САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 343
  • 750
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Успях да ъпдейтна всички кодове и да събера всички снимки за подаръците. Много подаръци, много нещо - повечето от които обаче се повтарят от минали години.

Относно кодовете за лачената чанта - има по няколко кода с и без безплатна доставка, трябва човек да чете внимателно офертата ....

Аз лично смятам да понакупя това-онова за колени подаръци, така че многообразието от кодове, особено варианта 20/33 ми идва идеално ....

# 496
Момичета,нали в една поръчка може да се използва само един код?

# 497
 Sad Мерси, Ева, ама аз се надявах да съм уцелила онези редките случай, в които да се повлиаят от код, ама цъ..

mmtomova, за жалост - да Wink

# 498
Но пък може няколко референтни номера.Правилно ли съм разбрала?Има ли ограничения в килограмите?

# 499
Но пък може няколко референтни номера.Правилно ли съм разбрала?Има ли ограничения в килограмите?
Да.може няколко реф. номера .Има ограничения в бр. позиции ( май 25 ) .За кг-колкото ги докараш.

# 500
  • София

Референтният номер де факто ти е шорткът към определен продукт
може да ползваш много референтни номера просто защото това е най-бързият начин да сложиш даден продукт в кошницата си. Но промоциите - референтен номер плюс даден код (който всъщност дава намалението) се ползват само по веднъж в поръчка - просто защото можеш да ползваш само 1 код

Относно теглото - ако поръчката ти е тежка и се състои от много продукти няма да имаш проблем - ларедутци може да решат да ти я разделят на 2 или повече части и ще плащаш евентуално освобождаване на митница, но ще си я получиш.
има обаче продукти, които не изпращат извън франция и това ще го разбереш при самото поръчване - просто няма да ти даде да финализираш поръчката.

За всички тези въпроси си има отделна тема за поръчки от Ла Редут и следва там да се пита и обсъжда

# 501
Добро утро!може би ще повторя някой, но търся цяла сутрин прахосмукачката с кой референтен код е и с кой се намаля на 8 евро?Моля ви!!

# 502

да кажеш това Дуду какво ще да е, че вече имаме розовото... нещо снимчица или инфо ако ти падне ще съм много, много благодарна   bouquet
Ето какво е това "Дуду"  hahaha
Кодът е 29742(както и тези на предната страница,предполагам,са за същия подарък)--20/33Е+БД+подаръка.
Кодът е валиден до 18.10.09г.

Евче, от мен хиляди благодарности   bouquet Hug а от малката - мокра цАлуФка гарнирана с еднозъба 32 каратова усмиФка  Grinning

Добро утро!може би ще повторя някой, но търся цяла сутрин прахосмукачката с кой референтен код е и с кой се намаля на 8 евро?Моля ви!!
Тони, ето - 26913 - 25% за П/Л 2009 + розова чанта /SAC Vieux rose/над 25? поръчка  + прахосмукачка без торбичка с реф.номер 8657475 се намалява на 8?/прахосмукачката е същата като тази от 10?/ - за нови клиенти/нови акаунти
ама да ти кажа не четеш Фнимателно първата страничка Rolling Eyes

# 503
  • Пловдив
Момичета, снощи кодовете за Дудуто ми даваха БД само с неща от аубанците, а днес не искат newsm78 Пробвах какви ли не кодове, но не действат по този начин. На някой да му се е "вързало" нещо  Hug

# 504
...Аз лично смятам да понакупя това-онова за колени подаръци, така че многообразието от кодове, особено варианта 20/33 ми идва идеално ....
Сподели с нас идеите си  Hug

# 505
  • София
Момичета, снощи кодовете за Дудуто ми даваха БД само с неща от аубанците, а днес не искат newsm78 Пробвах какви ли не кодове, но не действат по този начин. На някой да му се е "вързало" нещо  Hug
Трябва да са кръгли цени от Албанците.

# 506
  • София
...Аз лично смятам да понакупя това-онова за колени подаръци, така че многообразието от кодове, особено варианта 20/33 ми идва идеално ....
Сподели с нас идеите си  Hug
Не му е тук мястото. В съседната тема

# 507
здравейте за раниците найк дали има действащ код благодаря Peace

# 508
  • sofia
здравейте за раниците найк дали има действащ код благодаря Peace

И аз отдавна търся такъв, уви безуспешно  Sad.

# 509
30244 - все още намаля 20 евро и дава БП. Харесвам този код Grinning

Общи условия

Активация на акаунт