Отговори
# 150
Супер за добрите новини, shomire!
Честита прическа и годишнина, bkrisi ! Да сте много здрави, щастливи и прекрасни неща да ви се случват!
Бени, тормози ме хремата, но не е толкова сериозно. И по-зле съм била. Спя си, така че това е показателно. Ще мине и съвсем, но ще си я повлача известно време, защото не ми минава особено бързо с бабините илачи.  Hug  bouquet
Целувки, мили мои и до по-късно! Слънчев ден!

# 151
  • Бургас
bkrisi честита годишнина !  newsm51
Още много годинки да се обичате и слушате !:)
shomire браво за хубавите новини и мерси за тортата:) прилича ми на чийз кейк с плодове ...ммм Simple Smile)
Ралипо дано скоро да се оправиш,   bouquet
и аз нещо подсмърчам ,ама си го обяснявам със смяната на времето .
Охх момичета на мен днеска пак ми се гади ( а от около 10 дена нямах никакви проблеми) и ми е едно криво....... и не ми се работи !!!

# 152
  • France-Bulgaria
 Hug Привет  Hug
Честито на всички,очакващи своите мъничета през 2010г.

Чета ви от доста време,но не съм се включвала.Сега реших и аз да споделя...

Втора бременност ми е-имам момиченце на почти 4г. Heart Eyes

Полът на бебето все още не се знае.Тази седмица ще ходя на БХС
Термин 21 февруари  Hug
Лека и безпроблемна момичета...  bouquet

# 153
eftelya  welcome
la vida loca, пратих  ти на ЛС контакти Simple Smile

# 154
  • Бургас
eftelya добре дошла !:)

# 155
Тук съм, чета ви......но много работа Crossing Arms #Cussing out

Честито на научилите пола Hug

На двете нови мами, добре дошли baby_neutral

# 156
Здравейте милички!Аз се завърнах,оправих болничния и този месец!Бебо е добре,но въобще не пожела да се покаже и още сме в неведение но такова представление направи на баба си(майка ми беше с мен),то не бяха салта,мятане с ръце и крачета,чак акушерката спря да пише и дойде да гледа,а аз бях в такова положение че нищо не видях,но важното е че всичко е наред!
Като видях колко много сте изписали....сега се връщам да чета,че доста има Grinning
Честито на всички с добри новини!
Честита годишнина на bkrisi!

p.s На два пъти усетих едно побутване в коремчето,но въобще не съм сигурна че е бебо.Вие в началото като го усетихте как бяхте сигурни че е бебчето? Thinking

# 157
Ефтеля,  welcome миличка, леко бременеене и прекрасно бебоче на финала  Hug

Шомире, честита ти принцесаааа

Рали - дръж фронта и не се давай на коварната настинка   bouquet

Честита годишнина, Брикси

Пухи  Hug Hug

Много ви прегръщам всички и поздрав за хубавите резултати. Аз ще гледам пак да се включа ако мога, инак ще си ви чета само за днес  Hug

# 158
  • Бургас
Привет!  Hug

taniora, честита ти мома!   bouquet

eftelya, добре дошла!  Hug

Аз след около час смятам да се замъкна до поликлиниката, на ЖК, че с доктора не сме се виждали от месец.  Laughing

Вчера влязох в 2-3 магазина. Търсех си някакъв анцунг. Ама съм възмутена! Те много малки ги шият бе...  Shocked Нещо, тези номерации в БГ са си по преценката на всеки шивач (цехче). А пък не е да каже, че аз съм дебеланка. Е, вярно, че съм качила 3-4 кила, ама преди да забременея носех S размер. Много странна работа... Тези екипчета, които мерих, сега са ми ОК (последния номер - L), ама след месец как ще се напъхам вътре?! Днес пак ще обикалям, да видим. Аз хубаво не бях влизала в БГ магазин от сума ти време, ама на... От няколко години изключително по нета поръчвам, и то от разни чужбински сайтове.

Ааа, да ви се оплача и каква глупост сътворих! Слагам аз грил тигана на котлона, включвам котлона и мия някакви чинии на мивката. Изведнъж виждам лек пушек от котлона, отивам и кво да видя  Shocked, ми аз съм включила другия котлон. А дръжката на грил тигана се нагряла от съседния включен котлон и пуши. Отдолу се обелило покритието. Не мога да сваря да отварям вратата към терасата широко! И сега се замислих, има ли някаква опастност от изгарянето на това покритие на дръжката, тоест от миризмата? То беше минимална, ама все пак? Какво ще кажете, че нещо се шашнах?

