ПЛЕВЕН - 118

• 26 924
  • 739
  •   1
Отговори
# 315
Честито на всички именици, живи и здрави!   bouquet

# 316
Честито на всички именици! Бъдете здрави!
На Музето всичко най-най за кръщенето! Да расте весело и здраво момето!  Grinning

Да ви питам имате ли идея с каква боя е безопасно, безвредно да се боядисат дървени кубчета, така че Кирил като ги лапа да не ме е шубе, че ще се отрови?

# 317
Честито на всички именници! Да се живи и здрави!
[/size]

namadke, има безвредна боя, ама за повече подробности трябва да питам свекъра ми.

# 318
Да ви питам имате ли идея с каква боя е безопасно, безвредно да се боядисат дървени кубчета, така че Кирил като ги лапа да не ме е шубе, че ще се отрови?
С боя за яйца  Mr. Green

Нали стигнахме до извода, че менюто е еднакво за всички градини.
Ама аз съм толкова отвеяна, че всеки ден го чета и съм го забравила още като напусна двора на градината. И днешното го четох, но убий ме не помня нищичко  Embarassed

# 319

Виж това - пише, че е подходящо за детски играчки
http://www.megachim.com/?m=37&id=3&id2=21

# 320
Честит празник на всички именници!Живи,здрави и много щастливи!

# 321
Ехе, Атракция, разкажи как е с бебчо в къщи. ))))

# 322
  • Плевен
По отношение на храната да ви кажа как на една приятелка на детето в у-ще "Иван Вазов", бодигардът е направил забележка,че си носи сандвич от вкъщи.Трябвало да си купува от лавката в училището. Shocked

# 323
  • София
Честито на всички именници!Здрави и щастливи да са! Hug
Оф,абе каква е тая вафла за следобедна закуска.Мими докато ходеше в Плевен на градина никога не е имала вафла за следобяда.
Да ви се похваля,че Бубка вече е ученичка,макар и предучилищна.В смисъл официално е записана в 99-то училище,което ще изготви програма специално за нея,която ще пердостави в Пумпелина и по която детето ще се обучава.От училището също ще взимат участие в обучението и изпитването и,ако може така да се каже.Така хем детето ми ще си учи по училищна програма,хем няма да я бутна в масовия клас с още 30деца,а ще и се обръща индивидуално внимание ,като в същото време въобще няма да е изолирана,напротив,в Пумпелина има всякакви дечица,и без проблеми,и с проблеми.Много съм доволна. Grinning

# 324
ей, валенце, супер новина. пък аз да ти кажа в градината вчера имаше за следобена закуска меденка с шоколад и мляко. моят естествено си беше изгризал само меденката  Mr. Green като отидохме да го вземем тъкмо надуваше гайдата за мама, а госпожата го преследваше с чашата мляко. ... иначе като го питам "на обед какво яде" и той "супа и диня", ама това ми го разправя откакто съм го пратила на 02.09.2009 г. до сега. пък долу на входа пише за обед за десерт ту грозде, ту ябълка, ту друг плод, а веднъж и диня наистина. но според него всеки ден е диня.

# 325
  • Плевен
Валенце, много хубава новина  Hug
Аз си мисля,че не всички градини са с едно и също меню. Директорката на нашата ми каза,че тяхната кухня храни и Чучулига, защото те до скоро са били на Млечна кухня, а децата над 3 години не може да ядат тази храна. А Ники и Михаела са яли вафли ,защото са в една градина  Laughing

# 326
Валенце, браво, много се радвам, че така добре се развиват нещата Simple Smile А аз днес взех да попълня документи за градината, където ходеха Мими и Бубка в Плевен. Всички групи са пълни, но хората казаха, че ще вземат Кари, щом ще сме в квартала. Моята идея е засега да я пусна до обяд да видим как ще е. Надявам се да й хареса там с дечицата, а и на нас ни е наблизо. Ще видим. Нали Мими не беше имала особени проблеми там, дано и ние сме така.

# 327
при Яна вчера е имало за следобедна закуска филия с конфитюр, кой знае какъв, както и с маргарин, кисело мляко за пиене, за обяд супа, а второто боб с нещо си, третото диня, а предният ден грозде  Peace
Някои от градините сами си готвят, само яслите са към Млечна кухня, а някои градини са към кухни майки, нашата преди е готвела и за децата от Бализ, сега не знам дали правят и за друга градина.

Честито на имениците!  Hug

Валенце, днес се припознах в теб и Бубка, успех с нейното училище!  Hug

# 328
  • София
Благодаря ви!
Тесс,аз бях много доволна от градината що се отнася за Мими.С Бубка бяха проблемите там,но с Мими всичко беше наред и бях супер доволна.Като разбереш имената на госпожите ми пиши. Wink
Моите деца за радост ядат само каквото им дам аз засега.Мими имат плодова закуска в 10ч,но всеки си я носи от вкъщи.Уж закуската е плодова,обаче няколко деца всеки ден вместо плод носят банички и подобни неща.Аз не мога да разбера-закусват преди да дойдат,това го изисква забавачката,в 10 ядат това,което сме им сложили в раниците,после като ги вземем в 13ч обядвят у дома,тоест през два часа ядат тежка храна...всеки си знае,просто си разсъждавам на глас.Бубка закусва у нас,обяда и го слагам в раницата,следобедната и закуска също,а тя е плод. Grinning

# 329
Честито на всички празнуващи днес!

На Иван в яслата вчера закуската вчера беше филия с лютеница и кренвирш  Shocked. Не мога да си представя дори по-"здравословна" закуска. По-добре да им бяха дали да изядат по една филия намазана със шоколад.  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт