Тортено предизвикателство Октомври 2009

• 50 120
  • 856
  •   1
Отговори
# 765
  • Plovdiv->Toronto
Румя, много ми хареса твоя кукер, страшно е стилен  Flutter ... Всичко му е изпипано, чана е идеална форма и медено-лъскав Simple Smile, очите са ми страшни, носа и мустаките-ужасяващи, устата е много оригинална ! Рогата са супер, покриващия крем идеално замества овчия китеник  Peace ...
Какъв му е проблема на миуто, не вижда ли колко се забавляваш  Confused? В интерес на истината и аз имам забрана за кофи с ганаш из хладилника и вкусни аромати от фурната до Коледа  Mr. Green, щото миуто е вързало коремче, четвъртия-петия месец минава  Joy ... Ама кажи му че това е изкуство, може и да не се яде  Whistling ....

Атланта, симпатична количка, добре си я загладила, готово ли е покритието ? Много дебела торта, брей, какъв е крема ? Браво, добре си я издокарала   bouquet ...

Барсела, лъвчето е много сладко  Sunglasses. Имаше ли повод или ей така един лъв се появи заспал у вас  Laughing? Страшно вкусен и ефектен изглежда, голяма радост е бил за някой. Оздравявай бързо, ще се включиш когато можеш  Hug ....

# 766
  • Vaudreuil Canada
Mr. Green, щото миуто е вързало коремче, четвъртия-петия месец минава  Joy

Вие сте си направо добре - нашето коремче клони към 9-ти постоянен....  Blush

# 767
  • Plovdiv->Toronto
 Crazy Кога започват постите ? Минаваме масово на марули и овесени ядки  Mr. Green!

# 768
  • Пловдив
Торта "Ben 10 omnitrix"

http://www.flickr.com/photos/40173474@N06/4078128256/in/set-72157622592183457/

Това е поредната поръчкова торта, която сметнах че става за 3Д, макар и да е мнооооого лесна. Аз исках да правя другият омнитрикс , но детето искаше този.

Тортата е с какаови блатове с орехи и крем голди микс. Покрита е с готова мод. маса. Всичко е оцветено с месене.

# 769
Пепи,тортичката е много хубава.Чак ти завиждам за тези гладко покрити торти.

Ели,тортата е за рож. ден на едно момиченце,което беше на моята дъщеря на рож.ден.Тя си поиска някакво животно и това най ми допадна от нета.Не излезе като оригинала,но толкова си мога.Иначе всичко е същото както за "Далматинеца".

# 770
  • София
barcela, много сладко лъвче, напомня ми или плюшка, или по-скоро онези пантофки, които са с муцунка на животинче. Само, ако апликираните елемнти за муцунка бяха така изработени, както и клепачите, щеше да "заспи" физиономийката му. Цветовете са много хубаво, няма пресилено оранжево в лъва, което оценявам:)

Пепи, омнитриксът е по твоему изпипан. Ако пък беше и завит като гривна (не вертикално, а полегнала по окръжността си) щях да цъкам още дълго време, но тогава едва ли щеше да нахраниш много рожденици. (Ама верно ли и 6г гледат това филмче, лелеее, ако още 2 години ми е пред очите това и подобни нему....ще започна да вярвам в магическите сили и да ги призовавам)

# 771
  • София
Брасела, лъвчо е симпатяга. Май ми се ще да е с отворени очи, но и подремнал е сладък! Забележки мога да имам само към неравностите и може би задните крака им липсва повече обем.
Оправяй се бързо!

Пепи, перфектна! Да те питам - как си наснаждаш частите като тези в кръга, за да съвпадат - предварително си правиш шаблон или друго?

Дими, аз имам кошмари с костенурките Нинджа още от сега, а съм 1 г. след теб  hahaha

Mr. Green, щото миуто е вързало коремче, четвъртия-петия месец минава  Joy

Вие сте си направо добре - нашето коремче клони към 9-ти постоянен....  Blush
у нас обратното - хапка не е опитал от тортите ми (торти не бил ядял  Rolling Eyes ). Инат и т'ва е. Ама се прихваща тоя инат - и аз не се отказвам  Mr. Green

# 772
  • Plovdiv->Toronto
Румя, аз съм замислила торта с покритие и украси от омесен кашкавал или моцарела, а блатовете и кремовете - хляб и пастети разни  Grinning. Като я направя ще ти я покажа, направи му такава, да види той какво не яде  Crossing Arms  hahaha ....

