МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 36: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 421
  • 456
  •   1
Отговори
# 60
искам на лични името на Омут, моля  Praynig много сложно име беше и не мога да го запомня   Embarassed Hug

# 61
Бре ,бре веднага хукна при Джемилето бреее!
Кенан преглътна гордостта и дойде на сватбата,а тя хукна ...чудно! Уж Лейла и беше най-добрата приятелка! Как се забравя само....лошото причинено от Джемил.Язък !Очаквам все пак щастлив край-да се съберат с Кенан-бащата на детето й...ГОЛЯМАТА й любов! Дано проумее!

newsm78

# 62
  • София
Какво каза Ламия на гроба на Лейла,че говорех с детето и не чух?

# 63
Аз не гледах внимателно.
Ламия със спомените си ли се сбогуваше или все още се лута безстопанствена?
Енисето в някакъв свой ад живее.  Mr. Green
Накрая видях нещо много развълнувана беше,когато видя Джемил.Планината слезна при Мохамед,най_сетне да отиде да го види.

Кой и защо изгони Бурбуле от работата?  Thinking
Джавата що рева като магарица?Какво пак се слу4и?
Гледах ги като картинки,без звук.

# 64
  • София
на мен само финала ми хареса в тази серия Sick Embarassed Embarassed

# 65
Малее, Намък как погледна Макбуле Angryумрях от страх.

# 66
Кака Сузан на сватбата беше с най-отвратителната прическа. Такава мазна физиономия има  Sick

# 67
Тая май наистина се е влюбила - така тичаше като беше влюбена в Кенан.

Макбулето милата....Ама Намък как я гледаше - би я разкъсал ако можеше.

# 68
A и да добавя,сега се сетих.Как можаха тази хубава Нимет да я направят толкова калпаво на сватбата???  #Crazy
Косата й ужасна,никакъв грим,като подпухнала беше. Crazy
Малко да се бяха постарали бе,какво е това 4удо?  Crossing Arms

# 69
  • Варна
запис

# 70
   Гледах, гледах и освен финала, друго не ми хареса в епизода. Доста скучен ми беше.

Ламия пак ме издразни. Не искала да се снима, че да обърне внимание на детето. А то милото, докато майка му се разхожда из полята пак забутано в къщата с кака Сузан. Тя му приготвя яденето, тя играе с него, тя да му прибере багажа, до нея седи на масата.... абе думи нямам. Как пък не я дадоха един път тая Ламия да се грижи за това дете. Само го държи в ръце и все едно го няма. То си личи и в сцените. Когато е с Ламия Мелек е някак  .... като кукла, а като види Кенан и се развеселява. Явно Мелек и Кенан доста са си допаднали.

Нимет беше много хубава. И прическата ми допадна. Небрежна и стилна едновременно. Аз не харесвам натруфени булки с кокове и един тон грим и направени все едно са с 15 години по-стари. Харесвам булките да изглеждат чисти и невинни.    Laughing   А тя като влюбена ученичка беше. Умут как са го зализали не ми хареса, но ще го преживеем.

е в тези сцени където Ламия тича към Джемил в погледа й се четеше нещо. Ама любов ли беше, радост ли беше? Кой ще ти каже.

П.П. Анкета няма ли да има в тази тема? Или ще се прави нова за финала без тази да е направила 30 страници?

# 71
Rolling Eyes НЕ СЕ ЛИ СЪОБЩАВА ВЕЧЕ ЗА ПУСНАТА НОВА ТЕМА?

Shocked
Айде ,ако обичаш, се върни и погледни през един пост от твоя дали не е съобщено?????Ето ти и линк   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=426675.420
даже и така ще ти го покажа
Това нямаше да го има ,ако се четеше кой какво е написал(постнал)  ooooh!

# 72
Tин4е,аз същ не харесвам натруфени женоря,не само като булки,а въобще.Но все пак можеха да се постараят пове4е. Peace Нимет не изглеждаше свежа,а подпухнала и бледа някак си.И при4еската имаше сума ти варианти да я направят така,4е да под4ертаят хубавите неща в лицето и физиката й,но с тази тотално я бяха засрали.
Абе според мен изглеждаше като жена,нямала време за нищо друго,освен душ и гребен.

# 73
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Това кармъзъ шалчето дето Ламито го беше метнала днес на раменцата си,и лепна като шамар на буза. hahaha hahaha hahahaА Енисе е пример за гостоприемство,само дето не ги питаше на вратата кога ще си ходят.Маджиде я ловим и то много,но щерката май верно е извънбрачна на Енисето.

# 74
  • София
Аз като добър наблюдател си мисля,че роклята с която бяха барнали Ламия на сватбата на Нимет съм я виждала някъде в началото на самата Нимет.
Отделно гривната, която Ламия подари на Нимет, я подари май Пашата на Гюлай когато се сгодиха с Назъм.

Общи условия

Активация на акаунт