Тортено предизвикателство Октомври 2009

• 50 068
  • 856
  •   1
Отговори
# 45
...........Едно триизмерно бебе, или гърне .. ..
с пълнеж, с пълнеeeeж....  Flushed

Последна редакция: пт, 11 сеп 2009, 14:56 от van444eto

# 46
  • Vaudreuil Canada
с пълнеж, с пълнеeeeж....  Flushed
Алююю пак утепахте менюто....

# 47
с пълнеж, с пълнеeeeж....  Flushed
Алююю пак утепахте менюто....

Направо , пък аз кафето си пия в момента  Mr. Green . Нищо , карай ....
Шеметка , ти не си ли ги виждала този тип торти в Кекйк Сентрал ...някои са много сполучливи ....блях , стига че наистина си пия кафето  Joy

# 48
  • Vaudreuil Canada
Шеметка , ти не си ли ги виждала този тип торти в Кекйк Сентрал ...някои са много сполучливи ....блях

Хич не съм ги и търсила тия точно торти Simple Smile

Ако не успея да се разболея точно за уикенда може да помисля над втора торта.

# 49
Нещо съм проспала новата тема и цялата настояща тортена  ooooh! . Записвам се да не изпусна кога трябва да си кача тортата и къде. Искам да направя поне още една, но идея все още нямам, дано поне време да ми остане  Peace

# 50
Еее,признавам без бой ,че това е моята тема фаворит!И доста гласувах за нея.
И идеи имам мнооого,само не знам коя ще стигне до финала...За октомври се очертава да правя поне 3 торти,но нито една не става като за 3Д,така че тази ще е четвъртата...Ако имаше кой да ги яде,сигурно щях да спретна поне 3 от идейките... 

# 51
Срам, не срам, ама се записвам да ви следя  Rolling Eyes

# 52
Не знам дали да се похваля или да се оплаквам.  newsm78 Вече имам повод за 3Д торта, обаче идеята, която си бях намислила не става.  Confused Сега спешно трябва да мисля нещо друго...а другите идеи нещо не идват хич.  Rolling Eyes

# 53
Аз съм готова и с втората торта! Peace

# 54
  • варненка от София
Ужас, направо изпаднах в депресия, нищо не ми идва на ум, а хората вече по няколко торти са спретнали, срам, срам, срам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 55
  • Vaudreuil Canada
Ужас, направо изпаднах в депресия, нищо не ми идва на ум, а хората вече по няколко торти са спретнали, срам, срам, срам  Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

Как ще не ти идва на ум бе жена .. бебешко шише, биберон-залъгалка, дрънкалка, всякакви животинчета, бебешко дупе в памперс Simple Smile
На мен не идеите, а времето ми е проблема - освен че ще ме изхвърлят от вкъщи с тия торти - вече се търкаляме.

# 56
Честно да ви кажа и аз нямах идея какво да направя, а 2 пъти гласувам за тая тема. Laughing
За първата торта даже нямам  снимки на блатове и крем, защото накрая се сетих че може да участвам с нея. За втората голямо оглеждане падна в къщи докато измисля какво да направя. Добре, че майка ми утре има имен ден та направих още една.

# 57
...........................бебешко дупе в памперс Simple Smile
с пълнеж, с пълнееееееееееееееж.....  Joy Joy Joy
Райче - да ти е сладко кафето...  hahaha

# 58
  • Plovdiv->Toronto
Пак по кафено време памперсни дискусии  Laughing ...
Аз направих едната, в събота другата, ако успея - другата седмица - третата  Laughing ...

# 59
  • Vaudreuil Canada
другата седмица - третата  Laughing ...

Ентусиастка!!!

Общи условия

Активация на акаунт