Пепи, Бен10 ми е и в деня и в кошмарите вече, а сега и из тортите пъзна  Laughing. Много хубава гривна си направила, какво да кажа, изглежда като излята. Много добре си ги омесила тези цветове, какви бои ползваш   bouquet ?

# 773
  • София
Ели, пази си я, смятам да предложа тема "торти без захар" при следващото гласуване за Предизвикателството.

# 774
Пепи
Гледах, дзверих се, чудих се, мислих.... и с нищо не свързах това ...нещо.  Rolling Eyes мина ми през акълЯ че може да е някой аксесоар от някоя анимация или филмче, ама.... видях снимката на прототипа, не че ми проговори нещо, но поне схванах идеята. на оригинала има повечко детайли, затова се чувствай изкритикувана. покрила си перфектно както винаги, така че се чувствай и похвалена. Незнам какво друго мога да кажа за тая торта. Трудно ми е да обсъждам такъв непознат субект.

Барчела
Лъвчето е невероятно. Прилича на бебе. Гривата му е още късичка, телцето му е още топчесто и несъразмерно и от него лъха бебешко спокойствие. Много ми харесва и цветът. Като критика мога да кажа че бузките бих ги направила по-релефни. Като топчици. За спящия поглед нямам възражения. може би 2-3 мигли за разкош на долния клепач при очната линия. това са си мои мнения, разбира се. Разсъждавам си писменно.

# 775
  • Vaudreuil Canada
barcela много чаровен лъв, а и вкусен. Според мен трябваше да му нацвръкаш трева наоколо за да седи по-естествено. Иначе гривата много ми хареса.

Пепи аз нищо не разбирам от тия часовници, а като чета по-запознатите от мен май съм щастливка. На мен лично ми липсва стъпка по стъпка на покриването, а би било много интересно да се види как е покрит - как успя да сложиш ринга без да се разкриви и къде му е снадката? Като всяка твоя торта се чудя торта ли е и изобщо пипвана ли е от човек - перфектна изработка.

# 776
  • Пловдив
barcela, dimitrina73, Rumya, eli_c, van444eto, shemet_neveroiaten, благодаря за мненията.

shemet_neveroiaten, свръзката на ринга се вижда на тази снимка. Точно под буквата n
Как покривам торта с неправилна форма има тук. Жалко, че няма видео от семинара.
За жалост сама няма как да направя клипче, а тортата не беше толкова трудна и като форма и като детайли.

Последна редакция: чт, 19 ное 2009, 20:59 от _Пепи_

# 777
Как покривам торта с неправилна форма има тук.
Е, няма да ти казвам как ми подейства тази снимка. Зарових се отново  в снимките от Циган чарк ими стана едно таквоз`......  Sad Confused Хубавото е, че половината муцуни продължавам да ги виждам чат-пат.

# 778
  • Пловдив
Как покривам торта с неправилна форма има тук.
Е, няма да ти казвам как ми подейства тази снимка. Зарових се отново  в снимките от Циган чарк ими стана едно таквоз`......  Sad Confused Хубавото е, че половината муцуни продължавам да ги виждам чат-пат.

Искам и аз пак среща. Ама нека се затопли времето  Mr. Green

# 779
Румя, аз съм замислила торта с покритие и украси от омесен кашкавал или моцарела, а блатовете и кремовете - хляб и пастети разни  Grinning. Като я направя ще ти я покажа, направи му такава, да види той какво не яде  Crossing Arms  hahaha ....

Joy Joy Joy Извинявам се за спама, ама това много ми хареса. Може ли един семинар на тази тема, че и ние сме от тази порода! hahaha Peace

Общи условия

Активация на акаунт