Подаръци в родилния дом

• 8 457
  • 117
  •   1
Отговори
# 75
Никакви и двата пъти.

# 76
  • София
Получих бебешка козметика на СебаМед и на още една марка, но не мога да се сетя.
За по-малките градчета и държавните болници подаръчетата са мираж  Peace

# 77
  • София
Главно боклуци, които директно отпътуваха за коша... няколко мостри козметика, които бяха полезни...

# 78
  • София
На памперс подаръчния комплект, книжки, брошури и мострички (Шейново).
На 3 месеца по пощата пак ми изпратиха памперси на същата марка. Peace

# 79
Никакви .

# 80
  • BG
Само първият път получих памперс,списание и мокри кърпи.

# 81
Нищо не получих - Окр. болница, Варна. То беше отдавна, де. Май практиката с подаръците тогава важеше само за Сф. Сега пак не се надявам на подаръци. Може пък да ме изненадат. Sunglasses

# 82
# 83
Получих- някакви мостри, вероятно с рекламна цел...

# 84
  • На тиха улица
В Тина Киркова - мостра на кърпички за женска хигиена, на мокри кърпи за бебе, някаква  книжка -рекламна от Памперс и един памперс.Чак адресите ни взеха ' за да ви изпращаме подаръци, ако нямате нищо против".

# 85
Има ве4е такава тема.Аз раждах във Втора градска и ми подариха от Памперс и Нивеа  Peace.
и на мен това в Шейново

# 86
Рекламни материали ,памперси,  и стикер за колата!

# 87
И аз не съм получавала никакви подаръци при изписването ни. Ама къде ти подаръци в нашия град.....................

# 88
Аз раждах в Шийново и получих подарък от Памперс-Мостри на мокри кърпички,един памперс и мостричка на Судокрем.От него съм най-доволна.На самото изписване ми дадоха и подарък от Джонсън-цял пакет с мокри кърпи ,мостричка на душ гел за коса и тяло и много книжки с полезна информация.Както и много рекламни материали ,разбира се.Аз също попълних анкетната карта от Памперс и преди месец ми пратиха пакет от новите памперси(белите).

# 89
Рекламни материали и мостри козметика Мустела.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт