Морков, каша и месце папка ФЕВРУАРЧЕ на пюре.

• 19 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 660
Деси,Ивко бързо ще те научи да "разчистиш" бойното поле... Joy

Меги,има едни фини овесени ядки,които стават на почти гладка каша.Не съм давала още.И аз се чудя дали няма да е по-добре да се пасират поне в началото за да се усвоят по-лесно,че то "дъвчене" при нашите бебоци още няма... newsm78

# 661
Гери, да ти е жив и здрав рожденника    bouquet и все така да те слуша  Mr. Green

Ками, благодаря  Hug . Забавата от вас се принесе и у нас. Влади започна да се хилоти заедно със Смехурка  Grinning

Фокси, хем сладки, хем смели са ти дечицата  smile3521 , ние се стрясксме и ревем, като кихне тати  Laughing

Толо, като успея да си поема въздух, може и да пусна един "Голям коментар"  hahaha

dessi06, ще трябва да се свиква, мила. Те сега започват  Twisted Evil .

Ох баня, ох кеф...

# 662
  • София
Много сладки бебешоци и батковци!
Писче, ако го събираш по-често с братовчедка му много скоро ще проходи и протича Simple Smile
Мишето цяла нощ рева, после спа до 13 ч., събуди се за 40 мин. и пак заспа до колоната в едно заведение. Каква ли нощ ме чака?
Пак да питам давате ли суров домат?

# 663
  • София
Здравейте Simple Smile
Много ви благодаря за подкрепата!!! Всички съвети са правилни, само ако някой може да ме накара и да ги последвам....

Днес наистина съм по-добре.. след една нощ, която направо ми взе силиците  Rolling Eyes
Така и не стигнах до магазина за цигари... всъщност по-далеч от банята не стигнах.. няма да се впускам в подробности.. Златно ми е момчето - цяла нощ не спа и се грижи ту за мен ту за Белката  Heart Eyes

иначе тя милата цяла нощ водица цокала /а уж не се будеше за ядене/, сутринта си изпи замразената кърма, но след това до обед гладна стоя... не ще и не ще аз да я храня от шише... горе-долу 4 кърмения пропуснах аз, изцедих се на обяд и в 1 я кърмих..

След малко отиваме на гости на болния.. подарък така и не сме купили... мисля да ги помоля наш'те да я гледат малката в неделя и понеделник - да й се порадва и баща ми, че иначе много
рядко я вижда... а пък така с милото ще направим и нещо за нас... ще ги видя дали ще се съгласят де

И така.. още веднъж ви благодаря  Hug
Ще чета утре или по-късно тази вечер  Peace

мрм, само за домата - аз й давам - 2-3-4 дни й давах на обед и на вечеря по 3 трохи /както Яна обясняваше/ и вчера й дадох цяло парчеце..  много се кефи

# 664
Iri is,каква ми ти баня.. hahaha Влади си е на аквапарк!

мрм,няколко мами писаха,че са давали суров домат. Peace

# 665
Geri да ти е жив и здрав рожденика, да ви гледа и слуша много двамата с малкия Гоги

mrm домат не давам никакъв, нито на пюрета, нито суров. Според мен е още рано /ама незнам защо/

Клипчетата дето сте пуснали са страхотни.

Насето ме изкефи много как шъпурпка напред-назад и как мамосва Вержи. На едното им общо клипче се залях от смях - като две малки пандички са, как повдиигаха сладко дупенцата.

Толо, клипчето на Боянски със зрънчото ще обере всички номинации за най-як домашен видеоклип.

Ками
малката Сияна съм я признала за едно от най-енергичните и лъчезарни деца на форума.

Iri малкият калпазанин хем лодува във водата, хем търка очочките

Нещо cutestsmallcat и autumnsphere се изгубиха. Дано поне Венци и Йойо са добре и да са оздравяли.

Наде, радвам се, че днес се чувстваш по-добре. А това, че си имала подкрепата на милото ти до теб е още по-хубаво.

# 666
Гери, да ти е жив и здрав рожденика! Много да те обича и да ти помага, ти него-също! Wink

carbo
, радвам се, че си по-добре! Дано баща ти да оздравее скоро и дано отношенията ви се поправят!

П.П Абе не знам защо у някои хора се е насадило мнението, че в България всички лекари са профани и тъпанари и не щат да се образоват. Аз лично познавам д-ри, които са спасявали не един и два живота, ама.......въпрос на мислене явно. И още нещо, защо търсите медицински съвети от немедицински лица, които понякога ви съветват "тя педиатърката като те пита, ти я излъжи" ???!!! Shocked  ooooh!  ooooh!

