ПЛЕВЕН - 118

• 26 949
  • 739
  •   1
Отговори
# 285
Това са щуротиите на всяка градина. И ние носим дом. хартия и тоалета хартия, сапун и пластмасови чаши за еднократна употреба  Crazy   Като има изисквания хартията и чашите какви точно да са   Mr. Green

# 286
  • Плевен
В нашата градина за сега ни искаха само сапун,салфетки и т.хартия

# 287
Бързо питам и очаквам бърз отговор Praynig-кърпата и сапуна за кръстника за църквата ли са или са за подарък?Да знам къде да ги нося..... Blush
Яйце ми се пече на г@за ама после ще разправям.
Тепърва ще почвам тортата ooooh! #Crazy

# 288
За църквата. Искат понякога и вино и пита с мед. Не си ли питала какво искат?
Кърпа трябва да има и кръсника за да поеме кръщелника   Peace

# 289
Муза, за църквата са. Всичко се носи там. )
Ако ще му подарявате нещо на кръстника, то е после. ) (по традиция и кръстника се дарява с бяла риза).
И успех с тортата. ))))

# 290
Музи, ризата за кръстника може да я прескочите ... Ние подарихме осветена икона, купена от самата църква ...
Верно ли нямаш списък какво трябва да носиш. На нас ни искаха  Бутилка червено вино, малко бурканче с олио, 2 кърпи, пита с мед и цветна китка със здравец и червеничко ... а и свещ / голяма, хубава/ ще ви трябва, която остава после за вас да се пали по следващите РД на детенце  Laughing ...  
Онзи ден забравих да ти кажа - червената коса не ти стои зле  smile3521

# 291
Аз списък имам-ама там искаха 2 кърпи-една за детето и една за църквата,а знам че на кръстниа се дава кърпа и сапун да си измие ръцете преди да вземе кръщелника.Имам си всико,ами вече не помня кое за къде е.И питка,мед,вино.....
Виксън,мерсаж-туй ми е любимия цвят. bowuu
Торта ще гледате нощес,като я направя ще я фотографирам Peace
Благодаря за бързите отговори! Hug Praynig

# 292
Децата приспани и аз съм фрий  Laughing
"Денят" лично за мен започва винаги по това време. Така, че Музе, сигурно ще ти видя тортата.

Митко иска торта за рожденния си ден, която да е влакче. Локомотивът за него и по едно вагонче за всяко дете, което ми каза, че ще покани. Дали да не се ограничим до 2 дечица?  Mr. Green

# 293
О, Дикси, като каза влакче....Калина преди 2дни баба и я води на Стара гара да гледа влаковете. ) Едвам са си тръгнали от там. )))

Калина 4та вечер не пие мляко, само малко сок и това е....

Момичета, кажете къде има хубави блузки (за Калина), мекички, памучни (само да не са отровно розово и всякакви негови подобни) и плътни и ако може да са под 30лв. ) Че друг път поръчвам всичко я от ларедут, я от другаде, но тази есен нещо се отплеснах и мисля от тук да купувам.

# 294
A aз искам да питам за коя търговия бяхте споменали,  купувате дрехи за децата? Бельо, чорапи и тънко яке ми трябва.

# 295
Тина, аз знам за тази, която е на Дойран (по барата), но то всъщност си е магазин вече, а не търговия.
И в първата пресечка на старата главна в дясно (като идваш от пазара) накрая нали има една сграда и там има търговии. Има доста бельо и чорапи.
Иначе ако ти се разкарва до Дитекс, там има всичко и на доста добри цени (по пътя за Балканстрой).

# 296
Как досега не съм намерила една тема, която си съществува от 2005 година.....
Страхотна! Една от най-хубавите и смислените, които съм чела. Че ми се и дорева неколкократно.
Ето я - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=43695.0
Имам още да си чета от нея, но спирам, че верно ще ревна.
Пускам само един линк с писмото на додо от един друг форум - http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=budeshtimaiki&Num … ollapsed&sb=5

Ох, сълзлива работа.Ако някой ми беше казал, че като имам деца ще стана такава ревла нямаше да му повярвам изобщо.
Ама ей на! На моменти не мога да се позная. Бях съвсем друг човек само до преди 4 години.

# 297
Честито на всички именници днес  Simple Smile

# 298
Момичета, да почерпя - момата ми е именничка днес. Любов се именува...  Laughing

Честит имен ден и на Любослав на Пламси!!!! 

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 08:52 от Viksun

# 299
Честито и от мене на всички именниции  bouquet smile3525
А не е истина как се смях сега Joy(въпреки ,че не е смешно а трагично) в Плевенската тема в "Часът на мама"  една от майките е нписала  думата -ТЕАТЪР по следния начин ТЯТЪР newsm78(и то  два пъти е написана по един и същи начин)
Снощи мисля ,че по BTV коментираха за това колко са грамотни българите ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт