Отговори
# 135
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
bobi6ana мерси да линковете Simple Smile Аз не излизам от тях; не мога да ти опиша колко телефонни разговори съм провела; на ден ходя поне на два огледа, ама си нямаш и на идея какви дупки дават за 250-300 евро ... а аз нямам кой знае какви претенции ... 2-3 стаен, може необзаведен, и то в доста квартали - от Мола нагоре до Княжево ... , но май аз си нямам късмет ... newsm78

# 136
Аз пък съм напълняла един килограм само и то само на коремче,а дрехите за бременни са ми големи,бебчо се усеща как поритва вече newsm03

# 137
Добро утро и от мен,

la vida loca ние скоро си дадохме къщата под наем, но и тя е в Илиянци, нямаше да ти върши работа. Иначе тогава влизах в час с цените и наистина хората, които идваха на оглед казваха, че за 300 Евро много дупки има. Ние за 1 седмица я дадохме и то имаше доста наплив, а хем не е в центъра. Но пък иначе беше в много добро състояние. Та исках да кажа, че явно проблема с квартирите е сериозен, въпреки кризата и цените не са паднали много.

За Тера нова видях, че говорите. Аз на Витошка я посещавам, ама нещо хич не ми харесват нещата. Такива за вкъщи има евтини, ама другите са си на нормални цени. А и нещо качеството ми куца там, не знам защо съм с такова мнение. Преди години бяха ок, ама сега нещо.....

Аз събота и неделя ще ходя на шопинг, че нещо съм в такова настроение, да видъм мъжа как ще реагира де.

За количките- ние си я ползвахме почти 2 години, а и сега на майка йе по-удобно да излиза с нея. Зависи от детето. Иначе с количка си е по-удобно. Аз имам една Чиполино от Бела - количката е здрава, само колелата трябва да й се сменят, че са поизхабени, но ние няма да я ползваме, ако на някой не му се купува, мога да ви подаря.  Peace

За напълняването - аз съм качила 1-2 кг. Вярно че после се свалят, но ако видим, че за месец качваме повече от 2, мисля че трябва да се ограничаваме. Аз миналия път качих най-много от края на 7 до 9 месец, близо 15 кг общо - 10 съм качила накрая, та казвам от личен опит. Ама важното е да се чувстаме добре, то другото са бели ядове.

Честито на всички узнали пола и имащи хубави новини  bouquet

# 138
bobi6ana мерси да линковете Simple Smile Аз не излизам от тях; не мога да ти опиша колко телефонни разговори съм провела; на ден ходя поне на два огледа, ама си нямаш и на идея какви дупки дават за 250-300 евро ... а аз нямам кой знае какви претенции ... 2-3 стаен, може необзаведен, и то в доста квартали - от Мола нагоре до Княжево ... , но май аз си нямам късмет ... newsm78
Ако можеш да си позволиш 250-300евро на месец по- добре се ориентирай към купуване с кредит-да ще ги плащаш много време,ама жилището ще си е твое и никой копче не може да ти каже.Това си е лично мое мнение.Ние ,преди да забременея, се бяхме решили ,ама след това си направихме сметката,че с бебка докато не започна работа отново няма как да се справим и се разбрахме да останем при нашите,защото аз взимам много добри пари,ама на мъжо заплатата е смешничка,а не може и дума да става да си търси друга работа-за него полицай не е служба,а титла.Стискам ти палци да успееш да спретнеш нещо прилични и удобно в най-кратки срокове ,та да може тази грижа да ти се махне от главата!!! Hug

# 139

Много е гадно да търсиш квартира,ние плащаме 240 евро за 2 стай + кухня в Дървеница ,на какви мизерии сме ходили на оглед не е истина просто.Пожелавам ти късмет с търсенето Peace

# 140
  • София
Добро утро  Hug

Относно квартирите и ние сме на квартира, плащаме 250 евро за соалня и хол и кухня, ново строителство. Оня ден се разхождах покрай пазар борово и видях в една кооперация 4е дават поднаем имаше телефон мисля 4е беше 2стаен и кооперацията е хубава, ако искате ще взема телефона да се обадите Simple Smile 
Ина4е утре заминавам за Велинград и ве4е нямам търпение, много ми се ходи Simple Smile Пак ще изпишете света, но какво да се прави Simple Smile Ще чета като се върна  Hug
Корема и на мен си ми ли4и доста ве4е ми правят място в трамвая, даже някои лекари се объркват 4е съм 6ти месец Simple Smile Много ми е остър и роткаме ве4ер  Heart Eyes Crazy
Лек ден от мен!

# 141
Добро утро  Hug

Относно квартирите и ние сме на квартира, плащаме 250 евро за соалня и хол и кухня, ново строителство. Оня ден се разхождах покрай пазар борово и видях в една кооперация 4е дават поднаем имаше телефон мисля 4е беше 2стаен и кооперацията е хубава, ако искате ще взема телефона да се обадите Simple Smile  
Ина4е утре заминавам за Велинград и ве4е нямам търпение, много ми се ходи Simple Smile Пак ще изпишете света, но какво да се прави Simple Smile Ще чета като се върна  Hug
Корема и на мен си ми ли4и доста ве4е ми правят място в трамвая, даже някои лекари се объркват 4е съм 6ти месец Simple Smile Много ми е остър и роткаме ве4ер  Heart Eyes Crazy
Лек ден от мен!

