, или гърне  Joy ... Или Елмо, какво харесват децата, знаеш ли как ще цвърчат като го видят  Mr. Green Laughing ...

Общи условия

Активация на акаунт