МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 36: чуй я, виж я ,наслади й се

• 19 395
  • 456
  •   1
Отговори
# 300
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Добро утро и от мен, момичета !   bouquet  bouquet

# 301
   Такааа. Аз ви оставих още рано, рано. Викам да взема да се наспя, да съм бодра и свежа кЪт краставичка за финала, а вие глеЙ к'во сте мислили. И сега к'во? За мене роля няма ли? В момента съм ви много сърдита, че без мен купон сте вдигали, та Гюлай ще я изиграя от раз.    Crossing Arms   Ха да видим сега кой кого.    Imp

# 302
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Добро утро!Тинче,не се нервирай душко.Днес и утре ще правим кастинг се ще те вместим с хубава роля.Аз вече почти съм готова със саундтрака.Понеже нашия Кенан отказа да играе ако бат Милко му пей,реших да се хвърля в дебрите на бълг.рок.По-късно ще споделя с вас за кво иде реч,ама преди това се изпикайте.

# 303
  • София по рождение
аааааа, не голям смях, изпуснала съм. Ми то и за мен май роля не остана. Сузан не чух заета ли е? Аз мога като ней да се бъркам на всякъде и с любимото ми " Хубава работа"  Joy Joy Joy

# 304
Добро утро и от мен.

Лек ден на всички  bouquet

# 305
Добро утро. Май и днес кастинга продължава, ама вече взех да се обърквам. Аз коя роля получих? Ето тук събрах твърдите заявки.

Кенан - sofia68
Джемил - Ийит Йозшенер
Ламия - chloebis
Джавидан - lacunababe
Нимет - syd_13
Гюлай - Tincheto 78 
чуждестранната докторка - Марица
кака Сузан - Nadyk 

Допълвайте изпуснатото.

# 306
Добро утро!Тинче,не се нервирай душко.Днес и утре ще правим кастинг се ще те вместим с хубава роля.Аз вече почти съм готова със саундтрака.Понеже нашия Кенан отказа да играе ако бат Милко му пей,реших да се хвърля в дебрите на бълг.рок.По-късно ще споделя с вас за кво иде реч,ама преди това се изпикайте.

Чакаме с нетърпение  Peace

И понеже Ламията е заета вече, на мен не ми остава нищо друго, освен да подам документи за ролята на Макбулето. Ама то нали ще става въпрос за третия сезон - там тя, като богата наследница купува огромен пакет акции на стоманената империя и Намък й е асистент. Към края на сезона Намък и Макбулето правят сватба, защото Джавидан живее с Кеню, Ипек и Афифа и работят по цяла нощ.

И сега сериозно - не знам дали е имало такава анкета, но аз предлагам въпрос: "Кой от персонажите във филма претърпя най-голяма промяна по време на излъчването му?" Мисля, че ще стане интересно, тъй като доста от героите се промениха коренно.

# 307
  • Варна
Ролята на Ламия е твърде лесна, само мълчиш и пулиш очи. Naughty

chloebis ето ти дубльор ако се наложи:

# 308
Ето избрах си рокля за кастинга

, сега съм в търсене на обувки, то голямо търсене ще е
Лакунабейб, много ми е интересно какъв саунд ще сътвориш, но щом ще е рок вариант аз май трябва да преоринтирам гардероба с нещо такова може би  Laughing

# 309
Такааааааа,значи снощи като си легнах вместо да се занимавам с ретроградност,тоест да спя,ме напънаха мисли почти ,като тези на Ламито и ето кво родих:

Реших,че трябва да има по една или две песни обрисуващи най-добре натюрела на главните герои......после всичко стана много лесно.Ето и предложенията:

За Кенан
1.песен на Контрол,започва така:Дай ми гроздова,дай ми сливова
                                                        и две-три бирички,но без мезе.
                                                        Кога съм се родил с гладиол над левото ухо съм бил
                                                        зад десното съм имал карамфил...
                                                        Орхидейо моя хубава,ооооооооооо
                                                        ти мой филандендрон!

За Ламито
1песен на Хиподил,казва се "КОй намаза със лай.а пъстроцветната дъга",текста нямя да го прилагам щото ще ме изхвърлят от форума
2песен на ЕРА,казва се "Не е лесно да си тиква"

За Джемито
1песен на Ахат "Черната овца"

За Афифе и Енисе
песента" Неам нерви" на Милена

Има още ама сега отивам да пия кафе,и после ще споделя.Мислете и вие белким угодиме на новия Кенан

# 310
Ето избрах си рокля за кастинга

, сега съм в търсене на обувки, то голямо търсене ще е
Лакунабейб, много ми е интересно какъв саунд ще сътвориш, но щом ще е рок вариант аз май трябва да преоринтирам гардероба с нещо такова може би  Laughing

Значи роклята остава в съчетание с розовия "гребен"

# 311
  • Варна
Е,  кандидатирам се за ролята на Шахика, и аз все не мога да намеря свестен фризьор. Thinking

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 10:53 от Хексе

# 312
Аз малко да допълня, дано нямаш против  Flutter
Такааааааа,значи снощи като си легнах вместо да се занимавам с ретроградност,тоест да спя,ме напънаха мисли почти ,като тези на Ламито и ето кво родих:

Реших,че трябва да има по една или две песни обрисуващи най-добре натюрела на главните герои......после всичко стана много лесно.Ето и предложенията:

За Кенан
1.песен на Контрол,започва така:Дай ми гроздова,дай ми сливова
                                                        и две-три бирички,но без мезе.
                                                        Кога съм се родил с гладиол над левото ухо съм бил
                                                        зад десното съм имал карамфил...
                                                        Орхидейо моя хубава,ооооооооооо
                                                        ти мой филандендрон!
2. Спасение на БТР

За Ламито
1песен на Хиподил,казва се "КОй намаза със лай.а пъстроцветната дъга",текста нямя да го прилагам щото ще ме изхвърлят от форума
2песен на ЕРА,казва се "Не е лесно да си тиква"
3 песен "Леле како" - Контрол

За Джемито
1песен на Ахат "Черната овца"

За Афифе и Енисе
песента" Неам нерви" на Милена
или Скорпионите танцуват сами на Нова генерация

Има още ама сега отивам да пия кафе,и после ще споделя.Мислете и вие белким угодиме на новия Кенан

# 313
  • София
Доколкото си спомням Ваня 61 се кандидатираше за ролята на Иляз-да побийва Гюлай Wink
аз се кандидатирам в ролята на Назъм-да отменяв Ваня като се умори,  Laughing

# 314
  • София по рождение
аз отивам да сготвя, и се връщам да проверя кога ще са репетициите hahaha

Общи условия

Активация на акаунт