И двамата са с температура, на баткото не се повлиява от нищо

За бисквитите - трябва да е неутрална, не сладка. Аз пак казвам - не е панацея, просто някои деца са по-емоционални и не могат да спят, други не са.
)
, от време на време си го откарваме и до 4-5 без будене ама рядко 

Ей, така трябва да сме, напук на всичко! 
), силно миришещ на алкохол и абстинетно треперещ. Като казвам треперещ - имам предвид, че ръцете му не можеха да застанат изобщо в покой, докато опипваше Бобчо... За мен беше ясно, че неговото мнение не би ме успокоило. Знаете, че съм паника по принцип, но в случая реагирах така, защото детето падна доста лошо - точно върху лицето си и цялата му тежест беше отгоре, а след два часа започна да става вял, отпуснат, сънлив... И затова реших да не си играя на догадки, а да го прегледат качествено! В Пирогов няма как да избереш друг лекар, затова направих единственото, което можех в случая, за да предизвикам някакво старание, (защото той буквално нищо не виждаше на снимката -скрулираше я нагоре, надолу и блуждаеше), беше да му бутна някви пари в престилката... И промяната настъпи. Както щеше да ни изпраща вече, така каза на сестрата, че той лично нищо не може да види, да изпратят снимката на рентгенолог за второ мнение... Това е положението, мили момичета. Аз съм юрист, боря се срещу всякакви корупции и стимулирането им, но когато съм майка, всичко друго изчезва и сама участвам в това...
За да лекува болните с тях... Баща ми е пенсионер от доста време и въпреки всичко идват да го търсят за съвети и консултации. От него съм запомнила едно, че е важно един лекар да знае кога да каже - аз не мога, пращам те при друг, който знае как да го направи. В това е основното предимство на добрите лекари, а не да ти извадят душата за пари...И да, обобщенията ги има, защото добрите професионалисти стават все по-рядко изключение от правилото... 

Нормално е да се обобщава.. И мен да питате и аз ще кажа - Всички лекари са гола вода, но пък в мометна в който някой ме убеди, че се е справил с проблема, веднага го обявявам за велик 

Почти съм сигурна,че е от Панадола,защото не съм въвела нова храна,но въпреки всичко спрях и всичко освен АМ.