МЕЛОДИЯТА НА СЪРЦЕТО - 37: чуй я, виж я ,наслади й се

• 18 311
  • 450
  •   1
Отговори
# 375
buba_bs, на улицата не си казаха нищо съществено. Връх на способността на турците да премълчават. А аз какви си ги мислих. Диалогът беше - Ти ходиш? Да. Идвах към вас. Така ли? Заминавам. Мислех да видя Мелек, но така ще ми е по-тежко. Довиждане. Довиждане.

Не мога да публикувам!!!

А Джемил какво каза на Ламия на улицата, преди да ги спре Кенан?  Май бяха две изречения, но пусто не ги чух Praynig

# 376
Всъщност като се замисля...да се гръмнеш се иска смелост,нищо чудно той да не я е проявил  Mr. Green

# 377
Кенан по отношение на Мелек е бил постоянен и стабилен. В момента не се сещам за оборващ ме момент.
Всъщност, това е единственото, за което е бил уравновесен.

# 378
За мен финала е перфектен! Heart Eyes Какво трябва още да се случи,Кенан да нарани и собствената си дъщеря ли?!Така е много по-добре,един човек по-малко наранен от великия Кенан Гюн!Така наистина се поставя точката и живота на всички започва  на бяла страница.
А на Джавидан браво!-призна си,че не би могла като Ламия да бъде силна след всичко преживяно.Краят бе логичен и  много ми хареса!

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 12 нови отговора #Crazy

# 379
  • Sofia
На мен пък макар и кратка проява на близост между Джемил и Ламия ми се стори толкова неестествена, ужасно неестествена, чак противна.  Sick

# 380
Сватбата чисто визуално и на мен не ми хареса. Ама те и Нимет я бяха направили на нищо... Нооооооо... лицето на Ламия сияеше. Аз съм удовлетворена. Дали съмняващите се в любовта на Ламия към Джемил са променили мнението си? Интересно ми е...
Кенан завърши там, откъдето тръгна. Измина дълъг път - но в кръг. И отново избяга, този път в смъртта. Но докато с бягствата си в живота изоставяше самия себе си, сега изостави детето си. А уж говореше, че знаел какво е да се живее без баща, че нямало да го допусне за Мелек... думи, думи, празни думи.

# 381
  • Атлантис, Галактика Пегас
Не е само слабохарактерен но и отмъстителен... Мелек след време ще си каже баща ми се е самоубил в ноща на свадбата на майка ми и пастрока ми..  Twisted Evil Ламия на сутринта ще изпадне в депресия, ще се чувства виновна. Дано само Джемил да не й позволи да страда.  Crossing Arms Blush

# 382
Кенан по отношение на Мелек е бил постоянен и стабилен. В момента не се сещам за оборващ ме момент.
Всъщност, това е единственото, за което е бил уравновесен.
Така е ,но накрая и това прецака  Peace
Защо не продължи да се бори както каза,а хвърли цветята и си обра крушите?
Какво написа Ламия в дневника си-Бланка го има в подписа-много е хубво и вярно  Peace

# 383
Не вярвах,4е мога да ревна за Кенан,но ето факт е! newsm45
Сцената в която се прощаваше с живота,идването на Лейла да го посрещне,музиката....
И накрая тези птици на фона на 4ерното небе.

и за първи път преведоха текст на песен ...

# 384
Аз не мога да приема, че толкова бързо разлюби единия и обикна другия. Възможно ли е?

# 385
А Джемил какво каза на Ламия на улицата, преди да ги спре Кенан?  Май бяха две изречения, но пусто не ги чух Praynig  

Не исках да си с мен от съжаление. Кълна се, за този ден дори и не съм мечтал.

# 386
Не мисля че за една серия Ламия ще си каже какво изпитва към Джемил .. и оп цък ще се женят много е тъпо това да бяха си признали чувствата преди една две серии то сичко за една серия ..  #Crazy

# 387
Добре де,в крайна сметка това ли е края на филма?

Още сезони има ли?

МАЛЕЕЕ,ТОЛКОВА МНОГО ХОРА В ТЕМАТА НЕ СЪМ ВИЖДАЛА

# 388
  • Атлантис, Галактика Пегас
Всъщност като се замисля...да се гръмнеш се иска смелост,нищо чудно той да не я е проявил  Mr. Green
Ръката му трепереше като вадеше пистолета...   Naughty

# 389
Стига,бе!Не може това да е краят!
Ще изкарат още поне един сезон,та да се намери булка и за Кенанчо! Peace

Общи условия

Активация на акаунт