ПЛЕВЕН - 118

• 26 956
  • 739
  •   1
Отговори
# 270
Ееее Музе как пътъци бе душа, елегантни обувки са момичешки тип, щото много дамските модели още не ги одобряваме.  Laughing Laughing Laughing Само спокойно, и прави тортата все едно няма да я даваш на никой. Стискам ти палци и се облизвам даже.  Laughing

Добре дошла. Толкова е сладичък. Чак ще се съглася с мъжа ми , че ни е време за бебе.  Simple Smile
А не бой се, има няма някой друга годинка и като станеш баба ще ти се изпълни желанието без много зор.  Grinning Grinning Grinning

Дикси на ти сега една свободна воля. Макаренко му е майката с тия отворени деца.  Mr. Green

Тина между кафене Мариета на старата главна и едни топли закуски сини отвън(до кафенето също има закуски тия са други) има един сувенирен магазин, там съм виждала нещо подобно.

# 271
Мерси green eyes и nomadka   bouquet
И двата магазина се сетих кои са. Отивам след малко да проверя   Praynig

# 272
Дикси на ти сега една свободна воля. Макаренко му е майката с тия отворени деца.  Mr. Green
Хахаха, как ме разсмя  Joy
Подозирах, че с тези американски автори дето ги чета няма да пожъна успехи.

# 273
Добро утро и от мен. ))))

Дикси, умрях си от смях с миенето на Митко. )))

Тина, виж в сувенирните магазини, със сигурност ще имат и такива икони. (но не е ли по-добре класическа?).

# 274
Направо си изпаднахме на втора страница по градове.  Crossing Arms Явно учебната година и вас ви е заучебила.  Party Я кажете, къде снимките за документи са най-на промоция? Всяко начало на учебната година е фотосесия - бележник, лична карта, карта за БДЖ и една за спомен.  Simple Smile Вчера в желанието си да не ходя пак до учебната канцелария ми издадоха уверение и бележка за социалните с номер едно  Sunglasses обаче се оказа, че утре има родителска среща. Вече се почна с "изнудването" както му казвам аз - маркерите за дъска трябвало ние да ги купуваме. Тая година понеже сме пети клас и ни е нова класната ще пристъпя внимателно на първата среща, от всичко обаче най-ме убиха с почването на часовете в 7,30 ooooh!

# 275

Момичета, почерпете се - вчера изпратихме първокласника. Големи вълнения бяха и просто не успях да се добера до компа. Направо бях ошеметена.
Атракция, много е сладък Свилен - направо е като нарисуван.
nomadka, аз снимах Митака в Кониката на Цветан Спасов - намира се преди комплекса, където се плаща Евроком. 4 малки снимки, 1 средна и 1 по-голяма за 24 часа - 4 лв. /за ученици/ + подарък ученически бележник и лична карта. Най-голямата снимка не е 9/13, обаче.

# 276
Имам въпрос за мъфините!
Колко и какъв шоколад слагате - например колко на една дуралексова купичка?
Всичко ли бъркате с миксер или брашното като се добавя се бърка на ръка? Мога ли да бъркам в кана тип чопър?

Номадка, отврат!

# 277
nomadka, във фотото за което ти е обяснила и kati_v  по принцип са най-добри промоциите.
А що те учудва че часовете почват от 7.30ч, че по мое време винаги са почвали в толкова и сега също...

kati_v, честит ви първокласник. ))))

ДеЩо, има цяла тема за мъфините в готварския. Може и с миксер да бъркаш може и на ръка, но се получават малко по-различни като краен резултат, пробвай и двата начина и виж кой ще ти хареса повече.
Аз слагам обикновен фин млечен шоколад, винаги на око. Режа го на ситни квадратчета и слагам по 4-5(или едно тънко редче около 0.5см).

# 278
Е, ама аз вчера купих бележник с карта.  Confused Все пак и допълнителните снимки са някакъв бонус. Миналата година посетихме фуджи до тотото на центъра. Мира до миналата година ни почваха часовете в 8, 00, а във втори клас бяхме в едно училище, дето почваха в 8,30часа. Сега обаче програмата им е по-натоварена по седем часа и предполагам заради това е така. Просто ми е жал за детето щото трябва да го дигам вече в 6, за да стигне когато ги искат. Добре че поне са в една смяна и то сутрешна.
Деси е тука има едни с нагледно показно и мисля, че вместо шоколадов чипс можаш да сложиш наситнен шоколад. Аз предпочитам натурален, има по-наситен вкус.
Кати да му върви на първолака! С желание за училище да се изпращате! Знам какво вълнение е, дано поне са ги посрещнали подобаващо, щото не винаги им се получават и програми и озвучаване.

# 279
а трябва ли да намажа дуралекса с олио, за да не се залепят?
шоколада го слагам в суровата смес и пека заедно с него ли?

# 280
Деси, аз на мъфините на една дуралексова купичка слагам препълнена чаена лъжичка течен шоколад. Всичко бъркам с миксера. Понеже става много гъсто имам чувството , че всеки път ще му е за последно  Simple Smile Мажеш с една салфетка, а шоколада го слагаш по средата на сместа. Слагаш до 1/3 от купичката тесто, шоколад и отгоре пактесто
Моят ученик нали е в ново училище, на мен ми беше по-притеснено отколкото на него. Но се оказа че познава 3-4 деца отпреди. Засега всичко е добре, само дето в 4ри от дните има по 7 часа.

# 281
Честит син на Атракция!Да е жив и здрав малкия Свилен!  ylinfant

# 282
  • Плевен
Някой чу ли по новините, за градините нова наредба - салфетки, ТХ, но не чух добре. За какво става въпрос? newsm78

# 283
До колкото разбрах е за училищата - топла вода и салфетки  Rolling Eyes

# 284
  • Плевен
Една от майките в градината днес ми каза, че трябвало да носим всеки месец поне по-три рула домакинска хартия. За попиване на ръцете след миене.

Общи условия

Активация на акаунт