САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 318
  • 750
  •   1
Отговори
# 675
  • София
Момичета, миналия ден ми работеше код , валиден до 13.09. Днес нито един за сак с жираф и сешоар не ми се хваща, а друг подарък не искам. Знаете ли някой друг код, освен тези от 1ва стр.  Praynig ?
Ами,и при мен за Софи не работят,само 30244 и 52000 за сешоара работят. Peace

# 676
момичета, защо не ми се лови нито един код 20 от 33 Cry

# 677
 соня-82 повечето бяха валидни до вчера. Яд ме е, че не пуснах снощи!!!

# 678
и мен ме е яд,но..... ooooh! ooooh! ooooh!

# 679
Здравейте момичета, аз нахлувам с въпрос.|Искам да си поръчам ето тази кафемашина и вчера една позната чула от дъщеря си,че ако сложиш нещо друго към поръчката и имало код който намалял до 30 евро машината.Някой знае ли нещо такова и въобще има ли възможност още да се намали.Много ви благодаря.А ето и машината
http://www.laredoute.fr/vente-combine-cafetiere-expresso-cm4605t … &numberpage=1

Според мен шанса е 0 една голяма кръгла нула. Simple Smile Не съм чувала за код който от 130 евро да намаля 100  #Crazy Единствено и само ако редутците решат да я намалят още в процентите, ама това е божа работа дали ще стане.  Whistling
Че тя е 52 Е, айде не ставайте алчни Mr. Green

Иначе аз си рокам  Аланците и тм, но явно след Коледа ще се пазарува - хубавите неща са само кофи номера, а хубавите номера даеч не са такава далаверка. БД само по себе си е хубаво нещо, все пак 7Е надолу, но ние искаме и подарък да има! Sunglasses Еле па аз!

# 680
  • София
соня-82 повечето бяха валидни до вчера.

Така е, наистина. Доста кодове бяха валидни до вчера. В тази връзка искам да вметна че поне 15ина кодове изтичат на 30 септември - прегледайте ги и вижте дали искате да ги ползвате за да не стане късно  Peace

# 681
Здравейте,
има ли някой код, който все още да работи от тези 20/33Е + БД. На мен ми се хващат със завивката екрю, но като пише 4е не е налична дали ще приемат поръчката. Моля, някой запознат да ми отговори. Благодаря!   bouquet

# 682
  • В La Redoute и по света
Момичета, най-накрая съм почти готова с колекцията от кодовете. Най-късно вечерта ще ги пусна с новата им визия, но ще ми е нужна отново Вашата помощ! Приемам всички коментари и градивни критики, за да направим наистина най-голямата сбирка от кодове. Вижте ги сега как са, за да имате база за сравнение и препоръки.

Също така, се чудех, дали има смисъл да направя друга колекция с изтекли кодове?  newsm78

Ще съм наистина много благодарна на Всички Ви.  Hug

А на теб Jane D'arc, Добре дошла!

Последна редакция: пн, 28 сеп 2009, 23:00 от Unicorn

# 683
  • София
Unicorn ,чудесно!
Веднага се включвам с изтекли кодове за комплекта за баня-При мен работят само 26611 и 85782.
Тези-23582,23795,,26522,28436 не работят вече.
Също така кодовете за Бъз и Ягодка повечето също не са валидни.
Ще си поиграя днес и ще пиша кои не стават.  Hug

# 684
Да се включа по въпроса с изтеклите кодове - мисля, че тези с термочантата вече са изтекли. При мен със сигурност не се ловят на никой акаунт Peace.

# 685
Здравейте, да споделя при мен са хващат кодовете 30244 - 20/33 и сешоар; 53228 - 20-/33 и розови чанти за път ; и 53163 20/33 и сешоар само с неща от 2009/10

# 686
Момичета, днес получих по пощата вместо розовото куфарче Ягодка, розова раничка NIKE.

Знаете, че тя е много хубава. Имам вече една. Купих я преди време от едно момиче, защото бяха свършили тогава. Много съм доволна, защото сега с дъщеря ми сме в спор чия точно е раницата. Сега като са две, спорът ще бъде решен.

# 687
А сега ме светнете Ягодка и Шарлота едно и също куфарче ли са,че като мъжка майка не съм в час .Мерси  Hug

# 688
  • София
А сега ме светнете Ягодка и Шарлота едно и също куфарче ли са,че като мъжка майка не съм в час .Мерси  Hug

Да, едно и също са. Peace

Мисля, че кодовете за чантите Дора/Спайдърмен са още валидни.

# 689
30244 - 20/33 - какво се поръчва с тоя код
направих поръчка да зная какво да чакам Hug

Общи условия

Активация на акаунт