Морков, каша и месце папка ФЕВРУАРЧЕ на пюре.

• 19 814
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • в сърцето на един мъж...
Мечи, в момента не мога да намеря инфото за Превенара и Инфанрикса. Просто ще се забавя. Но всичко, което говорят бг педиатрите и отричането на тези ваксини са пълни глупости и нежелание да се образоват самите педиатри.  Не се притеснявай от това, че си я сложила, само добро си направила. Приема и на двете ваксини е в ранна възраст, от един прием не се получава добра защита. Правят се три приема и на двете ваксини.
П.С. На детенце нищо няма да му стане. Мила е ваксинирана със 7 щама. Батко й също.

# 646
МамаЗ, да ти кажа, аз как се обвинявам за много неща, свързани с Гоги - последното е че му причинявам лошо, като го храня през нощта  ooooh!Нашата Педи казва, че няма проблем да си го кърмя през нощта, той просто си се успокоява на гърдата, но специалистката, при която ходихме каза категорично да махна нощните яденета, защото му се натоварва стомаха, бил дебеличък и не знам си още какво, и аз се почувствах гузно и реших да се пробвам като се събуди да не го храня, да ама не, Гоги обикновено заспива към 21.15-21.30 ч и се буди към 01.00 за хапване (сега давам и АМ, преди се будеше към 23.00), давам аз биба, вода, дундуркам, ама нищо не помага, така 40 мин в опити да се приспим, накрая го накърмих, детенцето се успокои и си заспа без проблеми, и аз реших, че през нощта ще си го кърмя, защото той просто иска близост с мен, а не толкова да яде.
А ти не се самообвинявай, ти си най-добрата майка за твоите дечица, и това, което им даваш, никой не може да им го даде, и съм сигурна, че правиш най-доброто за тях  Hug

# 647
Ааа,не мога повече..Два пъти пиша и нета ми се губи.. #Cussing out Мамка му!!!

Накратко... искам да честитя рождения ден на Гого на Гери! Гери,да ти е жив и здрав и да празнувате още много рождени дни заедно, с мнооого дечица около вас Mr. Green
Карбо,МамаЗ ти го е казала много хубаво и всичко написано дотук е абсолютната истина.Да простиш е най-великото нещо! Направи го и ще се  почувстваш много по-добре Peace
Гея,мерси за "нощния" съвет Hug Тази вечер ще пробвам и ще видя дали ще има някакъв резултат.

И ето малко клипчета от нас..На който му се гледа може да ги види...
Наско се смее
Гошко и Наско
Гошко и Наско 2
Наско
Гошко "ходи"

# 648
Фоксиии облечи го малко тоя твоя мъж, настинал е милия виж как киха!  Joy
Големи са сладури малките ти "чудовища"

# 649
  • София
Фокси, големи фурии са малките.Хем по-малки се родиха, ама ще надминат другите  Laughing

# 650

изобщо има ли бебе на кърма без нощно ядене  newsm78 Ние снощи се разписахме САМО 3 пъти  Joy

Гери, първо честито на големият Гоги и от нас! Да е жив, здрав, мн щастлив и да помага много с отглеждането на малкия адаш! Ще те умори това дете тебе Hug
Ние отдавна не ядем нощем, най- рано 4:30/5 ч, но се случва мн рядко. Вчера се обади към 5 и полвина, ама аз викам не реве нещо истерично, няма да ставам и то заспало пак детето за няма 5 мин Joy
Мн сладки клипчета, Фокси. Мн са порастнали братлетата!
Ето и един клип от снощи, докато я хранех и взе така да се хили и люлее....аз колко изтървах от програмата Crazy, ама нямах техника около мен.
Смехурко

# 651
Ками,голяма забава пада у вас!  Laughing

Фокси,пу-пу,голями сладури! А Наско много хубаво те мамосва !  Sunglasses

Сега се мъча да качвам едни клипчета и ако стане ще ви пусна едно много забавно-Боян на 2 ли,на 3 ли годинки беше,как упорства да яде зрънчо докато заспива на стола.Даже не забелязваше,че го снимам,толкова му се спеше,но се инатеше,че ще яде..

http://www.youtube.com/watch?v=xC1a-vqbsTc

# 652
Ками,голяма забава пада у вас!  Laughing

Фокси,пу-пу,голями сладури! А Наско много хубаво те мамосва !  Sunglasses

Сега се мъча да качвам едни клипчета и ако стане ще ви пусна едно много забавно-Боян на 2 ли,на 3 ли годинки беше,как упорства да яде зрънчо докато заспива на стола.Даже не забелязваше,че го снимам,толкова му се спеше,но се инатеше,че ще яде..

http://www.youtube.com/watch?v=xC1a-vqbsTc
Благодаря, толоHug
Успяла си, успяла си...много  се посмях с този Боянчо Joy. Много  е сладък Heart Eyes

# 653
  • София
Може да участва в най-смешните домашни видеоклипове.Доста се посмях. Joy

# 654
  • sofia
толо s tova klipche mi opravi nastroenieto.Goliam sladur Boiancho.

# 655
Толо,Боянчо е номер 1! Heart Eyes
Между другото никой не е учил Наско да казва "мама".Даже напротив-забелязах,че всеки път,когато ходим у свекърва ми,всички около нея му повтарят непрекъснато "ба-ба","де-де","та-та",ама то детето решило "мама" да си каже първо Mr. Green Един път сто пъти му повтарях "тата" и след всяко мое "тата" той се хилеше и казваше "мама" Laughing
Ками,верно голям купон става у вас Mr. Green
Кажете ми сега може ли това дете Наско да го приспивам 45 минути и накрая той да ми спи 15мин?!? А имайте предвид,че преди това приспивах Гошко и..луда ставам вече
Тъкмо се зарадвах,че и двамата заспаха едновременно,та да мога да сготвя нещо и хоп! Насето се наспа бързо-бързо.От сутринта само с тях и с къщата се занимавам.Аз все още не съм хапнала нищо и се надявам скоро да ям Tired

# 656
Фокси я ми ги прати двамата юнаци да позаслабна малко, че по цял ден се чудя какво да си навра в устата  Crazy
А аз ще ти връча Велизар да позагладиш косъма, че той си е кротушан (на баща си  Laughing) и ще се видиш в свободно време  Party

А, Толо, Боянчо ме разби. Това клипче ще си го сложа на предпочитани  Laughing

# 657
 Ами като ви е харесал поспаланкото,да ви го пусна и една приказка да ви разкаже... Laughing За "Оловния войник".Обещавам повече да не досаждам,ама сега ми е мерак,че знаете ли от кога се чудя как става качването на клипчета...

http://www.youtube.com/watch?v=2G1fF8Ad89g

http://www.youtube.com/watch?v=IubNb6QkBEA  а тук малкият екстремист кара тротинетка по едно стръмно нанадолнище... Crazy

# 658
  • Пловдив
Geri да ти е жив и здрав големия Гого много да ви слуша.
Момичета да ви попитам, бях чела че някоя е давала каша от овесени ядки, това готова каша ли е или накисвате ядки и ги пасирате че се зачудих да и направя на мойта буба.

# 659
Tolo,Боян ти е голям сладур Hug Hug Hug
Фокси,да не даваш на децата енергийни напитки...аааа???? Laughing
Момичета,Ивко преди 2 мин, ми  счупи една много готина стъклена ваза..с проходилката я докопал Heart Eyesох добре че на него нищо му няма Praynig
една снимка от него.

Общи условия

Активация на акаунт