МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 314
  • 450
  •   1
Отговори
# 390
Не вярвах,4е мога да ревна за Кенан,но ето факт е! newsm45
Сцената в която се прощаваше с живота,идването на Лейла да го посрещне,музиката....
И накрая тези птици на фона на 4ерното небе.

и за първи път преведоха текст на песен ...

Ами това си е тяхна грешка-трябваше и другите да преведат  Peace
Иначе за песента точно на място  Peace

# 391
  • Бургас
  bouquet

# 392
Аз не мога да приема, че толкова бързо разлюби единия и обикна другия. Възможно ли е?

Едва ли. И това най-много ме ядоса!

# 393
  • София
аз да я заявя пред всички, че ако има друг сезон, който не е Наш, няма да го гледам, обещавам най-тържествено Peace
няма да понеса възкръсването на Кенан и други подобни сълзливи истории Tired
съсипа и сватбеното пътешествие на ламия и Джемил, едва ли хукнат, като чуят новината, съсипа всичко хубаво на всички Tired  

# 394
  • В най-романтичното място,което можете да си представите.
Още не съм в състояние да пиша само ще чета. smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518 smile3518

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 6 нови отговора.
Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 3 нови отговора.

# 395
Е, много тъжен финал....Докрая исках Ламия и Кенан да се съберат.... Май само аз го искам. И ще ми е мъчно за всички герои. Този сериал ми беше любимият.

# 396
На мен пък макар и кратка проява на близост между Джемил и Ламия ми се стори толкова неестествена, ужасно неестествена, чак противна.  Sick
Съгласна съм с теб Sick

# 397
Всъщност като се замисля...да се гръмнеш се иска смелост,нищо чудно той да не я е проявил  Mr. Green

Mr. Green Гери и ти прихвана, джанъм  Mr. Green

# 398
Аз не мога да приема, че толкова бързо разлюби единия и обикна другия. Възможно ли е?

Колко бързо ?

Герадост, съгласна съм. Аз мисля от позицията на Мелек, мъчно ми е.

# 399
  • Атлантис, Галактика Пегас
аз да я заявя пред всички, че ако има друг сезон, който не е Наш, няма да го гледам, обещавам най-тържествено Peace
съсипа и сватбеното пътешествие на ламия и Джемил, едва ли хукнат, като чуят новината, съсипа всичко хубаво на всички Tired  
нали това написах преди малко - отмъстителен излезе освен че е страхливец!  #Cussing out

# 400
Е, много тъжен финал....Докрая исках Ламия и Кенан да се съберат.... Май само аз го искам.

Не си само ти и аз го исках, така го чувствах!

# 401
Точно.Типшично в негов стил съсипа всичко накрая  Peace
И щастието на другите и на детето си ,най-вече себе си

Всъщност като се замисля...да се гръмнеш се иска смелост,нищо чудно той да не я е проявил  Mr. Green

Mr. Green Гери и ти прихвана, джанъм  Mr. Green

Ами като го повторят много пъти и аз  Crazy направо вече не могаааааааа

# 402
На мен пък макар и кратка проява на близост между Джемил и Ламия ми се стори толкова неестествена, ужасно неестествена, чак противна.  Sick
Съгласна съм с теб Sick

Ами, ако сте прекалили с мокрите сънища за Кенан.  Laughing Майтап. Hug
На мен ми дойде малко. И аз искам 76 серия - от медения месец.

# 403
Е, много тъжен финал....Докрая исках Ламия и Кенан да се съберат.... Май само аз го искам.
Аз също много го исках и не преставам да се надявам че ще има нов сезон и Кенан щее жив newsm17

# 404
  • Sofia
Е, много тъжен финал....Докрая исках Ламия и Кенан да се съберат.... Май само аз го искам. И ще ми е мъчно за всички герои. Този сериал ми беше любимият.

Не само ти, но ще съм в очакване за по-добри дни.

Общи условия

Активация на акаунт