МАРТенчето вече е мъничко човече! (16)

• 9 132
  • 290
  •   1
Отговори
# 75
Мерси! Сега отивам да чета...  Hug

# 76
Здравейте и от мен момичета.

И аз като hiki_miki от 28.08 не съмси виждала бебчето но имам малка надежда че това ще стане сега в петък че семейството ще ходим на едни провилактични прегледи (от фирмата на скъпия направиха преди 3 месеца дравни застраховки) и за жените има и гинеколод и се надявам и да имат видеозон.

Относно това да ли ще е момиче или момче незнам може би искам момче че поне имам опит ама и момченце е добре.
Аз за сега му викам бебчо. Но по принцип с името мисля да постъпим като предишния път и мисля че пак името е универсално. Ако е момиче АЛЕКСАНДРИА на древно египетския град. Ако е момче Александър - Велики (това второто няма да го включвам естествено Joy Joy
А И ТЕЗИ ИМЕНА НЯМА ДА СА НИКОЙ ОТ РОДАТА. Grinning Grinning Grinning

Относно Фолиевата кисилина знам че е хубаво да се пие колкото се може по дълго.
За допълнителни витамини мисля чак зимата Януари и то ако доктора прецени че е необходимо най-много от време на време от сокчетата на HIPP.
Чувала съм доста отзиви от Матерната че много се наддава на килограми и то изкуствено а при мен не е желателно да наддавам.

А само да добавя че днес бях и на зъболекар и той ми препоръча след 20 седмица да почна и флуор за зъбите защото хем да предпазя моите хем да подпомогна и тези на бебчо защото сега се оформят зародишите и на млечните зъби и на постоянните.
Само че следващия път ще то питам точно каква марка да взема.

ДОБРЕ ДОШЛИ НА НОВИТЕ МАМЧЕТА. ЛЕКО И ВЕСЕЛО БРЕМЕНЕЕНЕ.
За тези които са от софия искам да ви информирам че организираме среща за края на септември или началото на октомври. ПОГЛЕДНЕТЕ ЛИНКА В ЗАГЛАВНАТА СТРАНИЦА.

# 77
Много хубави имена сте измислили.Ето и моите Ивона или Ванеса за момиче и Иво за момче.
Но стискаме палци за момиче. newsm10

# 78
Мамчета аз току що съобщих на шефа. Той го прие добре бих казала  Wink Честити ми и каза, че го е очаквал след сватбата. Каза че имаме още много работа и се надява да съм добре за да бачкам е тва е. Пък ще видим. Взе да мрънка пак от страх да не му поискам по-високи осигуровки нещо ама се успокои че не го направих . Абе вече знае и това е положението   bouquet

# 79
  • Враца
Боже вие с такива шефове с късметлийки,моят като муказах веднага ми прекрати договора за да не плаща никакви осигуровки ,а не по високи.Ама така или иначе аз не мога да работя,че имаше много тежко за вдигане,но поне можеше да ме остави на работа пък аз да му давам парите за осигуровките.Абе с две думи тук във Враца всичко върви назад не напред,ние тук сме още в 19-ти век newsm61 newsm61 newsm61

# 80
Здравейте,
започвам по ред на номерата  Laughing
За имената - измислили сме ги, но понеже съм хипер суеверна не искам да ги казвам.Даже преди време бях споделила с вас какво е женското име, което сме измислили с мъжа ми преди сто години сигурно и сега съжалявам.Казах го защото бях убедена,че няма да е момиче, но сега имам някакви съмнения заради една сол, която ми метнаха на главата и ме хвърлиха в оркестъра   Joy

Покупките също - казвала съм вече, че няма да купя абсолютно нищо.Живот и здраве ще изпитвам удоволствие да пазарувам за бебебто когато си го гушна живо и здраво на този свят.Първите дни ще изкарам с това, което са купили бабите и приятелките.Нищо няма да ми стане.Иначе естествено съм харесала много неща, въпреки че аз избягвам и да разглеждам.Но като цяло съм привърженик на марката "Чико" и смятам да наблегна на нея.Особено за количката.Много ми харесват количките "Чико".Идват ми някак изчистени и интелигенти, без мечоци, пингвини, зайци и тем подобни истории.

Може да ви звуча налудничаво, но съм прекалено суеверна.Вчера с триста зора ме накараха да отида и да си взема някакви дрехи за бременни.Да не кажа, че майка ми почти на сила ме натика в магазина  Joy Толкова са ми станали малки дрехите, но аз упорито повтарях, че не искам да предизвиквам съдбата с тия дрехи с кореми  Joy Както и да е...след ожесточена борба между мен и майка ми похарчих 200 лв. за парцали  Joy

Иначе аз не се чувствам добре и това е  Tired Чувствам се отпаднала и изморена.От време на време още ми се гади и постоянно нещо ме опъва и дърпа из корема....

...айде приключвам, че цял ферман изписах....

# 81
  • Враца
Включително и здравеопазването.Масово врачанки раждат в София.

# 82
Лелеле аз откачам като чуя за такова нещо. И откъде на къде трябва да се притесняваш да съобщиш на шефа си ,че си бременна подяволите..., та какво по-нормално и хубаво нещо за едно младо семейство...и не чак толкова младо.   #Cussing out

Направо нямам думи и като се почнат едни цигании с тия осигуровки...абе такава ни е държавата..това само в България може да се случи  #2gunfire

# 83
Боже вие с такива шефове с късметлийки,моят като муказах веднага ми прекрати договора за да не плаща никакви осигуровки ,а не по високи.Ама така или иначе аз не мога да работя,че имаше много тежко за вдигане,но поне можеше да ме остави на работа пък аз да му давам парите за осигуровките.Абе с две думи тук във Враца всичко върви назад не напред,ние тук сме още в 19-ти век newsm61 newsm61 newsm61
Веси няма право да ти прекрати договора защитена си от закона мен ако питаш уведоми инспекцията по труда, моя приятелка го направи и те реагираха много адекватно.

# 84
Веси няма право да ти прекрати договора защитена си от закона мен ако питаш уведоми инспекцията по труда, моя приятелка го направи и те реагираха много адекватно.

Потвърждавам с двете ръце и с двата крака че няма право да ти прекрати договора докато си бременна или по майчинство

# 85
Веси, Tasty0703  и Цветослава са прави!!! Заставам зад тях - търси си правата, мила!!!

Стискам палци!!!

# 86
  • Враца
Лошото милички е че аз бях с 6 месеца изпитателен срок и той се възползва точно от това Rage

# 87
Лошото милички е че аз бях с 6 месеца изпитателен срок и той се възползва точно от това Rage

еееее да, при тези обстоятелства има право. Само ако си по чл.67 от КТ - тоест на безсрочен тр.договор няма право

# 88
а вие наистина сте много бързи Hug
Тинк, иманата са страхотни, честно казано Дара много ми харесва и на мен Hug
Карамел` още един суеверен  Grinning и аз съм такава, нищо няма да купувам  сега, по към края вероятно, виж за дрехите обаче просто се наложи  Hug

# 89
  • Враца
Не не бях на безсрочен ,той никого не назначава на такъв.Всички сме на срочен и с изпитателен срок.Първо те държи на работа без договор 4-5 месеца и после докато те назначи мине сума ти време.

Общи условия

Активация на акаунт