Аси / Гордата Аси - НТВ /2-ра тема

• 89 320
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Dareland, интересно от кога децата на 8 месеца започнаха да пишат статии  Laughing Това в кръга на шегата, но пък не съм съгласна, че майките по цял ден стоят и гледат сериали без да водят децата на разходка а бащите бачкат. Има много татковци, които също гледат тези филми  Crossing Arms

# 541
dafi_83 ако имаш предвид ББ въпросната целувка, която чакаме толкова дълго, май няма да ни огрее днес а ще остане за понеделник
С тези серий дето ги режат от нова където им падни,може да се наложи и до вторник да чакаме май ooooh! Whistling Mr. Green
Ти остави,по моите сметки въпросната целувка може и за сряда да доиде. Thinking

# 542
Има много по-красиви мъже от Мурат, но в този човек има чар и сексапил в изобилие Hug
Ако не беше изиграл ролята на Демир и то по такъв великолепен начин, кой знае дали щяхме да въздишаме по него smile3521 Толкова любов изказана с поглед, как да не забележиш големите му очи, които могат да ти подкосят краката newsm68 Има пленителна усмивка, особено когато леко я изкриви Wink, и много секси бемка от лявата страна.
Трудно може човек да му устои на чара newsm51

# 543
  • София
Има много по-красиви мъже от Мурат, но в този човек има чар и сексапил в изобилие Hug
Ако не беше изиграл ролята на Демир и то по такъв великолепен начин, кой знае дали щяхме да въздишаме по него smile3521 Толкова любов изказана с поглед, как да не забележиш големите му очи, които могат да ти подкосят краката newsm68 Има пленителна усмивка, особено когато леко я изкриви Wink, и много секси бемка от лявата страна.

Peace да ти кажа хич не се и опитвам да му устоявам на чара  Blush Hug

# 544

Peace да ти кажа хич не се и опитвам да му устоявам на чара  Blush Hug

И аз така... предадох се вече Heart  Heart Eyes Two Hearts newsm76 Two Hearts

# 545
Подкрепям мнението за Нериман - разглезена и егоистка. При все, че тока е спрян, тя не се раздели с бижутата си. Това, че Сухейла и Ихсан имат дете, не мисля, че е края на света. Той все пак се е оженил за Нериман и се грижи за нея и децата им, и мисля се справя добре. Къде тогава е причината тя да се сърди? До колкото разбрахме и самия Ихсан не знае, че детето е живо.
Не даде ги на татко да ги пази, макар че се чудя дали ако той не ги беше поискал, ако бяха останали при нея още един ден,дали тя щеше да прибегне до тях, за да си оправят сметките..Не нямаше защото изобщо не е в час тази жена със случващото се около нея, но не я обвинявам изцяло, защото грижовните й щерки крият всичко от нея...Ама и Агата е един нарочно й ги взе, остави ги без нито един изход, затвори всички пътеки, опасен  Twisted Evil...

# 546
Момичета, уж ви чета редовно, но може да съм пропуснала - какво означава името Демир? Моля, само превода на бг.  bouquet

# 547
Май желязо беше .Така мисля newsm78

# 548
Да сега проверих означава желязо,железен

# 549
  • В тъмната гора.

Биография

Хатидже-Туба Бюйюкюстюн е родена на 5 юли 1982 г. в Истанбул.
Завършила е университета "Мимар Синан" със специалност "украса и дизайн на костюми". По време на следването си се снима в реклами на козметични продукти, една от най-известните й реклами и тази за Пантен.

Първо я забелязва режисьорката и сценаристката Томрис Гиритлиолу. Заедно работят в "Аси", 2004 - Çemberimde Gül Oya (Моята дантелена забрадка), Aşk Yolu (Пътеката на любовта), Sultan Makamı , 2005 - Ihlamurlar Altında .

Филмография

2009 - Benim Güzel Meleğim

2007 - Asi : като Asi

2006 - Aşk Yolu : като Deniz

2005 - Ihlamurlar Altında : като Filiz

2004 - Çemberimde Gül Oya : като Zarife

2003 - Sultan Makamı

През 2008 година е избрана за най-секси популярна личност/звезда.

# 550
Добър ден, съученички
Железния верно много спечели със самата си роля. А, че има много по-красиви от него има.Ама от времето като бях на 12 и влубена в Джон Бон Джови, не съм се прехласвала по някой от екрана  Embarassed
И Туба е много красива. Наистина са страхотен екранен тандем и според мен трябва да снимат още заедно. ( Ако Бурчин даде, де)

# 551
dafi_83 ако имаш предвид ББ въпросната целувка, която чакаме толкова дълго, май няма да ни огрее днес а ще остане за понеделник
С тези серий дето ги режат от нова където им падни,може да се наложи и до вторник да чакаме май ooooh! Whistling Mr. Green
Ти остави,по моите сметки въпросната целувка може и за сряда да доиде. Thinking
Да така излиза,a за съжаление има още доста да почакаме до сряда Crossing Arms Whistling Мишел благодаря ти за инфото  bouquetТуба е много красива на тези снимки  Heart Eyesа с железния са страхотен екип Crazy

Последна редакция: пт, 18 сеп 2009, 14:09 от dafi_83

# 552
  • В тъмната гора.
Добър ден, съученички
Железния верно много спечели със самата си роля. А, че има много по-красиви от него има.Ама от времето като бях на 12 и влубена в Джон Бон Джови, не съм се прехласвала по някой от екрана  Embarassed

И аз не поддавам лесно, но вече и аз взех да се прехласвам, не ми се е случвало от пубертета...даже и на Онур устоях, та и на Майкъл от "Бягство от затвора", но сега подпорите се клатят.

# 553
vili_mil, chloebis, благодаря ви, момичета!  bouquet

# 554
Какво ли ще стане когато желязото се понагрее а?

Общи условия

Активация на акаунт