САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ-35

• 50 353
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Бургас
Искам да ви питам какво е това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=dcb1a4024df4dd67f6 пратиха ми го за детето. Има рожден ден, ама ми се струва адската тъпотия. И понеже се надявам да не е съвсем така...моля за помощ при превода.

# 661
Кодът за олекотената завивка в сиво и розово е валиден до днес, хваща ми се, маха ми доставката, но ми изписва, че ще е налична след 2 седмици. При това положение ще ми приеме ли поръчката? И ще си получа ли завивката след като се появи в наличност?

# 662
  • София
Искам да ви питам какво е това http://m-laredoute.pprnl.net/nl/jsp/m.jsp?c=dcb1a4024df4dd67f6 пратиха ми го за детето. Има рожден ден, ама ми се струва адската тъпотия. И понеже се надявам да не е съвсем така...моля за помощ при превода.
На предната страница има отговор на този въпрос.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427060.msg12580496#msg12580496

Кодът за олекотената завивка в сиво и розово е валиден до днес, хваща ми се, маха ми доставката, но ми изписва, че ще е налична след 2 седмици. При това положение ще ми приеме ли поръчката? И ще си получа ли завивката след като се появи в наличност?
Не,няма да можеш изобщо да поръчаш,няма и да получиш подаръка впоследствие.А и може кодът да продължи да действа.
Те всъщност са няколко кода за тази завивка.
Олекотена завивка +БД - 40703,40738, 40746 ,40754,40762,52019,52027.  Peace

# 663
Не,няма да можеш изобщо да поръчаш,няма и да получиш подаръка впоследствие.А и може кодът да продължи да действа.
Те всъщност са няколко кода за тази завивка.
мерси! Миналата година я изтървах тази завивка, явно и тази ще е така  Confused

# 664
# 665
Heart EyesFoxycat, много благодаря! Това е страхотна оферта: вчера и днес изпразних две карти тук. Сигурна съм, че и други ще се възползват: исках само да коментирам доброто качество на този код. Hug[/b]

# 666
Heart EyesJabka, благодаря ти: права си, то ГОСТ, гост, ама много често започнах да гостувам Mr. Green Но ще бъде откровена:
1. мисля се, че съм много неграмотна за този форум и се срамувам Blush
 2.аз много се пристрастявам към неща, хора , които ми харесват

Имам много приятели в Германия, и се срещаме лично (webcam = камера) и си говорим почти всеки божи ден. Влизам и в няколко немски сайта, където като БЪЛГАРИ-ЮНАЦИ! защитавам българите, не и политиците, но обикновените българи. Уча ги на българска кухня, и как българите оцеляват ит.н.
3. Защото , колкото и да се говори, че българите са много завистливи, това не е точно така: баба ни ни учеше, че няма "лоши" хора , има ЛОШИ ОБСТОЯТЕЛСТАВ, които променят хората. Дори някой и при добри условия да е лош, той сигурно има лична причина: несподелена любов, болест, нещо в работата и т.н. И трябва да ПРОЩАВАМЕ: ТЯ, ПРОШКАТА е много важна и за нас самите: така неутрализираме подадената ни отрицателна енергия. Ох, много спам, sorry
4.Ами аз съм почти регистрирана: посочила съм си е-мейла, лични данни и т.н.[/color
]ВСЕ
ПАК БЛАГОДАРЯ ЗА въпроса, който прозвуча МНОГО МИЛО КАТО ПОКАНА Heart Eyes[/color]

# 667
  • в реалността
Здравейте момичета, аз нахлувам с въпрос.|Искам да си поръчам ето тази кафемашина и вчера една позната чула от дъщеря си,че ако сложиш нещо друго към поръчката и имало код който намалял до 30 евро машината.Някой знае ли нещо такова и въобще има ли възможност още да се намали.Много ви благодаря.А ето и машината
http://www.laredoute.fr/vente-combine-cafetiere-expresso-cm4605t … &numberpage=1

# 668
50555-43 oт 95 Е и БД(не видях да е пускан,а пък  как се прецаках,пуснах едни маратонки за мъжо с 10162 и ми ги намали с 30 Е+доставка 5Е,а този код ги намаля с 43!!!!!)   Sick

# 669
Blush А за гледащите умно някой ще обЯсни ли за какво иде реч?  Praynig

# 670
  • София
50555-43 oт 95 Е и БД(не видях да е пускан,а пък  как се прецаках,пуснах едни маратонки за мъжо с 10162 и ми ги намали с 30 Е+доставка 5Е,а този код ги намаля с 43!!!!!)   Sick
Пускан е,пускан е.  Mr. Green

Здравейте момичета, аз нахлувам с въпрос.|Искам да си поръчам ето тази кафемашина и вчера една позната чула от дъщеря си,че ако сложиш нещо друго към поръчката и имало код който намалял до 30 евро машината.Някой знае ли нещо такова и въобще има ли възможност още да се намали.Много ви благодаря.А ето и машината
http://www.laredoute.fr/vente-combine-cafetiere-expresso-cm4605t … &numberpage=1
Кафемашината е намалена вече с 60%,няма как повече да се намали,а и е от П/Л `09...
Дори и да намериш код,а аз изпробвах най-вървежните,ще ти намали от основната цена-129.99 Е.

Jane D'arc ,добре си дошла при нас!  Hug
Не се притеснявай от нищо,има хора всякакви тук(все пак сме на д 100 000 потребители във форума).
За грамотността пък да не говорим!Ще ти дам линк към една забавна тема във форума,от която ще се
убедиш,че има много,много по-неграмотни и първосигнални хора.  Laughing
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=420102.0
Относно регистрацията ти-просто статутът на регистриран потребител ти дава повече свобода и права
във Форума.Също така,като гост нямаш достъп до някои подфоруми,като например Клюкарника... Wink

34584 - БД над 30 Е-нищо вълнуващо.Валиден до 31.12.09г. Laughing

Извинявам се за спама,хубав ден и успешна седмица пожелавам на всички!   bouquet

# 671
  • София

Според мен шанса е 0 една голяма кръгла нула. Simple Smile Не съм чувала за код който от 130 евро да намаля 100  #Crazy Единствено и само ако редутците решат да я намалят още в процентите, ама това е божа работа дали ще стане.  Whistling

# 672
...
34584 - БД над 30 Е-нищо вълнуващо.Валиден до 31.12.09г. Laughing
Ева, мерси за обяснението!   bouquet
Ама това нищо чудно като тенджерките да е, толкоз вълнуващо, че да ти прескочи сърцето чак. Wink

Courage!  Peace

# 673
бъзикате се с мойте любими тенджерки Mr. Green
аз пък си ги ползвам за захарнички Laughing

този пускахме ли го newsm78
53228 - lot 2 pieces set bagage A \без Бд, без наламение в %\

# 674
  • София
Момичета, миналия ден ми работеше код , валиден до 13.09. Днес нито един за сак с жираф и сешоар не ми се хваща, а друг подарък не искам. Знаете ли някой друг код, освен тези от 1ва стр.  Praynig ?

Общи условия

Активация на акаунт