САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 418
  • 750
  •   1
Отговори
# 420
  • близо до морето
Koда ми дава БД и с неща само от Aubaines!  Peace

# 421
Koда ми дава БД и с неща само от Aubaines!  Peace

Кой код по-точно? Hug

# 422
  • близо до морето
Сега пробвах не ще! Освен от толкова много кодове да съм объркала за кое ми се  е хванал за БД и подарък.  Embarassed
Много се извинявам!  ooooh!

# 423
Нито един код не ми се хваща! Twisted Evil

В кошницата си имам само неща от новата колекция(2 калъфки за 5 евро,1 рокля за 19,99 и 1 пуловер за 9,99),всичко общо 34,98.Къде ли бъркам? newsm78

# 424
   На мен този код са изпратили за чантата: 64866
38199, а видях, че сте го пуснали вече. И на мен не ми се хваащa.

А кой е кода за албанците и БД? Такова удо не бях виждала Simple Smile

# 425
А кой е кода за албанците и БД? Такова удо не бях виждала Simple Smile
момичето писа, че се е объркало  Peace

# 426
 Wink Албанците + прословутите тривки за 1.74 + 38970  = БД + Жирафа май  Joy вече и аз не помня кой код ми е хванал, ама не го пускам.

# 427
  • близо до морето
Сега ще видя с кой код ми се хвана БД при Aubaines.

# 428
Ами и на мен не ми приема вече нито един от кодовете Rolling Eyes . А съм сигурна, че преди ползвах точно този, буквения код, не съм объркала (специално си погледнах надписа на подаръка- пишеше черна чанта, портмонето не го пишеше). Да не е бил бъг в тяхната система?!?
Както и да е, де, излишно е вече явно да го мъдрим Simple Smile

# 429
  • близо до морето
52108 той ми дава БД + одеалцето с неща само от Aubaines.  Peace

п.п. и аз мисля че преди ми се хвана точно с някой от кодовете за чантата, но сега не става. Няма значение все пак намерих този. Rolling Eyes

п.п сложила съм в кошницата това http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt.aspx?productid=32411402 … 0&Mode=Update и това http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches.aspx?product … 1&Mode=Update

# 430
Има ли някой който да му е пратен кода за чантата, но да не му се хваща (както при мен примерно  Cry )

# 431
  • близо до морето
Обаче нещо не е налична завивката в момента.  Tired Дали за това дава БД при Aubaines.  newsm78

п.п. Разбрах вече защо ми дава БД, като сложа грейката от 1Е. http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-sans-manches.aspx?product … 2&Mode=Update

# 432
# 433
  • София

А кой е кода за албанците и БД? Такова чудо не бях виждала Simple Smile

И аз не вярвах,но наистина 38199 дава БД и чантата и то само с неща от Албанците в кошницата...Кодът обаче ми е лично пратен.

# 434
  • София

А кой е кода за албанците и БД? Такова чудо не бях виждала Simple Smile

И аз не вярвах,но наистина 38199 дава БД и чантата и то само с неща от Албанците в кошницата...Кодът обаче ми е лично пратен.

На мен пък кодове 52019 и 52027,с подарък сивата завивка ми дават БД само с 1 пуловер от пролетната к-ция и 1 блуза от Албанците.  smile3502

Общи условия

Активация на акаунт