# 159
Мимита,мисля че не би трябвало да има проблем.Само миризмата е неприятна.

# 160
А аз често забравям напоследък,мъжа ми ,ми се смее ,че детето ми е изпило мозъка Rolling Eyes последния път бях сложила да варя пили и го забравих ,усетих се от миризмата,водата извряла и пилето се "печеше" .И съм доста разсеяна -не типично за мен

# 161
Мимита НЕ СЕ ШАШКАЙ ,едва ли си стояла толкова дълго на миризмата.
Здрасти на новите мамчета welcome
puhtar честити добри новини Hug
SuNnY SkY  на мен ми се гади и направо ми прилошава ако съм много гладна,чуя ли къркорене веднага трябва да ям иначееееее... Sick
bkrisi  честита годишнина-много здраве и дълъг семеен живот.
taniora честита ти принцеска ,таткото  как е?нашия тати от сега почна да си бере дерта как щял да си опазва момичето. Joy

# 162
  • offshore & overseas
Честито момиченце на Shomire и добре дошла на eftelya!

Аз все още се побирам в S и си набавих няколко анцунга от магазини втора ръка. Но тия дни ги обличах и установих, че са ми къси. Не мислех, че с моя скромен ръст от 163 см. ще се окажа висока, но може и моделите да са бермудени, не съм сигурна. Или пък просто са предвидени за още по-ниски жени, не непременно бременни.

Явно пак ще се трамбова, ама и ще меря на място тоя път (а как мразя!!)... С миналата бременност си купих едни панталони (тип анцунг) от сергия под колоните на Графа -- някъде около прословутия и тук обсъждан магазин за бременни.

Май след като се разочаровах от "бременските" облекла, просто се завъртях на пети на 180 градуса и си взех за утеха 2-3 "панталона", които си носих после вкъщи докрая на бременността (пак S бяха, а мислех, че няма да ми стават). Докато беше топло, ходех и на работа с тях, ама колко още топли дни ни остават, надали много.

Кога ли ще ми дойде настроение да си снимам корема и да се снимам въобще. Нещо тая година хич ме няма. А искам да имам повече снимки. Но и мъж ми не напира да ми прави фотосесии, та не знам дали въобще ще имам и 1 снимка до края на бременността. Не мога да си обясня защо съм толкова скапана, ама се успокоявам, че е от хормоните и ще ми мине, най-много още 5-6 месеца. Joy

Предния път се сринах в края, по-точно ме сринаха, а сега дано пък към края да ми просветне! Praynig

Мимита, не си го слагай на сърце. Има хора, които бачкат по осем часа във вредна среда -- те трябва да се тревожат, а не ти, дето за няколко секунди си помирисала разтопена пластмаса. Иначе е вредно, да, ама не и ако е инцидентно. Хи, ами тоя бензин и другите отрови, дето всеки ден ги дишаме? Освен да се преселим в планините и да живеем екологично, друг изход нямаме.

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 13:47 от Мяуче

# 163
  • София
Здравейте!
Добре дошла на новата мама!  Hug
Шомире, честити ти розови гащи!
Пух, добре завърнала се, липсваше, да знаеш!

Аз си самоосигурих една чудна безсънна нощ, благодарение на собствената ми лакомия - изядох две чинии с таратор на вечеря и цяла нощ ставах до ВЦ-то.  Mr. Green

Мимита, не мисля, че е проблем.
Аз, срам ме е да кажа, ама толкова издънки имам със забравени яденета във фурната и на котлоните, че бройката отдавна им се губи.  Embarassed Като беше бебе сина ми му преваярявах вода в едно малко съдче, ами да ви кажа почти нямаше ден, в който водата да не изври изцяло и съдчето да почервенее. Напоследък се научих да ползвам таймерите и си нагласявам яденето да се самоизключи или само да писне уреда след определено време, за да го проверя.

# 164
Shomire, честита ти принцеска мила   bouquet

puhtar, радвам се за добрите новини  Peace

Добре дошла на eftelya

Мимита, нищи притеснително няма така, че споко  Party

bkrisi, честита годишнина.Желая ви дълъг семеен живот изпълнен с много любов и разбирателство  Hug smile3525

Харемче какво става с теб мила.Много рядко те засичам вече и то само с един запис.Пиши как си и как е бебока  Hug

Рали стискам палци да мине по-бързо, че е много неприятно

Оффф много ми е мързеливо и нищо не ми се прави, а колко още има до 5 часа......... ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт