Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 35 039
  • 736
  •   2
Отговори
# 225
Ама според мен не помага или секса ми не е бил достатъчно як, или тялото ми е привикнало и не се впечатли толкова.  Whistling
Joy  Joy  Joy

Май и аз имах същия проблем.

# 226
Честит имен ден на всички които днес празнуват

# 227
  • Бургас
Охооо стари новини пък аз не знам - бебета имаме. Честито на Горгона и на малкия Борис. Да расте здраво и палаво дете   bouquet
Струва ми се че някой е заел позиция за нисък старт в сектора майчинство  Wink Някой май ще става млада баба.  Sunglasses И аз така заспивах права преди около 3 години  Whistling

Уф минах се, бързах бързах и се оказа че съм на лекции от 9 часа, ама що да погледна графика. То да взема да пия кафе сега ли, що ли   Joy

Опс, честит именн ден на който има тези прекрасни имена.

Уиши - как си, ще раждаме ли днес или ще го оставим за по-късно?

# 228
  • На морето!
Честит имен ден на всички празнуващи!
 Много красиви имена са и 4те, не познавам историята на 3ти мъченици и майка им, но имената са заредени наистина с много красива енергия.

# 229

Уиши - как си, ще раждаме ли днес или ще го оставим за по-късно?

Ами на, чудя се направо, дали ми се занимава?! Mr. Green

Айде честито на именичките!  bouquet
Аз се сещам за Софчето на maimp, не знам никът на Вери, доколко отговаря на действителното и име, но пък ника и може да има имен ден ... newsm78 защо не! Wink

anjeelina, ние и китките тук реално си ги подаряваме! ... Ако се наложи!  Mr. Green
Заядлива бременна злобарка съм аз! Mr. Green

# 230
  • Бургас
Честит празник на именниците !Да са живи и здрави всички с тези наистина хубави имена !   bouquet

Верче ,Наде  Heart Eyes

Уиш ,хайде ,че чакам  и аз  Wink 

Добре ,че пропусна 15

# 231
  • Burgas, Bulgaria
днес,днес ще е .Както Гамишев казал на етървата зъб и раждана нощем запо4ват......

# 232
  • Бургас
Честито и от мен на празнуващите   bouquet
Уиш тея дни ще да е  Heart Eyes

# 233
  • Бургас
Честито на всички, които имат празник заради имената си!  bouquet
Нат, според мен терминът по ехограф е според едрината на плода. Моят ми го даваше 25 юли, реалния по изчисления беше 10.08, а то реши да си излезе само на 21.08 чак. Беше ми писнало да ме питат ама хайде, ама няма ли вече бебе, ама какво става с теб?!? И като излезе 4.050 кг. лекарят каза че затова давало ранен термин, а детето не беше изобщо преносено. Явно не му се излиза още на твоя човек, инат ще да е, като майка си!  Mr. Green

# 234
не знам никът на Вери, доколко отговаря на действителното и име, но пък ника и може да има имен ден ... newsm78 защо не! Wink
Laughing
Вера съм аз. Някои казват, че съм нямала имен ден днес, защото не съм Вяра. Пък аз много си харесвам точно така името, с "е".  Вера-Вери, скучно.  Laughing Мейлът ми е verri77,  та от там. Simple Smile

Да поздравя и аз празнуващите! Само здраве им желая, то е най-важното!
И благодаря за поздравите и пожеланията. Simple Smile

# 235
ЧЕСТИТО и от мен на всички празнуващи днес  Hug
Много здраве, щастие и късмет им желая и много много усмивки   bouquet

Излизам да се понасладя на слънчицето
Уиш, може и през вас да мина, да те нагледам

# 236
  • Burgas
Честито на именниците,живи и здрави.
Момичета не мога да се сетя в коя тема беше коментирано за лаборатории Лина,в някоя от Бургаските беше,че резултатите не им били много верни newsm78
Моя мъж сутринта личната го пратила профилактично да изледва холестерол и кръвна захар и той отишъл в Лина и сега излиза Холестерол-9,61 Shockedвсичко друго в норма,направо щях да падна,да не би да има някаква грешка.

# 237
Да, Лина не са много читави. Аз последно ходих в Окръжна, на 2-я етаж.

# 238
  • Burgas
Да, Лина не са много читави. Аз последно ходих в Окръжна, на 2-я етаж.
В новия корпус ли,защото в стария,лабораторията е най долу в приземния.

# 239
В стария корпус. На 2-я етаж като се казчваш по стълбите, едно гише в дясно. Може би там само се взимат и дават изследванията. Пък лабораторията да си е долу. Може и да бъркам. Забравям вече като не съм там.

Общи условия

Активация на акаунт