Отговори
# 90
Таласемия, предполагам минор, иначе нямаше да изглежда толкова добре Grinning.
ооооооооо Flutter Flutter Flutter шЪ сЪ изчервЪ

МисМол Wink и аз съм на мнението на Ника, пликче Peace пък ако искаш им подари нещо дребно свързано с бременността /примерно книга/.

# 91
  • offshore & overseas
И аз гласувам за мангиз + картичка с оригинално пожелание в засукан плик. Ако пък ви се струва, че не можете да дадете достатъчно пари, наистина -- важен е жестът, не толкова самият подарък. Но пък какво да кажем за отбиването на номер тогава? Laughing Ох, оплетох се като пате в кълчища. За жалост, аз съм се изчерпала тотално откъм оригинални пожелания...

# 92
Благодатя ви, мами Simple Smile И аз мислих за пликче, защото като се сетя, че гостите ще са 200 чиляка и си представям какво чудо от към подаръци ще е  #Crazy

# 93
Момичета звънях да си запиша час за фетална морфология при д-р Марков има час чаккк за 28-ми октомври а аз сега съм в 17 та +3 дена,чудя се какво да правя да не е късно Tired Cry
За 28.10 ти е късно наистина. Добре е да си я направиш в 18-22 г.с.
Звънни във Фемина. Аз си записах час там при Д-р Славкова, цената е 60 лв. без запис на диск, иначе за диска се доплаща още.

Записах си час за 09.10 при Доцент Снежина Томова Peace,при Марков го отказах Rolling Eyes

# 94
  • Бургас
missmall, и аз съм за парички в плик.  Peace Плюс една хубава картичка, примерно.

ПИПИТУ, и аз съм на ФМ при Томова, жз, на 05.10.

# 95
  • София
Кристинчето, и аз исках да имам момиченце повече от момченце, ама доктора такава обица ми постави на ухото, чее... още преди да се е родило първото ми дете, вече знам, че пола няма значение Simple Smile Стана така, че още на прегледа в края на трети месец, той изведнъж изтърси, че щяло да бъде момченце. Аз супер мнгоо се ядосах, че изобщо ми каза - не исках да знам до възможно най-късно, но дори и не предполагах, че в 11-12 г.с. може да отгатват вече пола и затова не го бях предупредила още да си мълчи. Както и да е, вече заживях с мисълта, че ще е момченце. Бях леко недоволна, ама какво да се прави, почнах да си представям, как с татко му ще се учат да ритат футбол и да сглобяват (и разглобяват най-вече  Grinning) разни джаджи и т.н. и т.н. Отиваме на следващия преглед, в края на четвърти месец и хоп - ново двайсе, сега пък щяло да бъде момиченце! Почувствах се много кофти, въпреки, че първоначално исках точно така да стане. Беше все едно някой ми е сменил детето, взел ми е момченцето ,с което бях свикнала и заобичала, и е оставил някакво непознато момиченце на негово място... та после докато свикна да си го представям като момиче...

И така, на два пъти ме разочароваха, но сега поне знам, че каквото и да се роди, ще се радвам и ще си го обичам.

Момичета, помагайте на такива лаици като мен, които нямат много приятелки с малки деца и не знаят елемнтарни неща - кажете ми, до каква възраст децата се возят в детска количка? След като проходят, количката не става ли излишна?

