Отговори
# 195
Уф, сега звъннах на моя лекар - каза, че не можел нищо да каже по телефона, ако не спрат болките след но-шпа-то - да отивам в спешния кабинет на майчин дом. малко се притесних.  ooooh!
ще изчакам милото и ще го накарам да ме води.

# 196
И от тук още два въпроса - слагаш ли вода на картофите и йенското трябва да е капак, нали? Оооох, прочетох за капака.  Embarassed

Вода - никаква  Naughty Може накрая да се настърже кашкавал отгоре (той си се разтапя) - по желание де.

# 197
Някой знае ли в този магазин за бременилки дето е до Майчин дом - дали са пуснали есенно зимни дрехи, че сега мисля да се вдигна до там.

Ходих миналата седмица до там и нямаше...Бяха по-скоро летни панталоните - виж за дънките не обърнах внимание - може и да е имало. newsm78

# 198
  • София
Плами, лягай и въобще не ставай. Аз като лежа на една старана ми се облекчават болките. Преуморила си се, дано всичко се оправи с почивка!  Hug

Кали, мерси много! Сега като се събуди плъшока ще обеля картофите и довечера като се прибере мъжа ми ще ги метна в микръвълновата.

# 199
  • До Балкана
Kali666, добре дошла! Тез манджи и аз ги правя и наистина са много лесни и вкусни, особено картофките!  Simple Smile
Днес ми е много смотано и забутано. За пръв път не можах да си закопчая горното копче на дънките и съм го вързала с един ластик. Няма да ми стане роклята за сватбата, бе боже! какво ще правя. Вашите гърди как са? Моите вече се приближават към званието "виме"  Embarassed. Оплаках се едно хубаво, дано ми мине! Лека вечер и успех с маджите, ние днес сме на маринована херинга и съм свободна да се излежавам и самосъжалявам! Sad

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 16:20 от Dallcheto

# 200
  • Бургас
Върнах се и докладвам:

Всичко е наред.  Peace Докторът ми каза, че може да си пия фолиевата и до 20-та седмица. След това да си взема витамини.

М, да попитам: Някоя от вас ползва ли Триклобактер?
Докторът ми го препоръча. Аз преди съм ползвала, бях много доволна. Търсих из и-нет, но не можах да намеря някъде да е написано за него при употреба по време на бременност.

А къде ли продават такива неща като стетоскоп? Какъв магазин трябва да е?
Хм, дали в Бургас продават някъде...

Плами, почини си, сигурно ще премине.  Peace

# 201
  • София
Мимита  Hug
Триклобактера нещо за подмиване ли беше? Само съм го чувала, не съм го ползвала.

# 202
До колкото разбрах от една приятелка,оня ден е ходила в този магазин до Майчин дом каза че няма нищо...по добре отиди в магазина на Фритьов Нансен,там има избор и не са бабешки моделите на дънките особено и не са скъпи,тя вчера си е купила дънки за 45 лв.,ако не те мързи разходи се до там...но по моите наблюдения от вчерашните ми обиколки по магазините за бременни още не са пуснали по дебели дрехи,не че в другите магазини има...всички блузи или туники са с къс ръкав,и продавачките ме успокояват.."ми ще ги носите с боди..." Crossing Arms

# 203
Сега ще мина на оглед да видя, че работата ми е близо до него (още работя  #Cussing out) и после ще докладвам какво е положението.
Радвам се, че ви е харесала рецептата с картофките   chef

# 204
Уф, сега звъннах на моя лекар - каза, че не можел нищо да каже по телефона, ако не спрат болките след но-шпа-то - да отивам в спешния кабинет на майчин дом.
Не че искам да кажа нещо но на мен преди седмици ми се наложи да отида в спешния център на Майчин дом поради кафеникаво зацапване и от някаде се появи една жена,дори не знам каква беше като длъжност с ръце на кръста под буквата Ф,и почна да ми се кара...."ВИЕ ЗА КАКВО СТЕ?" и аз и казвам причината... "А ВИЕ ЗНАЕТЕ ЛИ ЧЕ ЛАБОРАТОРИЯТА НЕ НИ РАБОТИИИ,КАК ДА ВИ ПОМОГНЕМЕЕЕ,НИЕ НИЩО НЕ МОЖЕМ ДА НАПРАВИМ!!!!!" а аз замалко да припадна каде от притеснение,каде от хокането на тая,и и казвам...ма аз съм дошла в болница и то за преглед а не за изследване,не съм дошла у вас на гости!!!!Та се появи няакаква млада лекарака която ми обърна внимание все пак,а онази отстрани само нещо мрънкаше,явно им е свършвала смяната и аз съм се появила точно накрая....Та нямам приятни спомени от спешното.....дано не ти се налага да ходиш baby_neutral

# 205
Мимита,стетоскоп продават в аптеките,със сигурност има и в Бургас,само че не знам дали се продава в комплект с апарата за кръвно или може и отделно...самнявам се да не може,провери в аптеките има ги на различни цени.

# 206
Лелеееее аз ако съм ще ги застрелям  #2gunfire, а да не говорим за мъжо, че той и без това си е въоръжен  bash
Верно дано не ти се наложи....

# 207
  • Бургас
Мимита,стетоскоп продават в аптеките,със сигурност има и в Бургас,само че не знам дали се продава в комплект с апарата за кръвно или може и отделно...самнявам се да не може,провери в аптеките има ги на различни цени.

Тенк ю!   bouquet

Ама аз май смятам да потърся такъв специален, акушерски.

А за Триклобактер-а продължих да ровя, сега пуснах търсачката и във форум-а и ми показа няколко теми, в които момичетата споделят, че са го ползвали по време на бременност. Така, че ще си купя и аз.
Ника, да, за промивки е, по време на бременност само външни.

# 208
Моя беше ошашавен повече от мен,особено след като му тръшнаха и вратата под носа,вече нямаше и поле за изява... hahaha Е минало заминало...дано на никой не му се налага

# 209
Къде изчезнаха всички...

Общи условия

Активация на акаунт