Есенни придобивки - 14

• 71 632
  • 708
  •   1
Отговори
# 105
  • Варна
kloie, ботите са супер. Аз си купих същите само че черни и имат една панделка отстрани на мястото на катарамата.

# 106
  • Бургас
kloie, ботите са супер. Аз си купих същите само че черни и имат една панделка отстрани на мястото на катарамата.

Grinning То и тук имаше различни модели,но повечето бяха още по-високи пък аз свалям количка и шиши  от 4-ия етаж пеш и си търся нещо хем ефектно хем удобно. Grinning

Bubuto снимай да видя и твоите. Peace

# 107
Tia, нямаш спиране с тези красоти Crazy
Амели, златни ръце имаш и аз да кажа Hug
Ето от мен сивички обувки/велури и кожа/.С ток 12 см са обаче Shocked Simple Smile
http://www.foto.bg/data/6575/medium/Picture_003123.jpg
Сива чанта:
http://www.foto.bg/data/6575/medium/Picture_00685.jpg
Сив колан:
http://www.foto.bg/data/6575/medium/Picture_01177.jpg
Сивомания нещо ме е обзела Laughing

# 108
Джени, казвай бързо от къде са обувките Simple SmileКак ми трябва да порастна с 12 см Laughing

# 109
  • Бургас
*Jeny* страхотни покупки.  Grinning И аз сега съм в търсене на аксесоарите за тези мои лилави боти. Grinning

# 110
  • Бургас/Пз
Клое, я кажи за тези ботички, много ли мирише кожата на кожа, че днес влязох в магазина и ме удари една много силна миризма като на прясна кожа. Дали като се поносят и се измирисват?

# 111
  • Марс
Amelly , и аз реших да ти подосаждам, но няма как запълнила си си лимита за съобщения Mr. Green Да питам тук направо, аз съм повече изкушена за чанта, как става номера, трябва ли пак повечко да се съберем или примерно става само един човек.

Благодарско предварително Hug

# 112
Много мераклийки за ръкавици и затова ми се напълни набързо кутията,сега чистя. Ще ти пиша.

# 113
Ето още нещо малко от мен, за да не ме забравите  Wink

Чехлички
Панталон от много мека и топла материя
Шапка
Късо пуловерче тип ръкавки
Тениска- измачкана е, но беше на път за пералнята  Whistling
Дрънкулка
Пръстен
Халат
Пантофки за халата

Дженичка, обувките са трепач, мацо  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes От къде се обзаведе с тях? А пръчка за подпиране за баланс продават ли, че да не се метнеш напред с това коремче сега  Wink  Hug Hug Hug Колана също е много хубав. А за цвета думи нямам  Heart Eyes

Тиа, ти нямаш сърце, момиче  Naughty  Heart Eyes

Честито и на всички други кокони- страхотни неща сте си взели  Heart Eyes

# 114
Дами, веднага казвам откъде са обувките-Shoe Aquarium . Hug
Милейди, аз обувките си ги пазя за след  2 седмици , мило. Сега със шкембето ще съм много хубава гледка hahaha Халата и пантофките са толкова сладурски,страхотен цвят Hug

# 115
  • Belgium

Тениска- измачкана е, но беше на път за пералнята  Whistling

Милейди всички неща са чудни, но тази тениска ме грабна най-много  Heart Eyes

Откъде е?  Hug

Момичета, честито на всички, такива хубавини сте показали, че не мога да ви изброя всички  Hug

# 116
Тиа, черно-белите боти на Irregular Choice са страшни. Ако нямаш против, би ли ми пратила името на продавача, от който пазаруваш на лични. Аз тук съм намерила един, но не винаги има от моя номер, а и е доста ограничен избора на моделчета. Благодаря ти!  Hug

Ако не съм много нахална, дайте ми и на мен продавач на тази марка обувки!  Embarassed  Hug

# 117
Най накрая снимах и обувките,те отлежават че ми направиха пришка  Confused
http://media.snimka.bg/4281/014818085.jpg
Милейди тениската е трепач.

# 118
# 119
Леле, всички яко са шопинговали тези дни Simple Smile
Честити придобивки на всички. Мацки в магазин `Posh` да няма `примоции` Laughing аз съм си харесала едни ботуши от витрината, ама като знам какви са цените там обикновенно Rolling Eyes
Милейди, а халатчето с чехличките от къде са?
Утре може и аз да се включа със снимки, макар че по принцип влизам тук само да се информирам Wink

Общи условия

Активация на акаунт