ПЛЕВЕН - 118

• 26 940
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
  • Плевен

И аз да почерпя за Любослав.
Честито и на другите именници. Живи и здрави.  bouquet
Вчера сложихме обици на Миша,порева малко,но баща и как ли не ме нарече- садист,мазохист и т.н. Направо се побърка като щракна пистолета.
Музе,ай хубав и прекрасен ден за теб днес. Честито ти кръщене на момата. Чакаме снимки. Peace

# 301
  • Плевен
Пада ми се да почерпя днес  Grinning Много любов,но от мен имате Надежда .

Дивиана, извинявам се  Laughing

# 302
Честит имен ден на всички   bouquet 

# 303
Честит празник на всички именници - малки и големи! Живи и здрави да сте!   bouquet

# 304
Честито и от мен на имениците.
Музе, посреднощ ставах да видя дали си пуснала снимки на тортата. Аз след един месеци ще правя за юбилея на свекърва ми.

# 305
  • Плевен
Честит празник на Всички.  Laughing

Последна редакция: чт, 17 сеп 2009, 11:48 от valка

# 306
Валка, темите вече са по 50 страници

# 307
Честит празник на всички именници bouquet

# 308
# 309
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ИМЕНИЦИ,МАЛКИ И ГОЛЕМИ

# 310
Честит имен ден на всички именици!    bouquet

Тези дни нали много се говори за здравословното хранене в училищата. Теди вчера ми се оплаква, че в езиковата освен активия с мюсли и солети няма нищо друго за хапване. И в същото време снощи, като вземам Ники от градина разбирам, че следобедната им закуска е вафла Боровец  newsm78

# 311
Добро утро и от мен. )))

Честит имен ден на всички празнуващи! Всичко най-хубаво им пожелавам. )))

Merian, е, това е то парадокс. Учениците ще хапват солетки и млекце, а децата на по 3години - вафла Боровец. )) Похвално...

# 312
А сина ми каза, че им забранено и да си носят храна от къщи. Аз му правя сандвичи и му слагам по 1 сок. Но не било забранено да тичаш до баничарницата и да си купиш мазна баница. Май в разрешените храни са шоколад и обикновени бисквити.

# 313
Честит празник на всички именици!
Да ви е живо и здраво името и да ви носи много радост и късмет!   bouquet

# 314
  • Плевен
[ като вземам Ники от градина разбирам, че следобедната им закуска е вафла Боровец  newsm78
Вчера Михаела като ми каза,че е яла голяма вафла за следобедна закуска и направо ми призля. Толкова ли няма какво да им се даде на тези деца. В различните градини  ли се определя менюто или е за целия град едно? И кой го прави някой знае ли?

Общи условия

Активация на акаунт