Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 35 252
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
аууууу, днес нещо е ден за нерви, а аз си мисля, че само на мен нещо ми има  ooooh!

Иде ми да крещя и аз ....... защо днешната младеж е такава.... или аз съм виновна
Пълно безхаберие, мързел, лентяйство, безотговорност, никакви интереси, разсеяност, и нямам думи. Само РС и ТВ.
Ще полудея - аз ли някъде сгреших .... а тази година му е толкова важна  Whistling  
Исках с приказки да се разберем, но явно няма да стане и сложих навсякъде пароли  Crossing Arms не знам дали това ще помогне.

# 376
  • По света и У нас
А аз си мислех, че само на мен и дребния около мен ни има нЕщо днес /т.е. вчера/, но като гледам май всички някакъв странен вИрУс ни е налегнал  Crazy
Взех, че се поуспокоих, въпреки че няма за кога  Rolling Eyes, то дошло почти утре /т.е. днес  Mr. Green/

Добре дошли на новите бъдещи майчета  Hug

Ками, Митко не е ли вече в пубертета  newsm78 или тепърва му предстои  newsm78 .... а това за РС и ТВ си мисля, че е масово ... гледам те от съвсем малки са на тази вълна, а какво да говорим за по-големите  ooooh! .... а забравих, при тях трябва да включим и заведенията  Sunglasses, и може би магазините  Wink

# 377
Само аз ли бях бяла и добра вчера Whistling
Детският кът в Зорница няма да е на мястото на фурната. Там няма нищо построено, така че няма как да го очакваме до два месеца. Според мен ще е в бившия Чорбаджи Димо...Най-добре да питам собственичката, щото предният път от малоумие пропуснах Embarassed

Ками, даже и теб са те хванали "лошите", а Ивето смотала Николай. Боже, боже, накъде отива тоя свят Mr. Green
Менина, благодаря за отговора. А храмът?  Wink

Да са честити рожбите на Кери и Алексче!

# 378
  • Бургас
Честити нови бебета на тези дето са пропуснати   bouquet

Ах - аз ще помагам само  Whistling

Камиии, мислех че съм сама в отбора. Ама май не съм. Питам аз баткото - добре де ти друго освен да играеш на компютъра и да гледаш телевизия знаеш ли да правиш?  #Bad Talk newsm29 hit Вилнея си аз така ама кой ли те слуша. И пароли и какво ли не пробвах ината става по-голям.  ooooh!

Люси, той техния пубертет се изразява в закачки по скайпа, като за начало.  Thinking

Кат, радвам се да видя и една добра добра душа  Hug

# 379
  Аз като ви казвам, че е епидемия ...  Laughing

Пък диването изобщо не го отнесе без повод не го мислете, но не се и трогна много де, даже ми се подсмихваше ехидно  Joy /к'во ли си вика "Тая откачи"/

Иии все забравям, честито на новите майчета   bouquet
 И добре дошли на новодошлите  welcome

# 380
И аз тук!
Кърмя неуморно и цедя уморно  Sick
Не ми се пише, защото като седя на стола ме боли г**а!
На който му липсвам да знае, че страдам за доброто на стафидката!
Айде със здраве, докато не минат шевовете и не си почувствам човешки пак седалището!

П.С. Някой май от бременните искаш подробности за раждането. Няма да изпадам тук в безумни разкази, ако иска може на лични...
Само да спомена, че благодарение на Галя   bouquet Hug се "сдобих" с най-отзивчивата и всеотдайна акушерка. И още нещо. Всичко слушано и прочетено от мен за д-р Душепеев се оказа мит и болничен фолклор!

# 381
добро.утро.  bouquet

ако.имате.възможност.-ледайте.предаването.от.10.по.БТВ....ще.отразят.за.поxода

,който организираме на 26.09от 11 4аса   вижте темата моля   
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=427852.0

# 382
  • тъгата в мен

Кой се минАл-минАл Joy
Кукли,трябват ми двама души да качат пералня и хладилник по етажите.Някави предложения към къде да се обърна?????

# 383

Кой се минАл-минАл Joy
Кукли,трябват ми двама души да качат пералня и хладилник по етажите.Някави предложения към къде да се обърна?????

pla6ta6.li? Mr. Green
обърни.се.към..деси.от.защитеното Peaceмом4енцата.там.са.безработни.в.момента.(прецака.ми.се.клавиатурата.) #2gunfire

# 384
  • Бургас

Кукли,трябват ми двама души да качат пералня и хладилник по етажите.Някави предложения към къде да се обърна?????[/color]
Взимаш 2ма мангали от Борисовата градина, като преди това им казваш какво искаш и на кой етаж да ти качат и най-важното колко пари ще им дадеш да си знаят от самото начало!
Тъй процедирах аз с нашия паркет. Взехме 2ма, казах им, че им давам по 20 лв. да качат 130 пакета с паркет до 3ти етаж и щяха да се избият кой да дойде!  Peace

# 385
  • тъгата в мен
Благодаря!Естествено,че ще платя,брееееее!То само заради очите ми...
Предпочитам,разбира се момчетата от Защитеното жилище. Peace

# 386
  • Burgas
Уиш исках да ти пиша на лични,но кутията ти е пълна.
На мен пък вчера цял ден ми се плачеше,без причина,но при мен поне е заради хормоните,днес съм по добре.
Извинете за въпроса,но какво в това Защитено жилише,стана ми интересно

# 387
  • Бургас
Добър ден и от мен!  bouquet
Детски център ли, кът ли на мястото на фурна "Милена", много не ми се вярва. Кой ще тръгне да инвестира за такова нещо? newsm78
Вече изчистиха, по-скоро изринаха едрите боклуци и застлаха пътеката с изпотрошени стъкла. Сутринта кучето ми се изживяваше като балерина-чуди се къде да стъпи, милия. Явно ще си сменим маршрута, пък и те сега ще заградят и ще сложат табела кой и какво ще строи, та ще разберем.
Не знам дали Защитеното жилище е същата организация,която пускаше листовки в пощенските ни кутии наскоро-Сдружение на бивши зависими, които безплатно предлагат услугите си при пренасяне и изхвърляне на багаж.
Съжалявам,че не я запазих.

# 388
  • Бургас
И аз съм с добрите напоследък  Simple Smile Като се развали времето да му мисля
Миме,я се усмихни ,кажи как върви работата ,нали започна някъде ?

По повод детските Рд вчера открих един нов клуб в Лазур от месец и половина е ,не е бебешки и там правят детски Рд + анимация и храна и хубавата новина е ,че е е без родители.  

Уиш ,нали знаеш и аз чакам подоробности като имаш време  Peace

# 389
  • Бургас
Здравейте и от мен   bouquet
Как сте момичета,дано да няма изнервени днес  Hug

Общи условия

Активация на акаунт