Отговори
# 105
Браво,Таниора!!!!!!!Айде честита ти 100% -ва мома!!!До края само такива хубави емоции!!!
Добре дошла на новата мама в отбора!!!
След като излязох от болница, в началото още,накарах братле да ми върже конче,защото ми казаха подробности разни-трябвало да се сложи след като кажеш ,че си бременна и от някой чиито и двама родители са живи.Не знам дали пази,ама от време на време съм доста суеверна,особено пък ако стане нещо неприятно.

# 106
Да ви призная и с първата бременност носих червен конец, ама това не ми помогна особено!

# 107
То "Каквото е писано на глава,на камък не ходи!",така че никога няма гаранции на 100%,но все пак...Абе живи и здрави да са ни дечицата пък дали с кончета или без ще си ги гледаме!

# 108
  • София
Таниора  Честита госпожица   stork-girl smile3525Hug  Много се радвам за теб !
Аз пак да помрънкам ве4е съм 20та седмица и от 2 месеца ве4е никой не ме е гледал на ехограф за да ми каже пола , срамота, каза няма смисъл пък да хукна да си плащам при др лекар ми се вижда мн трудоемко  Crossing Arms. Така оплаках се сега още веднъж 4естито   bouquet

# 109
  • София
Таниора, радвам се за теб и малката госпожица!

# 110
  • offshore & overseas
taniora, хайде, честита мома! Най-после и за теб букет от добро настроение! Hug

Кога ли и ний ще се похвалим? И с какво ли...

Червен конец не нося, вярвам, че Бог ми помага и ме закриля и не са ми нужни "талисмани". Понякога съм суеверна, но суеверията ми винаги са били по-скоро в моя вреда, отколкото в моя полза.

# 111
здравейте как сте момичета ние сме добре ще си имам момченце 100% сигурно каза доки  Grinningаз съм от варна и съм на 30 години термина ми е на 02.02.2010год

# 112
Супер за прегледа, Тани! Честита ти затвърдена принцеска!  Heart Eyes
tanta, честити сини гащи!
Роси, не се ядосвай, мила! Като ти кажат по-късно пола ще е и по-сигурно, че е достоверна информацията. Много лекари предпочитат да не казват отрано, така че споко  Hug И аз съм нетърпелива в това отношение, ама така си се успокоявам.

# 113
Добре дошла на Лори HugЧестито на всички разбрали пола на бебчетата си!
На нас сутринта ни протече бойлера,и направо бях в много гадно настроение,тъкмо се обадих на брат ми да посреща гости докато оправят бойлера(още е в гаранция)а то пък взеха че ни го смениха с нов,ипосле и през Мола минахме да купя на мъжо подарък за РД предварително,че не ме свърташе и на мен си купих яке от Теранова,много евтино и сега съм доволна вече! Hands Clap

# 114
  • София
Честито на taniora за момичката...  bouquet

Добре дошла на новата мама...   Hug

Фолиевата киселина я спрях преди три седмици, но пък започнах да пия Малфтофер за желязодефицина анемия и в него освен желязо има и фолиева киселина. Така, че продължавам да я приемам.

Червен конец не нося, но пък съм си закичила на ланеца синьо око... Wink

# 115
  • Варна
Аз се завърнах.

Доки каза че наистина са си били контракции както й казах и ми изписа мангерич 3Х1. Иначе с бебето всичко е наред, това е най важно. Другата седмица съм на ФМ дано и там всичко да е наред. А контракциите съм ги получила от натоварване, затова че нося малката, но няма начин иначе, сега ще се опитам по рядко да я нося но не мога да спра напълно.

# 116
siqna.muk ,пази се повечко!Дано не се повтарят тия контракции!
Добре дошли при нас на tanta и Lori 83 !
На  taniora честита госпожица официално!
И аз утре съм на преглед,да видим как сме!
Лека нощ,момичета!Пожелавам ви да си поспите и само хубави неща да сънувате!

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 21:47 от AMORE

# 117
Радвам се,че всичко е наред с бебчо!!!Внимавай с каката,то не че има кой знае колко да се внимава с дете на годинка и половина ,ама...

# 118
  • Плевен
Честито на разбралите пола, добре дошли на новите мами. При мен нищо ново, освен, че коремът ми за два дена стана двоен, направо не може да се сбърка вече - бременна съм си, не съм просто дебела  Laughing Айде лека вечер на всички. Ще погледам малко 1001 нощи във vbox-a, ще похапна сладолед и си лягам.

# 119
  • Burgas
Утре съм на Фм,да стискате палци всичко сбебо да е наред,пък може и пола да кажат.

Общи условия

Активация на акаунт