Отговори
# 120
kiki 82 здравей! Приятно ми е аз съм Лорета. Прочетох че си била в Теранова, има ли намаление там, че скоро не съм го посещавала?

# 121
Там по принцип си е по-евтинко за Мола,имаше много хубави дънки и блузи,ама с тая бременност няма как.На някои неща гледай внимателно за цената,и ако има етикет на самата дреха,че пише една цена на рафта отгоре,пък то се оказва по-скъпо,иначе специално намаление незнам дали има,и анцузи долнища има,аз нямах много време да поогледам че мъжо се нерви,ама така като видях беше добре заредено,хвана ми окото.Там има във Fox и Kenvelo също по-евтинки и хубави неща,поразходи се все ще си тръгнеш със нещо

# 122
така е права си винаги има човек какво да си купи. Само мъжлето ще ме гледа после на криво  Grinning

# 123
Още няколко месеца ще си купувам от сърце и душа за мен,после ще харча за беба,той и моя мъж е на мнение че има по-важни неща от разни обувки,дънки и т.н.,направо едвам го накарах да му купя нещо,все нищо не иска,но накрая се въудушеви и почна да разглежда с по-голямо желание

# 124
Благодаря ви за милите поздрави, момичета!  Hug
В следващите дни сигурно няма да съм много активна, защото започваме преселването в новата квартира. Ще ми липсвате! Hug Когато имам време и интернет, ще се включвам. Стискам палци на всички, които се нуждаят от подкрепа и късмет. Пожелавам ви само приятни емоции, добро здраве, слънчево настроение и радостни новини. Лека нощ и доскоро!

# 125
# 126
Добро утро!

# 127
  • Бургас
Добро утро !
Тъкмо си мислех че съм най-ранобудна,но Стар ме изпревари.Мерси за кафенцето Simple Smile

# 128
  • Плевен
Добро утро и от мен. Мерси за кафенцето. Тази сутрин съм отново 57.600 (забременях 50.500 някъде) - направо уникално нарастване. Коремът ми изведнъж стана огромен. За два дни буквално стана доста видим. Ама нали за сега е мъжле и за това така расте  Laughing При вас как стоят нещата?

# 129
taniora , честита ти мома  Grinning !

Всички, чийто поводи съм пропуснала, ще поздравя на куп  Hug, с това !

# 130
  • Бургас
Merijaan Последния път като се мерих бях 2,5 кг. плюс (но това беше преди 6-7 дена).
Но аз съм от по-едрите мамчета и моята докторка ми забрани да ям сладко и тестено,защото съм можела да вдигна кръвно или явно съм предразположена към такова нещо ..и аз незнам.Макар в момента да съм с ниско кръвно,май после се променяло.
Но да си призная,понякога се изкушавам и прегрешавам с нещо  ,което ми е забранено newsm03

# 131
  • Плевен
Оф, аз трябва да вървя на работа. Лек ден на всички и много хубави емоции.  Hug

# 132
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Ехоооооооо, здравейте сладки коремчета!!! Simple Smile
Тази сутрин аз си поспах Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Лек ден на работещите, а аз продългавам да си търся квартира Simple Smile
Star - muchas gracias  Wink

Последна редакция: чт, 10 сеп 2009, 08:42 от la vida loca

# 133
Добро утро!!!!!
И аз реших да се премеря и открих,че съм станала и аз +7кг!За последния месец и половина+3.Не ми се вярваше като видях кантара.Винаги съм си била пълна,но сега качването с тези темпове малко ме стряска,а и не ям много.Но какво да се прави-нито е време за диети,нито мисля сега да предприемам нищо ,ще си гледам тумбака и после ще си се радвам на бебока!Мерижан и моя корем расте главоломно-то всъщност килцата май само там отиват,щото другаде не се забелязват.
Стар,данке за кафенцето!
Хубав ден на всички!!! Hug

# 134
Лек ден на работещите, а аз продългавам да си турся квартира Simple Smile
Влизала ли си по сайтовете за имоти,има доста оферти в района,в който беше казала ,че търсиш.Аз снощи се бях поизнервила на мама и бех решила,че по- добре на квартира,отколкото при нея и разгледах -определено имаше доста оферти.Пускам ти двата,в които рових аз ,надявам се да са ти полезни!
http://imoti.net      http://imot.bg

Общи условия

Активация на акаунт