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 17:56 от 4erveno6iika

# 667
  • София
Ето това ми беше отговорила Косе Босе за домата.

от кога мога да давам домати?[/b]
8 м. = готвени
12 м. = пресни
Киселината в доматите може да предизвика хранителна непонисимост. Съдържат и известно количество хистамин.

# 668
То в банята и по-голяма забава е ставала, обаче чавето винаги усеща когато се опитваме да документираме и се кротва. Този път по чудо го хванахме  Twisted Evil . А очичките си търка, не защото му се спи, а защото му влиза вода.

Червеношийка, за съжаление точно лекарите, които са "профани и тъпанари нежелаещи да се образоват" насаждат това мнение. Аз съм се сблъсквала с такава лекарка.

И съм лекувана от добра лекарка.

Но неприязънта ми към първата е също толкова силна, както в първия ден в който разбрах що за стока е. И точно заради нея ще тръгвам с недоверие към всеки нов лекар.

За домата. И аз мисля по нататък да дам, не само защото е силен алерген, а заради слабия стомах на тати, който може да е наследил мъника.

# 669
Привет и от мен!
Честито на всички празнуващи тези дни!
Нямах нет 2 дена и най - накрая успях да ви догоня.И моите момчета бяха болни, особено малчо.Две нощи е спал в ръцете ми и плачеше много жално.Имаше сополи, температура и гласа му се промени.Лекарката каза, че е на път да направи ларингит и ми даде инхалатор.С 4 ихалации с физ. р-р и детето си спа цяла нощ.Сега продължавам да му ги правя, добре че му е приятно.Попрочетох малко за ползите от инхалациите и вече имам закупен уред.
За нощното кърмене - Марти 2-3 месеца спи от 22ч. до 6-7ч. сутринта.Този месец не е качил, но до миналия беше 9кг. и е пораснал до 65см.
Днес опита попара и му хареса.

Карбо, незнам какво се е случило снощи, но те  Hug.

Толо, Фокси имате страхотни дечица!

# 670
Толо, нищо че съм слушала историята за зрънчото-просто много се смях - голяма скица!!!!

# 671
Песента, с която заспиваме за секунди....
http://www.youtube.com/watch?v=q6kQpkSiLfI&feature=related

# 672
Вержи страхотни са двамата бонбони Hugразтопих се от"мамата" на Насето Heart Eyes
Ками,всеки път като гледам клипчетата на Сияна и имам усещането че са на забързан кадър Laughingтолкова енергия има това дете,на майка си май прилича Wink
Силве малия разказвач на приказки го бива да знаеш,Мая беше в мен като гледах клипчето и заспа Joy,а друдия клип дето заспива направо ме уби Crazy и един въпрос Thinkingбатерии купи ли?Чакаме ние снимки с фибички Hug
Сега и на мен ми се ще да се науча да качвам клипчета,да ни видите и на нас новите номера.
Сватяяяя къде стеее Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 22:05 от alximika

# 673
Здравейте мамчета   bouquet
Ние се завърнахме от второто си пребиваване в болницата  smile3506
Както ви бях казала малката в понеделник почна да повръща, но това продължи и на другия ден и се наложи да ходим в болница , защото се беше обезводнила доста  Sad Приеха ни и след като и преляха една банка глюкоза и и биха една инжекция и всичко беше ОК , обаче не можело да ни изпишат веднага та си полежахме 4 дни в болница с болни от бронхиолит дечица  Confused Доктора каза , че това можело и педито да го направи и не се налагало да влизаме в болница , ама той реши , че не е нужно да се заинтересова от пациентката си  newsm61 . Явно ще трябва да го сменяме, просто съм мнооого разочарована от него  smile3516 Извинявайте че се появявам с депресарски пост  Hug

Не съм чела назад , ще гледам да наваксам  Peace Надявам се другите болнички да са оздравяли вече  Praynig
Като вляза в час ще пиша   bouquet

# 674
Опа , забравих да ви кажа и една добра новина  Grinning
Нашето тати каца на 23ти на летище София  smile3521
Обаче не съм сигурна дали ще идваме да го посрещаме , защото другата работа , която трябваше да свършим в София няма да стане, та незнам дали си заслужава да лашкам детето толкова път до там. Но това не значи , че няма да дойдем просто може би ще е малко по-късно заедно с тати  Peace

Общи условия

Активация на акаунт