САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 342
  • 750
  •   1
Отговори
# 510
Забравих + сешоар

# 511
# 512

Само дето подаръка е наличен след 12 седмици т.е нищо не ти дава, даже и БД не дава Shocked

# 513
Днес получих сака с жирафчето, ако някой го иска, да пише на лични.

# 514
здравейте за раниците найк дали има действащ код благодаря Peace

И аз отдавна търся такъв, уви безуспешно  Sad.

Аз пуснах поръчка с кода за куфара в сиво и резеда, но вместо куфара получих черната раничка на Найк, т.е. може да пробвате с кода за куфара Wink. Днес пуснах още една поръчка с код за същия куфар и е много вероятно пак да ми пратят раничката. Ако някой иска заменям тази, която вече имам и евентуално следващата, за друг подарък Peace.

# 515
  • Пловдив
Момичета, снощи кодовете за Дудуто ми даваха БД само с неща от аубанците, а днес не искат newsm78 Пробвах какви ли не кодове, но не действат по този начин. На някой да му се е "вързало" нещо  Hug
Трябва да са кръгли цени от Албанците.
Ами само кръгли са Rolling Eyes

# 516

Само дето подаръка е наличен след 12 седмици т.е нищо не ти дава, даже и БД не дава Shocked

На мен ми дава подарък и БД,но не ми намаля 40 %  newsm78,а ми се искаше да ги намаля......кажете някой код....

# 517
Момичета дали пращат още сешоари, защото някой беше споменал че е получил чанта с жираф вместо сешоар, а искам сешоара и се чудя дали да пробвам с него  newsm78

# 518
Момичета дали пращат още сешоари, защото някой беше споменал че е получил чанта с жираф вместо сешоар, а искам сешоара и се чудя дали да пробвам с него  newsm78
Остава ти да "рискуваш",както се казва. Те май напоследък си пращат каквото им падне,зависи кой ти обработва поръчката.Аз получих втори сешоар днес с поръчка от преди 10 дни.

# 519
# 520
може ли някой, който вече е получил сешоара, да каже колко тежи и да напише колко вата е. предварително благодаря

# 521

На мен ми дава подарък и БД,но не ми намаля 40 %  newsm78,а ми се искаше да ги намаля......кажете някой код....

Milisa, и на мен ми дава подаръка, но пише че не е наличен и не можеш да поръчаш. А за БД може и да бъркам

# 522

Деси, аз чакам тези дни поръчка със сешоар, като я получа ще ти пиша дали е сменен подаръка:)

# 523
може ли някой, който вече е получил сешоара, да каже колко тежи и да напише колко вата е. предварително благодаря

1600 W. С малко парцалки идва на поща,не знам колко точно тежи.ХУбав е,заслужава си Simple Smile

# 524
aivy мерси предварително   bouquet

Някой беше теглил сешоара и писа че е 724 гр и е 1600 вата  Peace

Общи условия

Активация на акаунт