Eто моята любима питка, покажете и вашите! - 7-ма тема

• 179 009
  • 738
  •   1
Отговори
# 570
vesi_nn,много красива питка!Браво  bouquetДано и аз имам подобен успех Laughing
Margafuci,леле страшна е!!!Толкова вкусно изглежда,че ми се прииска да я направя и аз,ама оформянето нещо сложничко ми се вижда за моите възможности ooooh!

# 571
Нямам думи, за да изкажа възхищението си от тези невероятни красоти и вкусотии, които правите.
В събота и неделя правих Питка Маргаритка на Биляна. Не слагам снимки, защото ще бледнее пред вашите произведения.
Стана мнооого вкусна и за това след като изядохме съботната, в неделя направих още една и я занесохме в детската градина. Децата я изядоха веднага /което за мен е голям комплимент, защото в групата е пълно със злояди дечица/ Simple Smile
Всъщност, комплиментът е за всички вас! Simple Smile  bouquet

# 572
  • София
Влизам да покажа току що опечения Тутманик:

Ето го и вече разчупен:

# 573
Влизам да покажа току що опечения Тутманик:

Еее, Pinki_81, голям съблазнител тоя тутманик,  ама как обичам тестените неща....... Heart Eyes   bouquet

# 574
didnik ето тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260129.new#new са рецептите на питките и плетената питка, а тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=260129.15 на питка Милинка, любима на цялото ми семейство. Hug

# 575
Ето и една питка от мен по случай рождения ден на моята племеница. Понеже в семейството има двама постещи питката е постна- с мая, сол , захар, олио и една лъжица отцет и между корите е песто от босилек, маслини и сушени домати. Със сигурност ще я направя и във вариант с масло и съм сигурна, че  ще е страхотна. Оформянето е от форума- питка Цвете, но не знам на кой беше,  моля за извинение за което!

Великолепна питка.  bouquet
Може ли рецептата и начина на правене? Praynig

# 576
ЕЕЕ,Marqafuci ...направо ме разби с тази питка-страхотна е, очаквам да ни покажеш как точно я правиш и най-вече рецептата!
Утре имам гости, та от днес приготвям някои неща и на бързо завъртях това, намерих си една страхотна рецепта за тесто, честно казано стават невероятно въздушни-очарована съм!

# 577
Да отчета и да благодаря за домашните хамбургери на Лабрекс:

Щерката каза,че били точно като тези по ресторантите.....

Лабрекс Hug

# 578
Мама Цоцоланка   прекрасни са, ще се правят! Grinning

# 579
Хайде и баницата си да сложа тук:

Баница и Парче

Стаси, прави ги смело, Лабрекс още пари не е взимала.......Да използваме намалението......

# 580
Хайде и баницата си да сложа тук:
Стаси, прави ги смело, Лабрекс още пари не е взимала.......Да използваме намалението......

Да сложа цитат от другата тема, да не се чудят хората.............

Цитат
Цитат на: Мама Цоцоланка в Петък, 27 Ноември 2009, 17:09
Лабрекс да праща номера на банковата си сметка, че да и преведа авторските за част от вечерята ни:

Цитат
Маме, ако дам сметка и ме надушат хамериканките, представяш ли си аз колко трябва да плащам авторски..........  Така че никакви сметки публично, само лично.  Шегата настрана, ама и сладкишът и питките ти са разкошни. Ей, умееш да ги докарваш ти като купешки (това е най-големия комплимент на една позната ). Прекрасно изглеждат!   

Маме, ти пък сега сигурно патент ще искаш - не ми е дошло на ум да правя баници от това тесто. Иначе страшно ми харесва и ми е много вкусно. Ще го пробвам и в тая му роля.  bouquet

# 581
Каква баница бе, Маме, това даже тутманик не е, ами си е чиста питка...  Laughing

# 582
  • София
Питката е по идеи тук от форума. Оформянето е на питка цвете http://hihonas.blogspot.com/2009/06/blog-post_9529.html, а идеята за песто от босилек, маслини и домати е от тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=374913.msg11493554#msg11493554. Само че вместо сурови домати сложих сушени и да отбележа, че поради това, че в нашето семейство има постещи, питката е постна-с вода и мая, сол, захар, олио и една лъжица оцет. Ако се замеси, както си трябва, с мляко и яйца и се намаже вместо с маргарин с масло ще стане неповторима!!!

# 583
Момичетааа,страхотни питки сте направили!Браво на вас!   bouquet
Сега е и мой ред.Днес правих тутманик.На мойте мъжкари вкъщи това им се яло за вечеря и....какво да правя-запретнах ръкави,въпреки,че денят ми бе натоварен и изобщо да меся,бе последното нещо,за което бих се захванало,но не би... Wink Heart Eyes
Ето го:

# 584
  • София
dodyniki , страхотен е тутманика Peace

И аз правих преди два дни,след което мъжа ми заяви че не искал никакви други пити, а само такъв тутманик да му правя.На мен пък ми е мерак да правя все различни неща Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт