Есенни придобивки - 14

• 71 634
  • 708
  •   1
Отговори
# 690
ice_baby , и аз питам за ботушките. Grinning
magazina se kazva Martini,na ylicata na obyvkite se namira vuv Varna  Peace

# 691
  • Стара Загора
записвам се да Ви следя

# 692
Бихте ли ми казали какво е положението със зимните неща в мола на Стамболийски?
Заслужава ли си да отделя час-два тези  дни Mr. Green

# 693
Вчера не се сдържах и си накупих 3 блузки->
С дълъг ръкав тип прилеп, черно полу-поло /влюбена съм е него/, и едно поло с къс ръкав Simple Smile
http://www.prikachi.com/files/1126278k.jpg

А лилавото поло откъде го взе. Имаше ли други цветове?

# 694
От Добрич  Rolling Eyes И точно тези ми се сториха много евтини едното е 15, другото 12 лв  Crazy
Има всякакви цветове /черно, бяло, лилаво, розово мисля че имаше и още някои/

# 695
ice_baby , и аз питам за ботушките. Grinning
magazina se kazva Martini,na ylicata na obyvkite se namira vuv Varna  Peace

ice_baby и аз съм много впечатлена от ботушите, но при все че съм кореняк варненка не я знам тази улица на обувките. Ще те помоля да ми кажеш коя е или поне да ми разясниш координатите и? Мерси!

# 696
Според мен е ул."Пи/юскюлиев".Така и не се научих как се казва точно. Където е Колхозния пазар.

Последна редакция: чт, 29 окт 2009, 13:26 от Totally*Av4e

# 697
  • Варна
Аз знам за два магазина Мартини.На ул."Баба Тонка" (точно до една аптека)е единият,другият е в една уличка на Чаталджа.Мисля,че на "Д-р Пюскюлиев" няма.  Hug

# 698
Аз знам за два магазина Мартини.На ул."Баба Тонка" (точно до една аптека)е единият,другият е в една уличка на Чаталджа.Мисля,че на "Д-р Пюскюлиев" няма.  Hug

Най-вероятно си права, аз нямам идея кои са тия магазини Мартини. Но знам че на тази улица така й казват, че е улицата с обувките. Hug

# 699
  • Варна
Да така и казваме  Mr. Green .Иначе магазинчетата са малки,обаче има страхотни и много качествени обувки.Аз съм много доволна.

# 700
Магазините не са два, а 3, за четвъртия на базар левски не съм сигурна дали още съществува. Единия е наистина на колхозния в една от уличките до аптеката.Там обаче самата колекция на русенската фирма Мартини е ограничена, за сметка на многото китайски модели.Втория магазин е на битоля, до пикадили център и третия най-новия е на пискюлиев ако се идва от към катедралата посока колхозния се пада първия магазин в ляво, той един доста шарен вътре с красива витрина. Обувките мартини са в този на битоля, там има най-голямо разнообразие от модели Simple Smile

# 701
  • Варна
Магазините не са два, а 3, за четвъртия на базар левски не съм сигурна дали още съществува. Единия е наистина на колхозния в една от уличките до аптеката.Там обаче самата колекция на русенската фирма Мартини е ограничена, за сметка на многото китайски модели.Втория магазин е на битоля, до пикадили център и третия най-новия е на пискюлиев ако се идва от към катедралата посока колхозния се пада първия магазин в ляво, той един доста шарен вътре с красива витрина. Обувките мартини са в този на битоля, там има най-голямо разнообразие от модели Simple Smile
Peace Потвърждавам, в този на Битоля съм редовен клиент. Стахотни обувки, все едно за моя крак са правени!

# 702
  • Belgium
Момичета, скоро ще пускам новата тема. Въпросът ми е: да кръстя ли Есенни и зимни придобивки или само Зимни придобивки?

# 703
Момичета, скоро ще пускам новата тема. Въпросът ми е: да кръстя ли Есенни и зимни придобивки или само Зимни придобивки?

Според мен "Зимни придобивки ".  Peace

# 704
Както решиш Лу, може би комбинирана по-добре Hug

Общи условия

Активация на акаунт