# 96
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
ПИПИТУ и аз съм при Томова на 9.10 в 13.30 Simple Smile Ти в колко часа си?
missmall както и другите мами и аз смятам, че парички в плик са най-добре Simple Smile

# 97
Ех аз съм в 15.40 ,за малко да се засечем Peace

# 98
Момичета звънях да си запиша час за фетална морфология при д-р Марков има час чаккк за 28-ми октомври а аз сега съм в 17 та +3 дена,чудя се какво да правя да не е късно Tired Cry
За 28.10 ти е късно наистина. Добре е да си я направиш в 18-22 г.с.
Звънни във Фемина. Аз си записах час там при Д-р Славкова, цената е 60 лв. без запис на диск, иначе за диска се доплаща още.
Някоя от мамите в по- старите теми беше писала ,че има час за Марков края на септември,който няма да използва.Погледни и се свържи с нея.Ако не във фемина ще те поемат без проблем с 1 седмица предварително обаждане(аз първата там я правих така).Успех!!! Peace

# 99
karlie колко време че ползваш количка зависи от начина ви на живот , а и от детето.Ако спи в количка може да си правиш големи разходки по цял ден, ама някои деца нещат. Също зависи и кога ще проходи детето, сина ми проходи на 10 месеца, но все още ползваме количка като излизаме надалеч. Започнах да го извеждам без количка за повече едва това лято, иначе най много до люлките или магазина ( пет мин пеша)  Мисля обаче като се роди бебето да я подарява на него пък за баткото един скейборд дето се закача отзад, все пак си е дете и се уморява.

# 100
  • София
Карли, относително е, но общо взето до към 2 годинки количката си трябва. За по-дълги разходки си е направо задължителна, иначе до кварталната градинка сме излизали без количка откъм 1,5 г. Зависи как реагира детето като се измори - аз категорично не съм склонна да го нося, той пък и не искаше - като се измореше и клякаше да си почине.  Laughing
Моето момче и до днес с удоволствие би се возил в количката, последно спа и се вози в нея през май, т.е. на 2г. и 6м. някъде.

# 101
  • offshore & overseas
Да бе, към годинката не искат и да чуят за "колата", а после не мож ги изкара от нея.

Аз в момента мойте бараки съм ги забарикадирала (то какво друго да ги правиш, бараките), но ако имах количка за чудо и приказ, щях все още да си извеждам Халюшата с нея и да улеснявам, или затруднявам, баща ми, който я извежда повечето пъти.

Ама каквото било, било. Мандалото хлопна. newsm65 С другото бебе ще му мислим, ако въобще сме способни на това.

И въобще, не разсъждавайте върху тези любопитности отсега (рискувате ошашавяване Crazy), то от грешки няма да се отървете, нито има начин да се подготвите за всичко. Някои неща се решават пътьом. Peace

П.П. Забравих да отбележа, че количката е удобна и за превозване на багажа, който неминуемо ни придружава, когато сме с детето (връхни дрехи, играчки и прочие параферналия). Много по-лесно е да бутнеш всичко в коша и/или в чанта, която да се закачи на дръжката/ите, отколкото да влачиш на рамо или на гръб. Naughty

Последна редакция: ср, 09 сеп 2009, 16:32 от Мяуче

# 102
Мимита  аз съм си сложила една от тези гривнички с възлите на лявата ръка - червена е и върши работа. Взех си я от Рилския манастир, но трябва да се носи 3 месеца и после се сваля. Мисля след това да си вържа червен конец, защото много ме "урочасват" и ме е страх да не стане нещо. Суеверна съм си, какво да правя! Wink

# 103
Идвам за отчет.  Grinning
Бях на 2-ра ФМ преди малко. Доц. Балев каза, че с бебчето всичко е наред, органите се развиват нормално. Според него дори терминът ми не е на 09.02, а на 03.02, явно овулацията ми е била по-рано. И си имаме 100-процентова госпожица!  stork-girl  Grinning
Видях беболинка как мига с очички, видях й краченцата, ръчичките, сърчицето и пъпната връв. Много беше мило... Сега не мога да спра да се усмихвам.  Simple Smile
Относно червения конец- нося го, откакто съм разбрала, че съм бременна. Не че съм толкова суеверна, ама... Даже една позната туркиня ми даде и от онези сини камъчета за здраве и късмет.

# 104
taniora много се радвам за госпожицата дано всичко да продължава да е ок!

Общи условия

Активация на акаунт