Тръгва си и това БУРГАСко лято, небето вече е в сълзи облято .... 89

• 34 926
  • 736
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас/Пз
Ще има ли срещичка днес? Аз съм от редовно четящити, но имам много голямо желание да ви видя  и "на живо"

Днес оставих мъника при баба му в Пазарджик. За първи път го отделям от мене от както е роден и се чувствам малко странно! Странно, но в положителния смисъл, защото явно вече и двамата имахме нужда да дишаме един без друг. Майка ми каза , че само като се е събудил е обикалял стаите да ме търси и повече не е! Дано да е добре детенцето, че да постои поне 10 дни и да смени малко бургаския въздух!

# 631
Отново да попитам за инфо при вас - на 20 октомври е световен ден за борба с остеопорозата. Имам някакви спомени, че правеха безплатни профилактични прегледи, но кога и дали точно на тази дата - не си спомням. Някой има ли информация по този въпрос?

А относно уличното осветление - и аз знам, че трябва да се свържа с общината, но търсих в сайта им и не можах да се ориентирам към кого точно да се обърна - отдел, човек?

# 632
Ще има ли срещичка днес? Аз съм от редовно четящити, но имам много голямо желание да ви видя  и "на живо"

Не, много ни е намален съставът. Ако искате може да се пробваме за следващия уикенд?

# 633
  • Бургас/Пз
Ще следя,ако има някаква организация тогава за другата седмица. Така ми се излиза и забавлява, все пак не всеки ден ми се случва да го няма бебока!  Mr. Green Mr. Green

# 634
Не, много ни е намален съставът. Ако искате може да се пробваме за следващия уикенд?

И на мен ми се иска да се запознаем, познавам лично само 2 съфорумки (maimp- къде изчезна пък тя? и да ама не). Катка, теб съм те виждала в гръб. Mr. Green
Другата седмица може пък и аз да се включа, ако имам късмет.

# 635
   Добро утро от мен.Завърнахме се след пътуването до София.Мина повече от добре.Значи правилния вариант е като се нахранят наобед,тогава да пътуваме.Така спят в колата поне 3 часа.
   По-важното е,че новините от прегледа са добри.Спряха ни всички лекарства.Ема е добре на този етап след операцията.Викат ни чак другия октомври.
  На разположение съм за срещичка..

# 636
  • Burgas, Bulgaria
браво на детето  Hug

# 637
  • Бургас/Пз
Мая , много се радвам че Ема е добре!

# 638
Много се радвам за Мая ние във вторник имаме час при д-р Влековски

# 639
  • Бургас/Пз
Яяяяяя, още никой не е влизал, дано всички да сте добре!

# 640
  • Бургас
Как сте момичета  Hug
Днес времето е перфектно,сигурно всички майчета са навън с децата  1stroller
Мая радвам се че ни носиш добри новини   bouquet

# 641
Къде точно ще е този детски кът в зорница
 по не подтвърдена информация  май ще е на мястото на фурна Милена

т.е. ще го бъде /или няма да го бъде/ някъде в далечното бъдеще, защото фурната е една поляна нашарена със строителни отпадъци.

Аз подозирам, че ще е в новата сграда под детската градина  Rolling Eyes
   в момента разчистват терена    така че ще го да  очакваме скоро

детски кът Тити Таис ще е в кооперацията срещу училището ще отвори към края на месеца

# 642
   Да, там ще е, в новата сграда под Детската градина в Зорница. Ще е около 300 кв.м с батути и други екстри. Собственичката каза, че ще отвори до края на ноември, надява се и по-рано. Аз вече дадох заявка за края на декември  Mr. Green

# 643
Kакви бяха тея зари пак? Дребното тамън заспа... Голямо думкане. ooooh! Да ги пускат по-рано!

# 644
  • Бургас
Kакви бяха тея зари пак? Дребното тамън заспа... Голямо думкане. ooooh! Да ги пускат по-рано!
и аз туй се питах тъкмо?!
Ама си мислех, че пак е някой дивен Сарафовски селяк.  Close

Общи условия

Активация на акаунт