Отговори
# 165
  • Бургас

p.s На два пъти усетих едно побутване в коремчето,но въобще не съм сигурна че е бебо.Вие в началото като го усетихте как бяхте сигурни че е бебчето? Thinking
Пухи и аз усещам нещо,но е много слабо,предполагам че е бебчето или по-скоро се надявам да е то.
И аз още се двоумя и очаквам някое по-силно ритниче да съм сигурна че е то  thumbsup

# 166
Честито момиченце на Shomire и добре дошла на eftelya!
 Здравейте и от мен ся бях на лекар каза че всичко е наред с бебо и че ще е момченце  Simple Smile stork-boy

# 167
  • Бургас
Благодаря ви, момичета, поуспокоихте ме!  Hug

d3n3r1s, честито ти момченце!

# 168
Здравейте и от мен....  Hug

Shomire, честити розови гащенца   sling

"Освен да се преселим в планините и да живеем екологично, друг изход нямаме."
хахахаха,Мяуче,много добра идея....и без това по някога ми идва да хвана гората... tooth

А,аз ще ви споделя една луда идея от вчера за да се посмеете малко...а по любопитните знам че ще пробват....Вчера взех едни слушалки за кръвно и реших да видя дали се чува бебетоо,или по скоро пулса,и с най-голямо очудване разбрах ,че се чува!Много е интересно,това което казват татковците като легнат на коремчето е че се чува бълбукане...ами точно така е,все едно си под вода сищия звук,и като се движи се разбира,пулса не се чува като от при преглед,но определено можеш да го различиш.Аз в началото си мислех че чувам моя пулс,но майката на моята приятелка е мед.сестра и тя потвърди,че определено не е моя,доста се посмяхме...та така,още не го усещам бебчо,но пък го чувам....  Joy

# 169
  • offshore & overseas
И аз се опитах преди около месец да чуя "нещо" с класически стетоскоп -- имаме от свеки, обаче нищичко не чух, за жалост.

В интерес на истината, даже, без слушалките чувам по-добре това, което си мисля, че са тоновете на бебето. Отивам да пробвам пак още сега. Crazy

Аз исках и щерката поне да чуе бебето, тъй и тъй таткА й няма мерак, но и тя не се Хентусиазира.

# 170
  • Бургас
Руми, супер!
Това с обикновен докторски стетоскоп или с акушерски?

Аз отдавна си мисля да си купя един стетоскоп.  Thinking Сигурно е много успокояващо!

# 171
  • offshore & overseas
В моя случай става дума за обикновен докторски, а Руми говори за слушалка за кръвно, май обикновен стетоскоп има предвид и тя.

# 172
С обикновен.... Mr. Green с акушерски ще се чува още по добре,но... ще се справим и с подръчни средства...
Да,доста е успокояващо наистина  Peace

# 173
Здравейте момичета,

И аз се присъединявам към вашите редици. До сега само ви четях. Терминът ми е на 07.02.2010. Още незнаем пола на бебчо, но на 18.09. съм на ФМ при Томова и се надявам тогава да разберем. Леко бременеене на всички.

# 174
Добре дошла на Кали666,и честито на всички разбеали пола и с хубавите резултати  bouquet

# 175
  • България/Германия
Добре дошли на новите мамчета и честито на всички, узнали пола  Hug

Аз също усещам лекичко побутване, особено когато си лежа по гръб и си мисля, че няма какво друго да е, освен бебчо.  Heart Eyes

"Освен да се преселим в планините и да живеем екологично, друг изход нямаме."

Ох, ние от 2 години живеем в малко планинско градче, в Шварцвалд, заради работата на мъжо, но на мен ми липсва големият град. Мислим за преместване, но милото казва, че не е луд да си сменя работата в тази криза. Е, прав е. Успокоявам се, че няма да е завинаги, а и поне чистият въздух ще е полезен за бебишора, когато се роди, живот и здраве.

# 176
d3n3r1s  честито ти мъжленце-още един кавалер за нашите дами Wink
Кали666 добре дошла     bouquet
SuNnY SkY и аз до преди 3-4 дена така усещах бебка(съвсем слабо,даже се чудех дали е тя изобщо),но с всеки изминал ден усещането е по- силно.А снощи такъв шут  усетих ,чак не можах да повярвам.Сигурна съм че и при теб в най-скоро време ритничетата ще станат по -силни.

# 177
С обикновен.... Mr. Green с акушерски ще се чува още по добре,но... ще се справим и с подръчни средства...
Да,доста е успокояващо наистина  Peace

newsm78 нещо не разбрах слушате бебетата си със слушалки ли,аз пробвах ама нищо не чувам Tired

# 178
  • София
Кали, добре дошла!

На мен много ми се живее в малък град. Самата атмосфера на такива градчета ме привлича, забавеният ритъм на живот също, хората - повечето се познават, едни такива спокойни и ведри, и винаги гостоприемни.

# 179
Ех, че много ви се радвам  Hug
Добре дошли на новите майчета и честито на тези, които вече могат да говорят на бебчетата си поименно  Hug
Аз сутринта бях малко шашната (ама нюню), защото не усетих сутрешната гимнастика на беб. Но сега като си хапнах стабилно такива шутове усещам, че... и съм мн доволна  Crazy
И на мен ми се иска да живея на някое по-спокойно място...имам предложение за Велинград (мъжО е от там) ама за единия чист въздух и едната природа, айде няма нужда...поне за сега Simple Smile
Това със слушалките е добра идея, ама няма от де да си ги набавя, а да си купувам специално няма нужда Simple Smile
П.П. Благодаря на всички, които ми предложиха идеи за сватбен подарък  Hug

Общи условия

Активация на акаунт