Eх как ти завиждам за Велинград ,февруари ходихме там,в  х-л Олимп 4 дена само глезотии ,бани,сауни  басейни масажи Tiredискам пакккк

п.п Месец февруари се очертава много специален,на 14.02.2006 се оженихме ,на 01.02.2009 се е родил 3 тия член на семейството(кучето) и детенцето пак февруари живот и здраве ще се роди еххх ,че хубаво Heart Eyes

# 142
  food010  Добро утро и от мен!
la vida loca,
ако искаш погледни и http://www.portalimoti.com/, там има различни оферти от имоти.нет.
Ние сменихме 2 кавартири преди да купим апартамента и напълно те разбирам. Накрая теглихме чертата и
решихме да вземем ипотека, за което, макар и да е трудно, не съжалявам. За апартамента ни помогна много нашата брокерка - занимава
се и с наеми,мога да ти пусна контакти на лични. Simple Smile Успех с квартирата и стискам палци да намерите нещо прилично newsm10
Чудя се кога трябва да почнем да пазаруваме лека-полека за бебчо Rolling Eyes Само като гледам какви неща има и почвам да искам всичко Embarassed
Приятен ден на всички и много позитивни емоции днес Heart Eyes!

# 143
Бонджорно дами  Hug

Стар, мерси за кафенцето мила!

Такаааааа, първо добре дошли на новите мами и лека бременност ви желая  bouquet
Честито и на узналите пола smile3525
 fingerscrossed за всички които днес са на преглед.

Гледам доста разнородно теми се обсъждат. Аз ФК я спрях в началото на 4-ия. Червено конче си нося  Embarassed (не, че съм от най-суеверните)
За кг да ви кажа не мога да преценя колко съм качила. Бях 70-71 когато забременях (тъй като ми останаха 5кг в наследство от каката)  Embarassed Rolling Eyes и вчера като се качих на кантара показа 72,5. Аз съм доволна засега, защото миналия път беше кошмар с тези кг.

По повод количките ние нашата я ползвахме до 2г и малко тъй като пътуваме при всеки удобен случай и няма как, малката си се изморяваше при по-дълги разходки. Иначе както някой беше писал всичко си е до детето. Имам познати чиито деца категорично отказаха количките когато проходиха.

Рали надявам се днес да си по-добре вече  Hug smile3525
Сияна гледай наистина да не се претоварваш от тук нататък. И аз напоследък усещам стягане на корема по няколко пъти на ден (предимно вечер).Ще видим като отида на док какво ще каже.Надявам се всичко да е ок.

Незнам дали написах всичко, което исках  Embarassed Ако се сетя още нещо ще пиша пак.

Целувки и слънчев ден ви пожелавам.   bouquet

# 144
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, много благодаря за подкрепата  Hug Hug Hug
velv
  food010  За апартамента ни помогна много нашата брокерка - занимава
се и с наеми,мога да ти пусна контакти на лични. Simple Smile

ще ти бъда много благодарна за контакта Simple Smile

Sashkova

Оня ден се разхождах покрай пазар борово и видях в една кооперация 4е дават под наем имаше телефон мисля 4е беше 2стаен и кооперацията е хубава, ако искате ще взема телефона да се обадите Simple Smile 

моля, ако не те затруднява прати ми телефона на лични Simple Smile

bobi6ana ние си чакаме апартамента да стане март-април догодина Simple Smile и сега сме на квартира, ама нашия човек искаше да се изнасяме или ако останем до март ни качва драстично наема Sad , което си е изнудване Sad - та за това търсим да се преместим. Най-вероятно ще ни излезе много солено преместването, а и ще плащаме толкова, колкото той иска, че и повече ,но на друг - не ми е приятно да ми "извиват ръцете" ... но ако нищо не намерим ... може и да се примирим ... аз със сигурност вече не искам да се изнасям за 1/2 година като знам какви са разправиите, ама ... мъжО не мога да го убедя Simple Smile - много е ядосан Simple Smile

# 145
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА.  bouquet
БЪРЗАМ ДА СПОДЕЛЯ ЕДНА ЩАСТЛИВА НОВИНА-ХОДИХМЕ С МОЯ МЪЖ НА ФМ.МОМАТА НИ ТЕЖИ 170ГР. И ВСИЧКО ЗА СЕГА СИ И  Е НАРЕД ЛЕКАРКАТА НИ  ЗАПИСА  И ДИСК.   stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl stork-girl

ДА ПОЧЕРПЯ ЗА ХУБАВИЯ ПОВОД.
А СЕГА СЕ ВРЪЩАМ ДА ВИ ЧЕТА .

# 146
Добро утро и от мен Heart Eyes,благодаря за кафенцето на Стар,а на Таниора и честитя момата newsm10 newsm10,другата седмица и аз сам на преглед прои доцент Балев(дано всичко е наред,че вече започвам да се притеснявам) newsm78 момичета много ви се радвам като ви чуя че сте на по 60,70 кг,аз забременях на 45 а сега съм 48(имам много малко сладко коремче) bowuu,Относно Фк,хубаво е да се пие и 5 месец,защото до тогава е и органообразуването на бебето Naughty
Пожелавам ви хубав и ползотворен ден мами 1stroller

# 147
  • До Балкана
Taniora, честита ти принцеса и все така всичко да е наред   bouquet.
Shomire, чудесни новини, нека все така да е и благодаря за почерпката!  Hug

# 148
Браво за добрите новини,shomire!!!
Ако знаеш как ми се дояде такава тортичкаааааааааа...........Сега ще наобиколя люлинските сладкарници Laughing

# 149
Здравейте мили момичета  Hug
Аз сега се връщам от фризьор и да ви се похваля доста се подстригах  #Crazy
Мъжо ми довечера ще бъде изненадан, ама аз и без това се чудех как да го изненадам, защото днес имаме годишнина - 5 години
лелееее кога мина тва време  Crazy
Другата седмица съм на лекар и дано този път да видим пола на бебето  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт