ЮЛСКИ БЕБЧЕТА - тема 8

• 22 441
  • 721
  •   1
Отговори
# 645
  • Canada
Маймунче, страхотен подпис си си сложила. Wink Много е сладка бебка. Hug
А пък аз направих голяма простотия сутринта. Малчо се събуди с рев и пръцкане към 7 сутринта.Аз реших че има пак болки в стомахчето, дадох му капки и борина и почнах да го люлея, за да го приспя и да си открадна още 1 час сън. Нотой се къса да реве, аз се изнервих и го метнах в шезлонга да се нареве и в един момент осъзнавам, че е време за храна. Незнам защо бях решила че трябва да се храни към 8 часа...Горкото - държа го гладен, че и му се сърдя че реве... Embarassed Tired

# 646
  • Кърджали
Добро утро!
От снощи Кати е нещо супер кисела. Не стига, че едвам заспа снощи, то не беше рев не  беше мрънкане, никога не  правила така преди да заспи вечерта, ами и тази сутрин се събуди пак с мрънкане. Нахраних я, уж добре всичко, даже се унесе, и след пет минути мрън та мрън... Взех я, да видя още ли е гладна, не суче само си стои на гърдата....  Постоя малко и я сложих да спи... Тц, след пет минути пак рев. Повторихме упражнението и.. хайде пак същото. Сега я взех в хола, и тук се опитва да мрънка... Да я пита човек защо така мрънка, ама как да му отговори... И таткото за мой ужас пак е на работа, иначе щях да му я връча и да се наспя... Ама няма...
Сега съм решила да я изчакам да поогладнее наистина и тогава да и дам да суче, да видим после пак ли ще е такава...
Оф, оплаках се рано сутрин, ама не помня кога ми е мрънкала така тази мъничка.

# 647
Здравейте и от нас - да се отчетем днес  Grinning
Голям сън голямо нещо това нашето Кати . Снощи я накърмих в 23,00 и спа непробудно до 10.00. Нахраних я и пак заспа още на цицата ми.
Свекито взе Петя за почивните дни и сега се чудя какво да правя  Laughing
Какви са тези нощни писания пак - дано скоро всички бебчета спират тези хранения по никое време,че и вие да се наспивате.
Сега  вземам мъжо иотиваме на кафе без да има след някой да тичаме постоянно и да се оглеждаме дали няма да падне от някоя люлка или пързалка  Laughing

# 648
Sandra, абсолютно същата работа, нямаше такъв рев, кисел, мрънкащ, изпъна ни нервите до краен предел. Накрая от умора ми заспа в ръцете и го метнах на спалнята. Днес прави подобни изпълнения, да видим дали ще е толкова тежко..  Tired
Явно има нещо във времето... и моето дете не е такова попринцип  Peace

Момичета това недоспиване ме разбива от всякъде. Няма пауза от 5часа, максимум и то сигурно се е случвало 2-3 пъти - 4 часа.
Буди си се като будилник на 3 часа, хапва по 8 пъти на ден, направо изнемогвам. И аз като дейзи съм си супер неадекватна през нощта. А ппосле колко ми е лек деня, да не описвам  ooooh! Оплаках се, моля се по-бързо да се отказва от нощтното хранене и да успея поне от 12-1 до 5-6ч да поспя  Praynig Praynig

Сиси, лиспваше на всички, не ни оставяй така Simple Smile И задължително на среща като се приберете с Влади и Юлиана в София  Hug

Стеф, браво за кърменето, ти накрая ще вземеш да махнеш АМ  Praynig

карелия, спокойно и аз имам такива изцепки. А съм имала и обратната - твърдо решена, че трябва да яде 1 час по-рано и бутам ли бутам шишето, а той гледа  #Crazy

По въпросите :

1.Масаж правя след баня, ако е много нервен претупвам нещата, като повечето от вас в такива ситуации  Joy
2. Не винаги нося чанта, но когато е с мен - имам няколко пелени, памперси, кремче за дупе, мокри кърпички, допълнителна [дрешка, вода и АМ . Май това е  newsm78
3.Най-много му харесва играчката над леглото, гледа я и се забавлява. Обича светлините, има ли светната лампа у нас - там са му очите. По този повод мислих да купувам от тези лампи за детските легълча, които прожектират фигурки на тавана. Може да му е интересно. Иначе по цял ден го занимавам с нещо, най-новото ни занимание - чета му приказки и му показвам картинките в книжката. Умира от смях като види животинките и човечетата в книжката. Търпеливо му обяснявам и показвам кое какво е, как е облечено, какво прави, а той много "разбиращо" се смее  Joy  Joy

# 649
Айде и ние се разписахме в албума с 2 снимки Simple Smile
Да ви разкажа,снощи къпем малката и тя се размазва от кеф в коритото и по едно време тръцна и се изака вътре,няма да описвам гледката  Crazy но тя най-доволно си се усмихваше,после айде смяна на водата пак на ново къпане и така Simple Smile
Аз също се забелязвам,че си хапвам доста добре,даже по добре откакто бях бременна,но интересно не качвам изобщо,дори съм с 2кг по малко откакто забременях-52  Thinking
Сиси ,добре дошла  Hug
Мамо Диди ако знаеш само как благородно ти завиждам за съня на Катето  Simple Smile
Драга мъжа ти верно е уникален  Party
Айде да изчезвам че малката се напъва и работата върви на рев  Hug

# 650
З.Иванова, да е жив и здрав мъжа ми,че и двете приличант по съня на него  Joy

Аз да ви питам - знам,че много пъти сте го обсъждали но не ми се връща назад да търся.Събудих се с кашлица - какво мога да взема по навреме да я спра - нещо за кашлица и гърло.

# 651
Мамо Диди мисля че някой тук беше много доволен от прополки.Аз лично не съм ги пробвала,тъй като откакто съм с мъжа ми(5 години) не съм се разболявала.Иначе постоянно си носех Оспамокса в чантата  Crazy 
Нашето Кати в момента е наакана до ушите,но така сладко си спи и не искам да я разбутвам,ще я чакам да се сабуди сама!

# 652
Ейййй този мъж как само ти действа  Laughing
Какво е това прополки - така се казва лекарството ли?
Така исках и аз да кръстя нашето Кати Катерина но таткото "неееееее майка ми се казва Катя "  #2gunfire

# 653
  • Canada
Прополките са за гърло, не за кашлица. И аз съм доволна от тях, но по доволна съм от обикновените бонбони за смучене Goolia ектра стронг. А за кашлица най-добре обикновените детски сиропи - Мукоплант, Тусавит.
Ние утре правим кръщене на двамата бебчовци. А днес  правим 5 год. от сватбата с мъжа ми. Имате виртуална почерпка от мен, но незнам как да я пусна... Embarassed

# 654
Карелийка,честит празник - много да се обичате  Hug
То мен гърлото не ме боли ама кашлица имам - значи сиропче.

Момичета,дайте ми някакво предложение моля ви  Praynig Натискат ме едни приятели от един месец да купуват подарък на Катето и незнаят какво.Лошото е,че и аз не се сещам.Не искам сумата им да надвишава 50лв.Имаме си паяк,люлка,активна гимнастика ,кенгуру,шезлонг,бебепорт,играчка на кошарата.Това са нещата,за които ме питаха те. - сещате ли се нещо друго,което е хубаво да имаме. newsm78

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 11:41 от Мама Диди

# 655
  • Кърджали
Временно Катерина заспа. Почистих и нослето, нахрани се и заспа... Да не се окаже само, че проблема тази сутрин е бил в нослето, че ритуално ще се самонакажа ,че не съм се усетила.
Но като я знам, че през ден я спи по има няма половин час, как да си легна и аз....
Мама Диди, май с теб много много не може да се оплакваме за сън. Кати почти винаги спи от 8 до към 5-6 сутринта. Даже вчера си мислих, малко егоистично, дали да не и изместя банята с час поне по - късно, та да си ляга по - късно и да става по - късно сутринта.
А пък мъжа ми са го бъзикали от семейството му , че кръстил малката на себе си. Той -Красимир, малката Катерина... Не че имат кой знае колко общо.....
Хайде, докато напиша този пост и малката се ококори.... Все едно ще и стане нещо ако поспи през деня бре.... Поне не мрънка и си върна усмивката.... Нещо си говори сама на себе си, разказва си приказки явно...
karelia79  честита годишнина. Много щастие и топлина в семейния живот...

# 656
Айде и аз днес съм малко досада,но като стана дума за имената...Решихме да кръстим малката на свекито,че тя 5 внука има и нито един на нея не е кръстен,та тя се казва Тянка.Мислих аз мислих но не харесах име с Т,и бях в 9 мес когато свекито сподели че е кръстена на баба си Екатерина,викали и Тинка и така нея я кръстили Тянка  Crazy луда работа...И на мен ми дойде добре дошло-викам и то Екатерина е пак на теб нъли и тя даааа и така!
Сподер мен Тянка и Екатерина нямат нищо общо,но така вълка сит и агнето цяло Simple Smile
Изчезвам че днес се улях  Hug

# 657
  • София
Здравейте и от нас с Катрин!
Ние днес сме си самички, таткото отиде на работа и ще се върне късно. Много ми е криво защото гледам времето хубаво можеше да се шътнем на някъде. Нищо не съм готвила, а и вече незнам какво да сготвя. Как ви се оплаквам, ама казвам мислите си на глас.
Мамо Диди имате ли си гърне, термометър (от тези електронните за челото изглеждат много удобни), светеща музикална играчка (гледах едни пеперудки (една пеперудка) която се закача отстрани на леглото пее и свети много е готина-38 лв.), бейбифон, друго сега не се сещам.
При нас в квартала има някаква сватба едни тъпани, гадулки, кларнети, не е за разправяне, клаксони и бомбички. Малката точно се беше унесла и познайте иде ми да fight.
Мале някой взе да пробива дупки в блока шума е оглушителен, на къде да се спасявам като нещо се смрачи май ще завали smile3515 smile3511.

Последна редакция: сб, 19 сеп 2009, 12:42 от cveten prashec

# 658
  party023 newsm38 baloni
Искам да почерпя днес ставаме на три месеца newsm44
Честито и на А4,Тани,evaagaina ,да са ви живи и зрави малките съкровища!
Масаж правя сутрин,а след баня се мажем със олио. Знае ,че след баня следва ядене и едвам изтрайва да я намажа.
В чантата имам повивалник,м.кърпи,памперси,дрешки,АМ.
Разхождаме се из апартамента,гледаме въртележката ,слагам я на активната гимнастика,пееме си и пак отначало.
Стеф,браво за кърменето.
Мамо Диди,вземи си нещо хомеопатично.
Карелия,честит празник  bouquet

# 659
  • Кърджали
Пк аз.... Днес ще съм тук май през две минути, ама докато чакам таткото да се прибере и да успокои дребното най - накрая.... После май и на село ще забегнем. Засега май и намерих цаката - в столчето за кола и слуша детски песники. Определено хареса най - много " Чело коте книжки" и сега слушаме нея. Ха познайте мама довечера какво ще сънува ако послуша още малко тази песничка... Joy
Тук от сутринта вали или поне се опитва да вали..Иначе отдавна да бях изкарала дребната навън, че да има мир..Но дъждобран за количката..уж купих един детоми го казаха че е универсален, ама така и не можахме да го сложим на количката и защо ли си мисля че е само за количките на Бертони
И честито на всички бебчета, които днес имат месечинка.

Общи условия

Активация на акаунт