Отговори
# 180
  • offshore & overseas
И аз искам в малък град (или селце) някъде... по света. Не заради въздуха само, а заради цялостната атмосфера, която аз чувствам по начина, много точно описан от Ника. По принцип съм волнонаемна и работата ми не зависи от местоживеенето и затова сериозно се замислям за вазиране.

# 181
Между другото аз живея точно до кабинета на доц. Томова - та мамите, които ходят при нея - заповядайте на по кафенце (чайче). Hug

# 182
Kali добре дошла и лека и спокойна бременност!
d3n3r1s честити ти сини гащи!

Много ми харесва името на темата,страхотна е!Мемория  bouquet

# 183
Здравейте и от мен на новите мами  Hug
Ставаме все повече  Simple Smile

Аз да ви споделя - имам едни болки под корема - ниско долу от няколко часа насам - ту преболява - ту спира. И аз съм от тези, които правим огледи - та вчера правих 8 часа огледи из цяла София и не знам колко километра навъртях пеша + стълби и какво ли не. Вечерта едвам дишах и гледах - дали сега ми се отразява с тия болки  newsm78
А просто нямам сили да мръдна, за да отида до доктора - той е на 1 час, пък и ще си е тръгнал до тогава. Надявам се да е от нормалните болки - които идват от придърпванията на матката, макар че е много ниско долу... Мисля да полежа малко. На някой случвало ли му се е?

А иначе да ви се похваля и аз напоследък усещам бръмбърчето ми  newsm53 Онзи ден беше много активно - бях легнала по гръб и направо се виждаше как коремът ми подскача  Laughing направо се опитваше да се разходи по корема ми човечето. И аз преди се чудех - това пърхане сега то ли е - не е ли то, ама вече просто няма спор - доста силничко рита Heart Eyes толкова е сладко.

То горкото и вчера се бунтуваше при целия тоя спринт, ама кой да го чуе... Tired

# 184
rumi_m добре си го измислила със слушалките наистина  Joy

Аз освен да взема тези на свеки и да се пробвам  newsm78

Охххх искам и ааааааз малка спретната къщурка в тихо и спокойно градче.

kali666, добре дошла мила и мерси за поканата за кафенцето. Между другото и аз съм на ФМ при Томова на 18.09 Grinning Вече нямам търпение да видя бебока.А таткото още повече, защото иска сам да се увери а и да му потвърдят, че си има пишка  Joy hahaha Joy

Ейййй момичета голям мързел ме е налегнал и незнам как ще се оправям по-натам. На всичкото отгоре трябва да мисля нещо за вечеря а съвсем съм изпушила.
В този ред на мисли приемам идеи всякакви за бързи и нетрудоемки манджи  Laughing

Някой може ли да сподели впечатления от магазин 9+ или по точно ме интересува дали някой си е купувал нещо от дрехите на Noppies  newsm78?

# 185
  • Бургас

В този ред на мисли приемам идеи всякакви за бързи и нетрудоемки манджи  Laughing

Вчера правих гювечета с картофки и каквото намерих из хладилника,малко кренвирши,сиренце ,кашкавал и по едно яйце отгоре.

# 186
  • offshore & overseas
Имам амбициите да сготвя двойна доза постна картофена яхния (уж да има за 3 дни поне), но ако не започна до 15 мин. (първо с покупките), отиде ни вечерята. hahaha Не казвам, че е мързелива тая манджа, но не е и много засукана. Само доста рязане пада, но какво пък...

За 9+ и Noppies не бях чувала... Shocked

# 187
  • София
Аз снощи готвих яйца по Панагюрски, ама по оригиналната рецепта, не масово-разпространената "яйце с кисело мляко".
От дрешките в 9+ нямам впечатление. От там купихме близнашката количка и някои други дребни неща за бебоците, но не и дрехи.
Сега се сетих, че обещах на мъжа ми да му направя нишесте. Добре, че повдигнахте тамата за манджите, че щеше да ми се сърди.

# 188
Vabeni Предлагам картофки с масълце на микровълнова + кренвирши с кашкавал = 25 мин.
От колко часа си при Томова - аз съм от 13.00.

# 189
Някой може ли да сподели впечатления от магазин 9+ или по точно ме интересува дали някой си е купувал нещо от дрехите на Noppies  newsm78?

Аз съм вземала, но само за малчо, определено съм много доволна, но и цените са си височки Peace Има и за бременни, не мисля да си вземам от тях, въпреки, че и те изглеждат добре......

Кали, и аз идвам на 15.09. след 18ч. Wink

# 190
  • София
Vabeni Предлагам картофки с масълце на микровълнова
Сподели като за начинаещи, моля - в какво, с какво и колки време.

# 191
Аз да ви споделя - имам едни болки под корема - ниско долу от няколко часа насам - ту преболява - ту спира. И аз съм от тези, които правим огледи - та вчера правих 8 часа огледи из цяла София и не знам колко километра навъртях пеша + стълби и какво ли не. Вечерта едвам дишах и гледах - дали сега ми се отразява с тия болки  newsm78
И аз съм така,вчера цял ден обикалях да си купя някакви дрехи,каде ли не ходих,карах си и кола и сега и мен ме наболява корема от време на време,но така или иначе съм на работа....после лягам и никакво мърдане....
Като стана въпрос за дрехи ето още един сайт http://www.miro-style.com/ ако някой види да го прибави към списъка в началната страница,вчера от там си взех много яки изчистени дънки за 55 лв има и супер панталони,пробвах точно този черния който е в сайта на една от снимките и седи супер добре.Магазинчето се намира в Люлин на пазара,не е препълнено но има избор,особено ако се оставите в ръцете на продавачката няма начин да не си тръгнете с покупка,зареждат всяка седмица,в края на септември ще пуснат и зимната колекция,поне така каза продавачката  Naughty  аз определено мисля да понаминавам по честичко от там.... Whistling

# 192
Обелвам картофките, нарязвам ги на колелца, натъпквам ги в йенска тенджерка, посолявам и слагам масълце или маргарин около 1 лъжица (супена), слагам и малко олийце. Покривам с капака, в микровълновата за 20 мин. - стават страхотни. А за кренвиршите - познатата история - сцепен кренвирш, набухан с кашкавал - запечен. bowuu

# 193
  • София
И от тук още два въпроса - слагаш ли вода на картофите и йенското трябва да е капак, нали? Оооох, прочетох за капака.  Embarassed

# 194
Някой знае ли в този магазин за бременилки дето е до Майчин дом - дали са пуснали есенно зимни дрехи, че сега мисля да се вдигна до там.

Общи условия

Активация на акаунт