Есенни придобивки - 14

• 71 642
  • 708
  •   1
Отговори
# 660
stefka.k, Иренка, мерси. Иренка, опитах да ти пиша, но кутията ти е пълна.

# 661
Лу,Тиа,Рапунцел прекрасни неща сте показали. Направо някои ми спират дъха Crazy Hug

# 662
На такива им се чудех, ама с тази стереопорена подметка кога и къде могат да се носят?

http://media.snimka.bg/4685/015625004-big.jpg

# 663
На такива им се чудех, ама с тази стереопорена подметка кога и къде могат да се носят?

http://media.snimka.bg/4685/015625004-big.jpg
Ами аз си ги нося и няма никакъв проблем. Много ми топлят, защото са с овча кожа отвътре.

# 664
brilliante blumen аз имам такива и са страхотни-много топлят.Единственото условие е да ги носиш в сухо врем, но в Бг сух студ-мнoгoоо... Peace

# 665
и аз имам такива и много топлят Peace
Стават и за сняг,ама не за киша Peace

# 666
Момичета,да ви питам дали знаете начин как да си оправя ботите-взех си ги преди една седмица,но си одрах малко от кожата отпред и страшно много ме е яд. Confused

# 667
  • Стара Загора
Аз си обелих отпред черни лачени и се белееше с черен маркер го заличих.

# 668
а такива ботуши от овча кожа UGG гледах някъде в мола но не си спомням на каква цена ако някой е виждал някъде може ли да сподели къде и на каква цена

# 669
а такива ботуши от овча кожа UGG гледах някъде в мола но не си спомням на каква цена ако някой е виждал някъде може ли да сподели къде и на каква цена
В Тера Нова и Калиопе има различни цветове и са по 50 лв. а в Метро има по 20 лв.

# 670
В Тера Нова и Калиопе има различни цветове и са по 50 лв. а в Метро има по 20 лв.
Опигиналните UGG не са ли много скъпи... newsm78 newsm78 newsm78

# 671
  • Belgium

Да, по-скъпи са. Но няма и как да очакваме в Метро да има оригинални UGG за 20 лева  hahaha

# 672

Да, по-скъпи са. Но няма и как да очакваме в Метро да има оригинални UGG за 20 лева  hahaha
Вчера ги мерих в Метро..и 2 лв няма да дам за тая грозотия...

# 673
  • Belgium
http://www.uggaustralia.com/gb/ProductDetails.aspx?gID=w&pro … del=Bailey+Button

Ето на официалния им сайт, един класически модел и цената е 160 паунда.

Така, че нито в Тера Нова, нито в Метро са оригинални. То си и личи де  Laughing

# 674
Аз в Метро видях пък едни, които не са абсолютно 1 към 1 стила на UGG, но много подобен - нисък ботуш, велур, широк. Само че не за 20 лева ставаше дума, а за 79. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт