Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 924
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • Burgas, Bulgaria
къде сте моми4етаааа не издържаааам  newsm45 newsm45
Джи,Ками,Радос4е,Ах4етооо,Уиш,Рени,Иве ,Гале .................................................и вси4ки къдесте бееее  smile3513 smile3516 smile3515

# 361
  • Бургас
Какво ти има Миме  newsm78 (май само аз съм тук  Rolling Eyes)

# 362
  • Burgas, Bulgaria
 Mr. Green

# 363
Много е рано още... скоро ще се покажат една по една Wink

# 364
  • На морето!
Mими, какво стана, пиле? Това ПМС, бременни хормони или друго нещо е?
Добре дошли на новите бъдещи мами  Hug

# 365
  • Бургас
Кажи си на кака проблема, Миме! Тук съм, може и на лични! Ти оправи ли се, дето имаше проблеми със здравето? Praynig

# 366
Миме, все едно аз съм писала постът ти. Но при мен поне няма никаква видима причина, нищо не се е случило. Обаче ми идва да крещя, да плача, ужас някакъв. Аз затова и не пиша, защото се дразня от нищото.  Embarassed И не е ПМС.

Стоя си и си трайкам, за да не взема да обидя някого без да го искам.  Rolling Eyes

# 367
  • Burgas, Bulgaria
аХИ  smile3521 smile3521 smile3521
Абе Рени ти ......хм искаш да ти дам пример как се бременее с второ ,нали знаеш 4е пак сме заедно go:  ох тежък ПМС ама 15дни преди датата направо ми ........
Радос4ето -ми затъжих се бе  smile3525,то вие няма да драснете по някой ред ми аз трябва да викам тука  smile3515
И да се опла4а един банкомат ни глътна кредитната карта,та днес отивам да си я взема и какво мислите-не можело щото била блокирана,а тези карти не се зарблокирвали а направо преиздавали -та ще 4акам 5 дни да стане....

# 368
  • Бургас
Честити бебчета на Кери и Алекс! Да са ви живи и здрави!   bouquet

Menina, честит ви християнин! Да ви е жив и здрав! Прекрасни снимки, личи си, че сте изкарали страхотно.  Hug В кой храм беше кръщенето?

Sunny Sky, добре дошла. Hug

Последна редакция: чт, 24 сеп 2009, 21:34 от bissera

# 369
  • Бургас
 Thinking smile3506 Whistling wait аз свърших с лекциите - можете да почнете да плачете на рамото на кака. Обещавам че тези дето ви Идосват ще гииии ...  smile3508

# 370
  • Burgas, Bulgaria
ииииии де ходиш ма какооооо ,а добре дошла

# 371
.... Но при мен поне няма никаква видима причина, нищо не се е случило. Обаче ми идва да крещя, да плача, ужас някакъв. Аз затова и не пиша, защото се дразня от нищото.  Embarassed И не е ПМС.

Стоя си и си трайкам, за да не взема да обидя някого без да го искам.  Rolling Eyes

Явно е епидемия  Twisted Evil Иии Николай го отнесе горкия, ама ...   Crazy

# 372
  • Бургас
Де да `одя чадо, на лекции `одя Mr. Green ама изучих се вече, ей сегинка ще размахам сопата и тези дето ви ядосват ще ИдЪт шамари. И  без това съм яхнала метлата (бях на родителска среща=сеир среща)

Ивеееее, не си го изкарвай на горкичкото невинно детенце  Naughty

# 373
 Shocked Иве, на моя приятел ?  Shocked как можа  ooooh!

шушон, аз да намеря жертва за настроенията ми, пък и сама ще се справя  Twisted Evil  Joy

ох, сега се прибирам, бях насам-натам с две приятелки, поне се посмях.  hahaha

# 374
И аз съм в отбора на нервните  Mr. Green. Който го отнесъл...отнесъл! Утре ще видим как ще съм. Confused  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт